|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Дата и час: Пон Юли 27, 2026 8:11 pm
| Автор |
Съобщение |
|
Private
Ранг: Форумен бог
Регистриран на: Сря Мар 12, 2008 9:22 am Мнения: 1511 Местоположение: София
|
 Re: Тема за бързи и тъпи въпроси
След още малко ровичкане в сайта излезе страница с различни опции: > 1980s.FM - Listen Links
_________________ -= All our life, we are beta testers =-
|
| Чет Окт 24, 2019 6:40 pm |
|
 |
|
stefan63
|
Няма ли нещо подобно с други суфикси '70 '90 ?
|
| Чет Окт 24, 2019 8:12 pm |
|
 |
|
Private
Регистриран на: Сря Мар 12, 2008 9:22 am Мнения: 1511 Местоположение: София
|
Питай Гошо за "1970s radio" и "1990s radio" - излиза това-онова 
_________________ -= All our life, we are beta testers =-
|
| Чет Окт 24, 2019 8:23 pm |
|
 |
|
Zdrav
Регистриран на: Сря Яну 26, 2005 2:01 pm Мнения: 1952 Местоположение: Варна
|
 Re: Радио
Не искате да има реклами... не плащате... не искате да слушате избрани от вас албуми... е баси меломан-киселяците 
_________________ Най-опасният враг на истината и свободата е мнозинството.
|
| Пет Окт 25, 2019 9:51 pm |
|
 |
|
ToHu
Регистриран на: Нед Сеп 26, 2004 9:21 pm Мнения: 30686 Местоположение: София
|
и аз като плащам на гугъл, на тубата-пак гугъл, на спотифай, на нетфликс, на епъл и кой зане още на кого да не слушам нещо различно, като почнат да въртят едно и също ...това че съм пуснал една песен 5 пъти не значи че искам да я слушам по 5 пъти на ден, нещо изкуственият интелект хич им го няма, за естествен няма да говорим  В момента гугъл си е наумил че ако не слушам щурците не мога да дишам и всяка втора песен е тяхна, аз ги харесвам ама той се престарава.
|
| Съб Окт 26, 2019 1:33 am |
|
 |
|
Zdrav
|
Е, той и Бонго плаща. На интернет доставчик поне. Ама аз не бих оставил доставчика ми да избира музиката, която слушам. ... за да има "елемент на изненада" 
|
| Съб Окт 26, 2019 7:06 am |
|
 |
|
ToHu
|
Ами ако седна да подбирам сигурно е друго, ама аз го оставям да си свири само, и по някаква причина бавно но упорито върви към чалга, почва с ...дори името им не знам някакви явно модерни знаели как да правят любов и др простотии, после минава през Ъпсурд, по някое време стига до Слави, после Слави в по чалга вариантите му и там вече не издържам отивам и го сменям, ако обаче изляза на някъде за по-дълго и като се върна вече е на чалга, ако го оставя сигурно един ден ще стигне до Радка пиратка и др.модерни от онова време. Не мога да разбера защо не залита в рап или нещо друго. Явно алгоритмите му следят какво се слуша от БГ изпълнителите и предполага че всички го слушат, аз ако търся на български това са основно АХАТ, холера, контрол, хиподил и др.от сорта много далеч от чалга, Слави а дори и от Ъпсурт.
|
| Съб Окт 26, 2019 7:30 am |
|
 |
|
ДедоБоре
|
ма вие сериозно ли се ръсите кинти да ви пускат Слави?
айде, за Щурците, ФСБ и т.н. може и да си заслужава, но само ако част от кинтите стигат до тях. ама трудно си представям хранителната верига от тубата до изпълнителите. най-вече това, което стига до тях (30 стинки?). наскоро Коцето Цеков го видях на киборда да свири на Васко Кеца в една кръчма. стана ми доста тъжно... а той и малко се сконфузи.
в интерес на истината, бях приятно изненадан, че Васко на живо звучи като преди 30-40 години на студиен запис до последната нота. не е като Данчо с новите му трели. е, всичко беше на ниво - старите пушки са си стари пушки. нямам идея колко е кихнал виновника за събитието (явно перформънса беше комерсиален, а не някой да попее и посвири сред приятели), но си заслужаваше.
|
| Съб Окт 26, 2019 8:58 am |
|
 |
|
Zdrav
|
То че до тях не се знае какво стига е едно на ръка, но вече явно кинтите по веригата не стигат и за музикален редактор в радиостанциите. Един автоматичен плейлист и АИ за "елемент на изненада"... И това не зависи директно от юзъра/консуматора ами просто нагласите се плъзгат по наклонената плоскост - евтино и достъпно за всеки. Съответно предлагането - постно и кот такоа.
|
| Съб Окт 26, 2019 9:57 am |
|
 |
|
bongo_x2
Регистриран на: Вто Яну 20, 2009 11:54 pm Мнения: 11338 Местоположение: "Занзибар"
|
Имах едно видео в Тубата което беше натрупало доста гледания - случайно се сетих за него след години. Естествено никой не ми беше предложил и стотинка за това, но Гуглето пущаше поне 5 реклами докато върви. Влязох и забраних рекламите, както и на другите ми видеа, в резултат станаха неоткриваеми - трябва да напишеш точното име на файла и акаунта за да ти ги покаже някъде на десето-двайсто място.
ПС: Last.fm освен всичко останало има "радио" което пуща случайна музика на принципа "най-близко до...".
|
| Съб Окт 26, 2019 10:16 am |
|
 |
|
itso.t
Регистриран на: Чет Фев 03, 2005 2:21 am Мнения: 12765 Местоположение: София
|
Не е ли по-удачно да оставите всеки да слуша каквото му харесва, по какъвто начин му харесва, вместо да се заяждате на дребно? 
|
| Съб Окт 26, 2019 12:06 pm |
|
 |
|
Zdrav
|
много негативно гледаш, много... никой на никого не дава напътствия в живота чрез интернент форум?!? само някой мишок може да си го помисли 
|
| Съб Окт 26, 2019 2:55 pm |
|
 |
|
itso.t
Регистриран на: Чет Фев 03, 2005 2:21 am Мнения: 12765 Местоположение: София
|
Опитваш се да прецениш околните през своето житие и битие... Апропо, защо не пробваш да ядеш нещо различно от лимони? 
|
| Съб Окт 26, 2019 3:02 pm |
|
 |
|
bongo_x2
Регистриран на: Вто Яну 20, 2009 11:54 pm Мнения: 11338 Местоположение: "Занзибар"
|
Почна се от "Препоръчайте нещо!" 
|
| Съб Окт 26, 2019 3:03 pm |
|
 |
|
ToHu
|
За тубата плащам за да не ми спира, и да няма реклами. За другите щото се използват в къщи.
|
| Съб Окт 26, 2019 3:05 pm |
|
|