|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Дата и час: Вто Юли 28, 2026 7:11 am
Тръмп - анализи и страсти
| Автор |
Съобщение |
|
Dimitar
Ранг: Форумен бог
Регистриран на: Пет Ное 12, 2004 3:38 pm Мнения: 9103 Местоположение: Chicago, IL
|
 Re: Тръмп - анализи и страсти
Тръмпи ги разби снощи - онова зомби Пелоси направо газ пикаеше, наистина беше голям цирк  .
|
| Сря Фев 05, 2020 3:13 pm |
|
 |
|
ToHu
Регистриран на: Нед Сеп 26, 2004 9:21 pm Мнения: 30686 Местоположение: София
|
Ами цирка е пълен, особено с това късане на речта. И ако Тръмп по принцип си е малко палячо, т.е. той от край време си говори и държи така, то за тия е много нетипично. Много от демократите в момента са като бесни кучета, ако могат ще го линчуват и обесят пред белият дом.
|
| Сря Фев 05, 2020 4:03 pm |
|
 |
|
MYXATA
Регистриран на: Пон Юни 05, 2006 1:48 pm Мнения: 4906 Местоположение: където небето среща земята, ракията е Jameson, а бирата Guinness
|
https://dnes.dir.bg/svyat/38-godishen-g ... te-v-sashtаз си мисля, реднеците в процентно отношение колко ли ще гласуват за този кандидат? или щатите които са от библейският кръг северна каролина и т.н. вероятно нюйорк и калифирня ще са твърдо за...
_________________ ... ако трети ден не ти се работи... това означава, че е сряда !
|
| Сря Фев 05, 2020 4:10 pm |
|
 |
|
Dimitar
Регистриран на: Пет Ное 12, 2004 3:38 pm Мнения: 9103 Местоположение: Chicago, IL
|
Реднеците обикновено гласуват за Тръмпи. За тоя гей-сергей ще гласуват Ню Йорк, Калифорния и Чикаго.
В момента въпреки импийчмънта или може би точно заради него Тръмпи има най-високия рейтинг от както му го мерят. Демократите в момента са пълни палячовци и за мен специално беше изненада че в Айова спечели гея.
|
| Сря Фев 05, 2020 5:16 pm |
|
 |
|
Цецо
Регистриран на: Пон Сеп 27, 2004 9:22 am Мнения: 15501 Местоположение: София
|
Всичко мина както се очакваше. С такива "демократи", на Тръмп втория мандат в кърпа му е вързан. И ние си мисли, че БГ политиците са върха на идиотията...Тая Пелоси е удар в десетката .... за Тръмп.
_________________ "Да еба и шибаната държава" мислеше си Гошо, докато се опитваше да улучи кофата за боклук от балкона на осмия етаж.
|
| Чет Фев 06, 2020 9:17 am |
|
 |
|
ilkor
|
Глупости  Той чертае далеч по дълги планове А сега кажете че не е палячо. https://twitter.com/i/status/1142157838153895941
|
| Чет Фев 06, 2020 10:48 am |
|
 |
|
ToHu
|
Последните 4 години е тотална пропадия, но това поне показа истинското лице "демокрацията". Тия всички са разстрел въпреки че е много леко. Ако беше политик републиканец да прави същите неща думичка нямаше да обрлят. Много се засегнаха от факта че изгубиха от палячо аутсайдер който при това започна да изпълнява каквото е обещал, без значение умно или тъпо. Аз не съм виждал републиканци в тази светлина, сигурно и те биха били същите, въпреки че чинно си изтърпява маймуната.
|
| Чет Фев 06, 2020 10:49 am |
|
 |
|
nik
|
Изпълнява само за каквото плащат рушвети. За връщане на дълговете забрави... Там никой не дава рушвети и се отказа да си изпълнява обещанието  Оградата преди да я довърши започнала да пада от вятъра. Пък боинг му виновни сега че не успял да постигне растежа който планували... Та тия успехи само на приказки и аз ги мога Според мен много от малоумниците вече се пробуждат. И още много ще се пробудят като ги напъне кризата до изборите. Там нещата се случват много бързо. Втория мандат няма да му е толкова лесно подарен както първия. А недай си боже утре да добие кураж че е несваляем и да си развихри с още престъпления и да искат и да не могат да го махнат. Само стоя и гледам сеир. Пародията е пълна наистина.
|
| Чет Фев 06, 2020 2:46 pm |
|
 |
|
ToHu
|
Кои дългове бре Ник? Последните дни слушам "независимите" британски медии, че те се пенят също като американските си събратя, и кака успяха само недоволни от вота американци да интервюира при такава голяма подкрепа за Тръмп.... независими някой друг път.
|
| Чет Фев 06, 2020 8:04 pm |
|
 |
|
nik
|
а може би подкрепата извън пропагандите не е чак толквоа голяма колкото си мислиш ето ги резултатите от великата политика на тромпетчо https://it.dir.bg/komunikatsii/kitayski ... play-storeсамо тук ще губят милиарди за много години напред дълго след като тромпетчо е вече забравен
|
| Чет Фев 06, 2020 11:14 pm |
|
 |
|
ToHu
|
Уффф направо.. то утре може от Китай да не е остало нищо, ти говориш за някакви хипотетични загуби на гугъл.... само за последните няколко дни покрай карантина та с Китай САЩ са изгубили милярди, скоро загубите ще станат двуцифрени, а ако не се вдигне карантина та трицифрени... От нереализирани вносове и сделки. Още от преди седмица големите ритвйлъри са започнали сериозно да търсят диверсификация, малко късно ама сети се това какво ще значи за Китай, та кой колко ще губи тепърва ще видим. Ооследните 3 дни се срещнах с много азиатци, всичко извън Китай са силно притеснени за липсата на снабдяване китайците пък нямало да се връщат за сега.... тая епидемия налива много вода в мелницата на Тръмп, индиректно защото прави това което той не може. Лошото е че ще бръкне на всички в задника, дано скоро я овладеят.
|
| Чет Фев 06, 2020 11:24 pm |
|
 |
|
nik
|
от тромпетовата мелница до сега винаги са намазвали руснаци и китайци много повече от колкото хамериканосите тъй че и сега ще е същото, калпавото си е калпаво, а растеж само на пропаганда няма бъдеще в дългосрочен план не ги мисли жълтурите, те са производители, те винаги имат бъдеще, за разлика от балоните на хамериканосите дори по времето на толкова мразения обама икономиката е била по-добре https://pbs.twimg.com/media/EBDFgZnXoAEwYAE.jpgиндекса на 500 от най големите американски компании, а малоумията му тепърва започват да дават резултати, има още какво да видим странно обаче как хамериканосите губят когато жълтурите напредват, но когато назадват хамериканосите пак губят та в крайна сметка, великата икономика май не може без жълтурите, само балони без дефакто някой да работи не върви...
|
| Чет Фев 06, 2020 11:38 pm |
|
 |
|
ToHu
|
Хех тая графика можеш ли да я изтълкува също? Кажи какви искаш да докажеш и ще ти намеря точните да ни с които да го докажеш.... ако разбираш какво искам да кажа. Графиката сама по себе си е абсолютно безмислена. Руснаците не знам какво са спечелили, рублата все още си се обезценява а икономилата им не е цвете. За китайците няма какво да говорим, те и без Тръмп са се засилили надоло, може да са построили грандиозни неща, но в същото време упорито работят да загубят каквото са имали. Всъщност ако се гледа смъртността, партията тея ва да вдига банкет и да се моли да се заразят още 300-400 млн, това ще им реши сериозния проблем с възрастните, ще генерират доста добра икономия. В Китай не се случва нищо добро. Китай са производители по две причини, първо якой ги е направил такива и второ някой им купува продукцията. Докато продават без пари ще се купува, но все по-малко области остават в които да могат да го правят. Стратегията вече е доста променена, всички китайци киито срещнах пееха една песен, явно използват същият консултант. Китайските стоки вече били много качествени, трудът бил скъп и не можело да се очаква да държат ниски цени но вече имало много добавена стойност, експертиза и ала бала... три дни се на слушах на това. Всички знаем че това е мнооого далеч от истината, може да има и читави продукти но болшинството не са. Много ме накефи вчера един доставчик на лед модули. Казвам му добре сега, виждаш какво използвам, кажи ми какво ще ми предложиш. Ами то и нашата фабрика работи за епсон, имаме същото качество, ама ти и епсъб да вземеш, и нашите, и по евтини, то разликите не са толкова големи... то те са големи ама всички дефектират. Питам аз добре де, ето тук от 72 па ела имам 5 дефектни, кажи ми какъв е фейл рейта на скъпите ти, на евтините и на тия които правиш за епсън...и пак се почна, ама то зависи колко кв купуваш, ако вземеш много ние ще ти предложим договор и ще ти ги обслужване, демек ще си плащам на база кв.м за да получавам гаранционен замяна.... И всички вече някакви такива схеми, хем да ти продадат скъпо хем да ти продаде лайно.
|
| Пет Фев 07, 2020 12:24 am |
|
 |
|
nik
|
ти пък къде видя китай да вървят надолу, ако вървяха надолу тромпета нямаше да пуска пяна ежедневно от устата и да се чуди кви "санкции" да измисля пък за цените ще ти кажа - приказките са същите като са хуауей - говорят за заплаха за сигурността, а дефакто е нещо съвсем различно и китайците сега същото правят - говорят ти за експертизи, но реално им светна лампичката - щом мазния хамериканос е готов да плати големите мита на тромпетчо, и не спряха да купуват през цялото време, следователно ще плати и по-висока цена след като паднат митата та пак стигаме до малоумието на тромпета - сами си го направиха точно ти трябва пръв да се сетиш за тия таканици щото си казвал че и ти обичаш да изнудваш в бизнеса ако ти падне възможност аз ако съм на китайчетата ще се постарая цените да си останат същите и след като паднат митата, просто си го заслужават
|
| Пет Фев 07, 2020 12:41 am |
|
 |
|
ToHu
|
Ами то не знам как според теб и САЩ вървят на долу ама... анализи много, и въпреки милярди те които държавата налива със всяка година вървят сериозно надоло. Ако ги нямаше държавните субсидии още преди години ръста щеше да е нулев.
|
| Пет Фев 07, 2020 1:49 am |
|
|