| Автор |
Съобщение |
|
mitko_el
Ранг: Форумен бог
Регистриран на: Вто Яну 24, 2006 6:34 pm Мнения: 1753 Местоположение: Варна
|
 Радио
Пуснах радио Z-rock от нета , за сега бива...
_________________ За пари сичко праим,даже и работим...
|
| Нед Окт 20, 2019 12:23 pm |
|
 |
|
slav4o.com
Регистриран на: Нед Яну 01, 2012 8:04 pm Мнения: 2663 Местоположение: София / Велико Търново
|
 Re: Тема за бързи и тъпи въпроси
внимавай, че звука ако си го намалил сам се усилва след известно време може би час два. Това ако слушаш от сайта - то май няма друг начин де 
|
| Нед Окт 20, 2019 1:51 pm |
|
 |
|
itso.t
Регистриран на: Чет Фев 03, 2005 2:21 am Мнения: 12765 Местоположение: София
|
От години съм зарязал нашите радиа. Много ограничен плейлист - след седмица слушане знаеш коя песен след коя следва. Вдигат много шум с приказки и тъпотии. Вдигат излишен шум с реклами и втръснали до безобразие слогани.
|
| Нед Окт 20, 2019 1:55 pm |
|
 |
|
lcr
Регистриран на: Пон Май 12, 2014 11:49 pm Мнения: 4394 Местоположение: София
|
+1000 В тази връзка, се питам - онова спиране на "хоризонт", повод за наказание ли е или за награда? 
|
| Нед Окт 20, 2019 2:20 pm |
|
 |
|
bongo_x2
Регистриран на: Вто Яну 20, 2009 11:54 pm Мнения: 11338 Местоположение: "Занзибар"
|
Ми и аз си пущам Z-rock редовно, ама усилване не съм забелязвал. Дразнещо слаб им е звука (със всички последствия), дори в ефир - хващам го на антена. К'ви са тези градски легенди?
|
| Нед Окт 20, 2019 3:08 pm |
|
 |
|
Cekins
Регистриран на: Сря Апр 20, 2005 12:02 pm Мнения: 9119 Местоположение: Разград
|
Явно не слушате Веселина. Аз имам като бъдещ проект заглушител на това безумие. 3 минути мазна чалга 25 минути лигави реклами. Трябва от крс да им отнемат лиценза. Колегите като обядват си го пускат и после го оставят а стола е срещу моята стая. Не знам кога ще забият кламер в захранващи кабел.
|
| Нед Окт 20, 2019 5:28 pm |
|
 |
|
bongo_x2
Регистриран на: Вто Яну 20, 2009 11:54 pm Мнения: 11338 Местоположение: "Занзибар"
|
Моето лекарство е капка солна киселина, при дефицит може и няколко Кислол. Тия по принцип ползват някой дърт кас'тофон, значи буксата за слушалки е достатъчна (много убедително се "поврежда"), пък ако много те е яд може и на друго място. Недостатък е, че после някой довлачва нещо по-скапано и пак толкова го усилват.
|
| Нед Окт 20, 2019 10:21 pm |
|
 |
|
ToHu
Регистриран на: Нед Сеп 26, 2004 9:21 pm Мнения: 30685 Местоположение: София
|
Лечението е глоба, всеки път като чуеш чалга 100 лв глоба, не е много но работи.
|
| Пон Окт 21, 2019 4:29 am |
|
 |
|
mitko_el
Регистриран на: Вто Яну 24, 2006 6:34 pm Мнения: 1753 Местоположение: Варна
|
Я споделета челен опит кое става? Вчера пробвах гръцко и македонско нет радио , уляха се с рекламите ... Ей туй ми е слушалката: https://radio.garden/listen/zrockbg/1OMZ6Z3d
_________________ За пари сичко праим,даже и работим...
|
| Пон Окт 21, 2019 8:04 am |
|
 |
|
Cekins
|
Ами аз слушам Psytrance - в тубата сетовете са от по няколко часа. Метъла дето слушам пък не е баш мейнстрийм и той не ми бичи много реклами в тубата та и там си слушам що годе спокойно. И вече ИИ-то знае че като слушам техно да ми пуска техно, а като обърна на метъл си жули метъла.
|
| Пон Окт 21, 2019 9:10 am |
|
 |
|
bongo_x2
|
@mitko_el : тази градина от половин час ми върти едно кръгче и твърди, че се засажда. Аз бях заредил отнякъде плейлист с всички БГ радиа и я отворих с DeadBeef (като Foobar2000) и в ново табче прехвърлих каквото ми хареса. Така ползвам еквилайзер и лесно регулирам силата. На практика слушам: - Хоризонт заради приказките. При знаменитото прекъсване съм сложил и радио Варна, оказа се нелошо; - Radio 1 и Radio 1 Rock щото почти не пущат реклами; - Z-Rock заради музиката и кратките, но съдържателни новини; - Radio Melody пущат стари и недразнещи никого парчета, почти без реклами. То радиа много, ама...
|
| Пон Окт 21, 2019 10:42 am |
|
 |
|
Cekins
|
Е Веселина къде я забрави. Аз мисля и заглушител за кола да правя - мятам по един във всяка служебна и а да слушат Веселина. Аз като се качвам, всички памети им набивам з-рок ама след мене пак става същото.
|
| Пон Окт 21, 2019 11:43 am |
|
 |
|
itso.t
Регистриран на: Чет Фев 03, 2005 2:21 am Мнения: 12765 Местоположение: София
|
Преди няколко години замъкнах в бачкането ресивър с дупка за интернет. Та той има и функция "интернет радио". Отнякъде си тегли някакъв огромен списък с всевъзможни станции. Та от тоя списък търсих, сменях, търсих, сменях, и от доста време съм се закотвил на тия юнаци: http://1980s.fmНямам представа как се използва сайта им за слушане на музика. Плейлиста им е дълъг и се опреснява редовно. Жанровете са разнообразни - дискажи, хард-рок, жици чат пат. Е, от време на време се излагат с някой рап, хип-хоп или нещо подобно, но е търпимо. Няма реклами и не бърборят. Епизодично се чува по някой техен слоган, но наистина е толкова рядко, че не успяват да втръснат. 
|
| Пон Окт 21, 2019 11:44 am |
|
 |
|
kalata23
Ранг: Популярен
|
Покрай Radio1 /Radio1 Rock намразих сумати песни. Един и същи плейлист го слушам 3 години на работа. Г/д като чуя някоя песен се ориентирам колко е часът.
|
| Пон Окт 21, 2019 4:10 pm |
|
 |
|
slav4o.com
Регистриран на: Нед Яну 01, 2012 8:04 pm Мнения: 2663 Местоположение: София / Велико Търново
|
Ами да, а на Z-ROCK си има предавания. А онова все едно някакъв компютър ги върти ...
|
| Пон Окт 21, 2019 5:34 pm |
|
|