| Автор |
Съобщение |
|
Jack
Ранг: Напреднал
Регистриран на: Вто Май 07, 2019 9:16 pm Мнения: 434 Местоположение: I bin thinkin’ this bin Gurindji country. We bin here longa time before them Vestey mob.
|
 Re: Коли
Значи, сега събират 'невинна' статистика и след време цената на застраховката ще зависи от пола, възрастта, професията, сексуалната ориентация и дохода на котката . Теста е тъп щото и целта е ясна - 'UP' ...
|
| Вто Май 21, 2019 4:44 pm |
|
 |
|
bongo_x2
Ранг: Форумен бог
Регистриран на: Вто Яну 20, 2009 11:54 pm Мнения: 11338 Местоположение: "Занзибар"
|
Мдам, друга причина нЕма.
|
| Вто Май 21, 2019 5:49 pm |
|
 |
|
HCL
|
96% а имам вече пет катастрофи, половината по моя вина. Какво тестват не знам
|
| Вто Май 21, 2019 5:55 pm |
|
 |
|
dan
Регистриран на: Вто Май 29, 2007 2:23 pm Мнения: 3714 Местоположение: Високо в планината
|
Те статистиката си я събират от действителността. Вие отбелязахте ли с каква кола сте? Предполагам, че пилотите на БМВ им делят резултата на 4 
_________________ Хайде де!
|
| Вто Май 21, 2019 6:10 pm |
|
 |
|
bongo_x2
Регистриран на: Вто Яну 20, 2009 11:54 pm Мнения: 11338 Местоположение: "Занзибар"
|
Руснак и американец разговарят за автомобили. - Когато съм в добро настроение - казва американецът - предпочитам да карам коли в светли цветове. Ако съм претоварен или имам много проблеми, избирам тъмна кола. А когато съм на почивка в чужбина - избирам кола в ярки, празнични цветове! - При нас всичко е по-просто,- отвръща му руснакът - ако настроението ми е прекалено добро, се возя в кола със синя лампа. Ако се чувствам зле - предпочитам светла кола с червен кръст. А в чужбина ходя само с танк.
|
| Вто Май 21, 2019 10:13 pm |
|
 |
|
Tisho
Регистриран на: Пон Ное 22, 2004 11:24 pm Мнения: 1923 Местоположение: Габрово
|
На втората страница с въпроси, някъде към средата, кликнах на хикса горе в дясно. 
|
| Пет Май 24, 2019 10:14 am |
|
 |
|
Zdrav
Регистриран на: Сря Яну 26, 2005 2:01 pm Мнения: 1952 Местоположение: Варна
|
 Danke Dieter
_________________ Най-опасният враг на истината и свободата е мнозинството.
|
| Пет Май 24, 2019 12:15 pm |
|
 |
|
itso.t
Регистриран на: Чет Фев 03, 2005 2:21 am Мнения: 12765 Местоположение: София
|
Тоя тест е по-скоро тест за интелигентност, отколкото какъв шофьор си... 
|
| Пет Май 24, 2019 12:26 pm |
|
 |
|
Tisho
Регистриран на: Пон Ное 22, 2004 11:24 pm Мнения: 1923 Местоположение: Габрово
|
|
| Сря Май 29, 2019 9:02 pm |
|
 |
|
ToHu
Регистриран на: Нед Сеп 26, 2004 9:21 pm Мнения: 30686 Местоположение: София
|
Яко... караш си със 100, идва завой, и ти въртиш, въртиш, въртиш ...... и после в сводката един загинал поради движение с несъобразена скорост.
|
| Сря Май 29, 2019 11:53 pm |
|
 |
|
dan
Регистриран на: Вто Май 29, 2007 2:23 pm Мнения: 3714 Местоположение: Високо в планината
|
Знаеш ли кога това ще го видиш в клипче за западна кола? Най-вероятно никога, но не защото не се случват такива неща, а защото сервиза, който го направи ще: 1. Загуби лиценза си да ремонтира гаранционни автомобили 2. Ще плати голяма неустойка по договора 3. Най-вероятно ще отидат на съд за уронване на името
Тишо, не знам дали си чел договор за"лицензиран сервиз" на някоя сериозна компания, но аз съм . Една от клаузите беше, че камионът за пътна помощ трябва да е с плътно покривало. И това не е, за да не го вали, а за да не се вижда, че карат Мерцедес... И това е само една точка, да не ти казвам колко още има.
_________________ Хайде де!
|
| Чет Май 30, 2019 9:20 am |
|
 |
|
gicho
Регистриран на: Пон Мар 13, 2006 1:59 pm Мнения: 3867 Местоположение: Габрово
|
Какъв сервиз, човекОт тъкмо се връща след смяна на гащите от кеф като е видял как не му се върти кормилото. Пил е няколко хапчета, преборил е страха да отвори вратата (да не би да му смаже топките) и е снимал. След това тръгва кампания по изтегляне. А покривало може е помагало 70-те години - сега ако искаш да разбереш един кенеф колко е зле питаш гугъл или четеш в мцу-бг за X-ray. Покривало има в китай и служи на партията да контролира. Конкретният проблем е индикативен за това какво се случва когато няма независимо сертифициране на целия процес по разработката - макар че това може да се изроди до указ за кривината на краставиците.
|
| Чет Май 30, 2019 10:11 am |
|
 |
|
itso.t
Регистриран на: Чет Фев 03, 2005 2:21 am Мнения: 12765 Местоположение: София
|
Интересно как са успели да направят подобна заварка?
|
| Чет Май 30, 2019 12:12 pm |
|
 |
|
ToHu
Регистриран на: Нед Сеп 26, 2004 9:21 pm Мнения: 30686 Местоположение: София
|
Тук по скоро е производствен проблем и проблем на контрол, какво да му сертифицираш на това, за варена ос, като е калпав заварчика очевидно имаш проблем. Ицо, лесно с Миг-а, мръсна ос.. е има и майсторство ама...
|
| Чет Май 30, 2019 12:14 pm |
|
 |
|
gicho
Регистриран на: Пон Мар 13, 2006 1:59 pm Мнения: 3867 Местоположение: Габрово
|
Тъй де, ако изобщо допуснеш конструкция с заварка на отговорно място трябва да гарантираш че мужика я е направил добре въпреки половинката водка през обедната почивка. Рентгени, ала бала, контрольори-въздържатели, бумаги, исо-та - мамата си трака. Сигурно ще ти светне че една промяна да няма тая заварка ще ти излезе по-изгодно от всичкото писане. Но в случая е било гласувано доверие на другаря махмурлия на 100% - щото така е било най-лесно в условията на пълна безотговорност. Т.е. безотговорно отношение към отговорен възел - какво да донесе това? Майната и на тая заварка, клипа е индикация на целия процес от (липса на) мислене до качествен контрол. Аз такова отношение не искам да има към копчето на радиото в колата ми. По-рано като че ли такива екстремизми нямаше поне в безопасността - двигателя ще спре и ще те остави на пътя, но поне колелото не пада толкова често (е, жигулките го правеха). И как би карал такава кола, ако на всеки фрейм превърташ спецификацията на колата "шарнир, волан, спирачки,..."?
|
| Чет Май 30, 2019 1:27 pm |
|
|