|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Дата и час: Вто Юли 28, 2026 9:07 am
Тръмп - анализи и страсти
| Автор |
Съобщение |
|
palavrov
Ранг: Форумен бог
Регистриран на: Вто Окт 11, 2011 11:53 pm Мнения: 4582 Местоположение: Brussels / Пловдив
|
 Re: Тръмп - анализи и страсти
Нищо странно няма - рашките как свалиха Бойко преди години - с едни надписани сметки за ток и последвалите ги спонтанни бунтове. Като ти е слаба държавата по добре да не се правиш на много отворен ... и обратно, като ти е силна сам си пишеш историята.
_________________ Мразя да мразя ...
|
| Пон Яну 13, 2020 4:49 pm |
|
 |
|
Dimitar
Регистриран на: Пет Ное 12, 2004 3:38 pm Мнения: 9103 Местоположение: Chicago, IL
|
Точно така - напълно съм съгласен с теб, с това което си написал в тоя цитат. А сега ни обясни защо е нечувано и нагло американците да искат петрол в замяна на работата, щото точно това е, което стартира тая дискусия. Беше написано че искането за петрола е нагло.
|
| Пон Яну 13, 2020 4:59 pm |
|
 |
|
ilkor
|
Айде да се върнем пак на фактите Посочи къде съм го написал това. Нечувано не е,зашото вече го прочетохме, но е нагло да изнудват за да попречат да се осъществи другата сделка.
|
| Пон Яну 13, 2020 5:17 pm |
|
 |
|
nik
|
ами нагло е, но не е нечувано, хамериканосите са си известни с тази си наглост, в цял свят са известни, единствено на теб не ти е известно понеже виждам че на промития мозък е трудно да асимилира фактите, ето тук съм ти удебелил доказателствата за пословичната наглост единствено на теб неизвестна във фактите никъде няма "Равносметката - американците няма да правят нищо", даже точно обратното, правят и то много  |  |  |  | Цитат: Точно по тази причина ходих в Китай и с тях подписахме важно споразумение да довършат работата вместо американците. Когато се върнах, Тръмп ми се обади да ме инструктира да се откажа от споразумението. Когато не се съгласих, той заплаши да организира масови протести в страната, които да сложат край на кариерата ми като премиер. Масовите протести срещу мен не закъсняха, а Тръмп се обади пак и заплаши, че ако не приема исканията му, ще разположи снайперисти от морската пехота по високите сгради, които да стрелят както по протестиращите, така и по полицията, за да ме притисне. Аз отказах отново и подадох оставка. И до днес американците продължават да настояват да се откажем от сделката с Китай. След това, когато нашият министър на отбраната съобщи, че трета страна е започнала да обстрелва както протестиращите, така и органите на реда (точно както Тръмп бе казал), американският президент ми се обади отново и заплаши да ликвидира мен и министъра на отбраната, ако продължаваме да говорим за тази "трета страна". Никой не предполагаше, че тази заплаха може да се отнася до генерал Солеймани, но за премиера Адил Абдул-Махди бе много трудно да разкрие проточилата се седмици предистория на атентата. Трябваше да се срещнем с генерал Солеймани по-късно през деня, в който го убиха. Той бе дошъл да ми предаде послание от Иран в отговор на посланието, което ние предадохме на Иран от името на саудитците. |  |  |  |  |
|
| Пон Яну 13, 2020 5:19 pm |
|
 |
|
Dimitar
Регистриран на: Пет Ное 12, 2004 3:38 pm Мнения: 9103 Местоположение: Chicago, IL
|
Не само, че беше написано, било е писано и преди, пише се и сега и ще продължи да се пише кой знае още колко време. Само виж тоя над мен с каква скорост слага едни и същи цитати и даже вече прави буквите метър на метър и въобще не се усеща, че тия цитати са кано онова какво била чула бабата на опашката за хляб, дето друга баба го била казала на опашката за салам.
|
| Пон Яну 13, 2020 5:32 pm |
|
 |
|
nik
|
интересно, как промития мозък отхвърля фактите и реалността дори да го ударят по челото, и си измисля всевъзможни оправдания това съм го виждал само при наркозависимите и пропадналите хазартни типове първите стъпки за решаване на проблема е осъзнаването на проблема. лекувай се докато е време
|
| Пон Яну 13, 2020 5:49 pm |
|
 |
|
Dimitar
|
Твоите "факти" ги знаем. Това ти си го написал по-назад - можеш да се върнеш да го видиш: Значи да се иска да се заплати за труда е тероризиране, обаче ако същото го иска Китай или любимата ти миротворна Русия тогава е просто най-нормален бизнес. Ей такива са ти всичките "факти". Още те чакам да кажеш какви точно са "фактите" за банкрута на щатите.
|
| Пон Яну 13, 2020 5:56 pm |
|
 |
|
ilkor
|
Сега не ми бягай по тъча Копирай ми мой пост в който съм написал че "нечувано и нагло американците да искат петрол в замяна на работата" Аз ще ти копирам веднага един мой който казва тъкмо обратното: В резултат на което прочетох А после и това: Усещаш ли се как си противоречиш? Дори ти в поста си под моя казваш че труда на американците би бил по скъп от тоя на китайците - нещо с което и аз съм съгласен. И изведнъж превключваш на вълна що трябвало да го правят безплатно. Прочетох внимателно 3-4 страници назад и такова твърдение освен от теб не видях. Копирай ми мой пост в който съм написал че "нечувано и нагло американците да искат петрол в замяна на работата" !!!
Последна промяна ilkor на Пон Яну 13, 2020 6:04 pm, променена общо 1 път
|
| Пон Яну 13, 2020 5:59 pm |
|
 |
|
Dimitar
|
Поста ти със списъка, базиран на един каза на един друг еди си какво е точо това и почти на всеки ред намеква колко е нечувано и нагло какво правят/искат американците. Освен ако вече искаш да кажеш че не е нагло и нечувано. Ако е така - напиши го под тоя пост как не е нагло и нечувано и ще ти се извиня официално за всичко, което съм написал към теб и ще те обявя за не трол  .
|
| Пон Яну 13, 2020 6:04 pm |
|
 |
|
ilkor
|
Виж сега, щом не ми копираш нищо с което да докажеш неща които ти си мислиш че съм казал аз не мога да ти помогна. Аз мога да отговарям само за това което съм написал ... сори 
|
| Пон Яну 13, 2020 6:07 pm |
|
 |
|
nik
|
митю издиша още на елементарната логика, блуждаят му някакви насадени "мисли" които дори не са негови, постоянно бърка причина и следствие, никакво осъзнаване на що е туй хронология на събитията, и още куп неща, що се напъва още не знам
|
| Пон Яну 13, 2020 6:20 pm |
|
 |
|
Dimitar
|
Ок, аз съм напълно Ок с това. Що не искаш да напишеш че не е нагло, значи смяташ че е нагло. Без значение каква ми е логиката това е като черно/бяло и бременна/не бременна жена. Както няма полу бременна жена, така няма и полу нагло. С две думи - може и да не си го написал точно ти, но е явно че си съгласен. Ако не беше така просто нямаше да постнеш оня списък с точките.
|
| Пон Яну 13, 2020 7:25 pm |
|
 |
|
ilkor
|
А така, дойдохме си на думата. - първо беше - написал си го -> руски трол гаден - после - може и да не си го написал точно ти - накрая вместо извинение че ме набеди за нещо което не съм написал, реши че съм бил съгласен та затова нямало нужда да го пиша - то се подразбирало - тук вече логиката (наистина без значение каква е) не мога да я проследя "Що не искаш да напишеш че не е нагло, значи смяташ че е нагло" "Без значение каква ми е логиката това е като черно/бяло и бременна/не бременна жена" "Както няма полу бременна жена, така няма и полу нагло" ... нагло, не нагло, черно/бяло и бременни - това би трябвало да означава ти си пиша ама аз ще казвам какво си искал да напишеш, вероятно? Следващия път като седнеш да спориш с мен искам да знаеш че аз много внимателно си подбирам думите и каквото напиша стоя зад него. Освен това е добре да се придържаш към фактите - аз за разлика не съм ясновидец за да знам кой какво си е помислил. Ако се убедя че не съм прав се извинявам. И не обиждам никого!!! Повече няма какво да кажа по темата.
Последна промяна ilkor на Пон Яну 13, 2020 11:51 pm, променена общо 1 път
|
| Пон Яну 13, 2020 11:32 pm |
|
 |
|
Dimitar
|
Можеш ли с две думи тогава да напишеш точно какво искаше да кажеш с оня списък? Предполагам е целта е била малко повече от просто преразказ по картинка. Нали се сещаш че все пак можем да четем и между редовете и можем да си правим изводи кой какво точно е искал да каже. Вече казах че ако съм се объркал каква точно е била целта на постовете ти просто напиши че според теб искането на американците не е нагло и аз с най-голямо удоволствие ще ти се изеиня. Ти обаче не искаш да го направиш, демек според мен го смяташ за нагло, т.е. не оспорваш това дето си го мислих. Отново - ако не е така, кажи точно какво си искал да кажеш с тоя списък.
|
| Пон Яну 13, 2020 11:45 pm |
|
 |
|
nik
|
тоя е болен, честно... значи ако постъпват нагло, и някой го нарече с правилната дума, ИЛИ ДОРИ САМО СИ ГО ПОМИСЛИ следователно е руски трол?!? вече много любопитно ми става, каква е тая чак толкова ефективна мозъчна промивка дето им правят там? това само от медиите ли е или и на работа ги обработват? във водата ли им сипват нещо?!? как успяват да ги превърнат в зеленчуци?!?! тва чалмите фанатици ряпа да ядат...
Последна промяна nik на Вто Яну 14, 2020 12:03 am, променена общо 1 път
|
| Пон Яну 13, 2020 11:54 pm |
|
|