|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Дата и час: Нед Юли 26, 2026 9:17 pm
| Автор |
Съобщение |
|
gicho
Ранг: Форумен бог
Регистриран на: Пон Мар 13, 2006 1:59 pm Мнения: 3867 Местоположение: Габрово
|
 Re: Коли
Някъде бях снимал надпис на чероки с десен волан, явно внос от англия, но върло офроуд нагласен. По спомен надписа беше "Аз изгарям бензина, който твоя приус спести..."  Имаше и други от сорта на "мръсна е, защото минава навсякъде".
|
| Съб Ное 10, 2018 8:36 pm |
|
 |
|
Grubi
Регистриран на: Чет Мар 16, 2006 9:42 am Мнения: 12095 Местоположение: Гьотеборг
|
Не лош начин за изпускане на парата. Няма какво да се оплаквам от еко-то защото въздуха в града наистина няма проблем, въпреки че само няколко процента карат на газ, електрички всякакви, включително автобуси, пушещ дизел или бензин можеш да видим мнооого рядко. Задръствания има, но само сутрин и вечер, и ако стане някоя сериозна беля.
|
| Нед Ное 11, 2018 1:55 pm |
|
 |
|
Private
Регистриран на: Сря Мар 12, 2008 9:22 am Мнения: 1511 Местоположение: София
|
Такива времена настанаха, че и на милите бабички човек не може да има вяра  : > As reliable as a Volkswagen Golf
_________________ -= All our life, we are beta testers =-
|
| Нед Ное 11, 2018 9:43 pm |
|
 |
|
bongo_x2
Регистриран на: Вто Яну 20, 2009 11:54 pm Мнения: 11338 Местоположение: "Занзибар"
|
И коментара отдолу на хърватски дето и гуглето отказва да го преведе, на 4-5 езика пробвах: PS: ама най ми хареса как гуглето бърка Балкани с балкони... А скапаният Бинг преведе по-точно, ама не съвсем. Пък "kurac" при всички положения е няк'ва птица.
|
| Пон Ное 12, 2018 3:30 am |
|
 |
|
michev
|
Гичо, гледай сега какво става заради интереса тук на въпросното сузуки - днес цената му е нагоре 
|
| Пон Ное 12, 2018 9:23 pm |
|
 |
|
gicho
Регистриран на: Пон Мар 13, 2006 1:59 pm Мнения: 3867 Местоположение: Габрово
|
Нее, не е заради нас - промоцията си беше обявена до 12-ти. Ама ти май и ти гледаш редовно  ? Нищо де, тъкмо поохладиха ентусиазмът ми - вчера беше ден на сериозен размисъл дали да не стрелям като за последно 
|
| Вто Ное 13, 2018 11:51 am |
|
 |
|
Grubi
Регистриран на: Чет Мар 16, 2006 9:42 am Мнения: 12095 Местоположение: Гьотеборг
|
днес сутринта си мислих, защо някои хора обичат трошките или дори и нормалните коли, повече от всичко
- ами колата прави това, което искаш - никога не противоречи, дори да правиш идиотщини - дори с цената на малко и правилна поддръжка, винаги се отблагодарява с вярна служба
това е повече от достатъчно... ако ме разбирате
|
| Чет Ное 22, 2018 1:28 pm |
|
 |
|
Цецо
Регистриран на: Пон Сеп 27, 2004 9:22 am Мнения: 15501 Местоположение: София
|
Също толкова вярна може да е кухненската тенджера, ама не се радва на всенародна любов.
_________________ "Да еба и шибаната държава" мислеше си Гошо, докато се опитваше да улучи кофата за боклук от балкона на осмия етаж.
|
| Чет Ное 22, 2018 1:35 pm |
|
 |
|
Grubi
|
да бе - ама тенджерата не те вози и не можеш да даваш газ, как ти падне един вид компенсаторна психика  докато пътувах по магистралата сутринта ми хрумна слветлата мисъл...
|
| Чет Ное 22, 2018 1:39 pm |
|
 |
|
itso.t
Регистриран на: Чет Фев 03, 2005 2:21 am Мнения: 12764 Местоположение: София
|
Доста преувеличено... Тия дни обаждам на автомобила "аре да подухаш на предния джам", а тя пренебрежително ми отговори нещо като "нема да духам на никого, духай си сам"... 
|
| Чет Ное 22, 2018 1:41 pm |
|
 |
|
Grubi
|
Да ти кажа никак не е преувеличено...
духането не ми е толкова важно (буквално и преносно), но дали ще мога да ходя на работа, да се върна, да заведа дечкото където иска/искам и съоветно цялата фамилия е почти мисия невъзможна с градски транспорт и навреме...
|
| Чет Ное 22, 2018 3:54 pm |
|
 |
|
itso.t
|
Прав си, но донякъде. За да можеш да се придвижваш с автомобила, е желателно да можеш да виждаш накъде се движиш и дали има препятствия пред теб. При хладно / влажно време, това е свързано с духане на предния джам. Няма духане, няма и движение. Да, винаги можеш да омажеш работата с някой парцал, ама тая работа е загубена работа... Тъй че тая приказка, как автомобилите били много арни и послушни джаджи, е преувеличена донякъде...
|
| Чет Ное 22, 2018 4:08 pm |
|
 |
|
Grubi
|
Не се предаваш  Аз казах, че срещу минималната инвестиция за редовен сервиз и преглед, обикновенно са добрички и не проявяват характер (обикновенно...) А пък за влажно, чистачки и духалки, плюс отопление... живея на правилното място за всекидневно удоволствие от атмосферните явления.
|
| Чет Ное 22, 2018 5:53 pm |
|
 |
|
slav4o.com
Регистриран на: Нед Яну 01, 2012 8:04 pm Мнения: 2663 Местоположение: София / Велико Търново
|
Е то на някои предното стъкло има подгрев. Иначе гюдерията... Май беше от еленска кожа.
|
| Чет Ное 22, 2018 9:59 pm |
|
 |
|
itso.t
|
Подгрев на предното стъкло имам и аз, но си има особености и не става за непрекъсната употреба. Само ще спомена че фусето му беше 60А, та 80А ли... Както и да е. за друго ставаше въпрос.
|
| Чет Ное 22, 2018 10:26 pm |
|
|