Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 69 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5
И 6 пиновите процесори на мокрочип не са вече уникални. 
Автор Съобщение
Ранг: Почетен член
Ранг: Почетен член
Аватар

Мнение 
Изтрито от мен..

Последна промяна rumen на Сря Май 24, 2006 1:13 pm, променена общо 1 път

Сря Май 24, 2006 1:04 pm
Профил
Ранг: Форумен бог
Аватар

Мнение 
:weedman:
супер забавно

Сря Май 24, 2006 1:10 pm
Профил

Мнение 
Абе много нещо изписахте бре, егати .... всички са еднакви, кой на квкто е свикнал, явно идиотщини има навсякъде. Кольо ти докъде докара онова х51 ... аз сега го мъча, досега само си бях играл и всичко изглеждаше много добре, особенно с матрицата за изходите, ама се оказва че тамима здраво сопа, дето докато осъзная смисъла на написаното си изгубих няколко часа, да не кажа почти цял следобяд. Писали хората приоритети, и аз мисля че просто имаш приоритет кой пред кой девайс може да е на един пин, ама то не било само това, ами процесора сам раздава пиновете, което докато го вдяна защо става .......и чак по едно време се усещам че той никъде не казва къде да е конкретната периферия, и тя явно се раздава подред на първото свободно .... това ...почти обезсмисля тая матрица. Да не говорим че съвсем логично младшия и старшия байт на таймер 0 и таймер едно са през един, за да не можеш да ги дефинираш като sfr16, написано си е, и е видно написно, ама като си изчел преди това още за 10 периферни модула, и всички са си с последователни байтове, просто по инерция решаваш че и този е така .... и там отиде един час да се чудя какви са тия странни данни дето връща .... и чак след третото прочитане осъзнавам какво виждам в документацията,.. абе ... всеки си има недостатъци.

Сря Май 24, 2006 2:57 pm
Профил
Аватар

Мнение 
Подкарвах разни примери на кита но не се задълбочавах изобщо кое и защо е. И аз с тая матрица се бях пооплел,като че ли бях проумял нещо тогава ама не ми е останало нищо в главата.
Все се надявам да излезе някой проект като за него че тогава да ги ровя по сериозно. Проблема им на тия Cygnal-и е че са прекалено скъпи. От малкото опит които тогава придобих с тях си направих заключението че са прекалено скъпи за това което представляват и затова позагубих интерес.

Не мога да се съглася че всички са един дол дренки. Всички имат по някой кусур дето трябва да свикнеш това е вярно,ама ........ то ....
Signal например компенсират кусурите си с много други предимства. Ако ти трябват 50 мипса и бързи I/O за протоколен конвертор най вероятния избор ще е някой Cygnal.

Сря Май 24, 2006 3:15 pm
Профил
Аватар

Мнение 
Само си абите барутя . Когато фриискале започнат да се продават на дребно по магазините, тогава ще се ползват в Бугаристан. Иначе колкото искате си ги хвалете, но ако не го доставят нивга няма да ги погледна. Пък и тепърва ще им излизат бъговете. При МакроЧеп поне се знаят.

Аз съм на принципа всяка жаба да си знае гьола, като не Ви аресва в моята локва, одете в другата :wink:

Сря Май 24, 2006 3:57 pm
Профил WWW
Аватар

Мнение 
ква-ква...
праф си - за всеки влак ще се намери пътник :wink:

Сря Май 24, 2006 4:03 pm
Профил
Аватар

Мнение 
Nikola Kirov написа:
Това което надделява е мързела и нежеланието да се усъвършенстваш. За съжаление това си е голата истина. Ако някой ден се пребориш с това ще разбереш че света е шарен и няма само мокрочип :)
Нямаш основание да говоприш за баланс при положение че познаваш само една старна на нещата.
Баланс може да има човек с широк поглед върху нещата. Трябва да можеш да избираш за да го имаш. А ти не можеш да избираш защото си цопаш само в твоето си блатце.
Като излезеш някой ден ще разбереш за какво става дума :)

P.S наистина задълбахме много извън темата за 6 пиновите процесори и аз спирам да тровя повече в тая тема :weedman:

А аз като претендирам да съм излязал от блатцето :), и пак предпочитам Мокрочип за доста приложения - каква е трудово-образователната ти характеристиката за мен?

Не мислиш ли, че е меко казано тъпо, непрекъснато да поставяш оценка на уменията на другите?

Ако написаното те подразни, значи съм постигнал ефекта. Съжалявам, но наистина прекаляваш с квалификациите, а това също дразни.

Сря Май 24, 2006 5:44 pm
Профил ICQ
Аватар

Мнение 
Ами това не беше за теб.
Ти си старо куче с утвърдени навици и не може да се очаква от теб да изхвърлиш пиковете. Но вече работиш с ARM оглеждаш се и за друга платформа ..... не е за теб определено :)
Ако ми платят добре и аз работя с пик. Но ми харесва коефициента които Димитър използваше. Умножавам по 3 ако някои реши че иска непременно с пик :) Което е и реалноста,работи се 3 пъти по бавно.

Сря Май 24, 2006 5:49 pm
Профил
Аватар

Мнение 
Знам ,че не беше. Но не одобрявам, че непрекъснато нападаш хора из форума - доста често без да са те провокирали (така мисля аз). А и непрекъснато поставяш оценки на нивото на квалификация на форумците. Незнам как успяваш да си извадиш мнение за някого от няколко поста.

Сря Май 24, 2006 5:56 pm
Профил ICQ
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 69 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5