Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 3157 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81 ... 211  Следваща
Русия 
Автор Съобщение
Ранг: Професионалист

Отговори с цитат
Мнение Re: Русия
Стига стоя фотошоп. Защо в коментарийте нямаше поне едно , ама едно мнение от Новосибирск?

Чет Мар 19, 2020 9:05 pm
Докладвай
Профил
Ранг: Форумен бог

Отговори с цитат
Ти колко пъти си ходил в Русия ? От градовете които съм посещавал и то 2003 до 2005 повечето бяха по-добре от София не само в онзи момент .. а Новосибирск е доста развит и още по времето на СССР е бил много приличен град.

Чет Мар 19, 2020 9:16 pm
Докладвай
Профил
Аватар

Отговори с цитат
А бе ннам, но и моите две села нямат нищо общо с това което бяха преди 20 години. Голямото към по-добре, а малкото - майка плаче :(
Сетих се как си посетих градо към края на зимата някъде 2000-2005г: бездомните кучета оглозгваха пресните клонки на елхичките из центъра, к'во ядяха хората - не ща да си спомням.

Чет Мар 19, 2020 9:31 pm
Докладвай
Профил
Аватар

Отговори с цитат
ToHu написа:
Ти колко пъти си ходил в Русия ? От градовете които съм посещавал и то 2003 до 2005 повечето бяха по-добре от София не само в онзи момент .. а Новосибирск е доста развит и още по времето на СССР е бил много приличен град.

Те всички големи градове в БГ са по-добре от София. :D Просто не е истина в ква кочина се превърна тоя град.

Чет Мар 19, 2020 11:17 pm
Докладвай
Профил
Аватар

Отговори с цитат
ценков написа:
Стига стоя фотошоп.
За да няма приказки за фотошоп, са приложени и координати от карта и снимки от сателит/терен.
Прикачени файлове:
РБС.jpg
РБС.jpg [ 245.48 KiB | Прегледано 2104 пъти ]

Ако си хванал авторите в лъжа, посочи на коя минута и секунда става това, като същото може да направи и всеки един друг от аудиторията.
ценков написа:
Защо в коментарийте нямаше поне едно, ама едно мнение от Новосибирск?
Ето ти едно от Челябинск:

> Как изменился Челябинск за 20 лет?
алексей о написа:
Господа, я живу в Челябинске с 1964 года. При мне строились к\т Урал, д\с Юность, Торговый Центр и новый Драмтеатр.. Когда-то 14-ти этажки на Ленина были гордостью Челябинска. Мне не нужно объяснять благодаря кому моя зарплата с 2000 года выросла в 10 раз! И я смотрел видео про Воронеж и Владивосток и думал:""Как же повезло людям"! И вот сейчас я посмотрел такое же видео про МОЙ город!!!! Бл ( ять - была такая буква в алфавите,) я же ВСЁ это видел!!! При мне застраивали Краснопольскую площадку, Академ-риверсайд, Александровский-1, Александровский-2, Западный луч, Манхеттен! При мне Чурилово из заштатного посёлка превратилось в НОвый Район! При мне Юревич устраивал Дорожную революцию!! Я ВСЁ ЭТО ВИДЕЛ!!! Но, когда я посмотрел ЭТО видео, я осознал МАСШТАБ изменений!!! В бытовухе глаз замыливается. И если ты видишь позавчера - пустырь, вчера - была стройка, а сегодня там стоит новое здание - , то изменения не воспринимаются так, как это показывает Ваше видео. Огромное спаситбо АВТОРАМ!!! Вы делаете нужное дело!!!

Пет Мар 20, 2020 3:45 am
Докладвай
Профил

Отговори с цитат
и още един интересен коментар
Цитат:
Редко пишу комментарии. Но ваши ролики - это новый вид искусства! Если с другими каналами, которые приводят какие-то статистические данные, всёпропальщики ещё могут спорить о точности этих самых цифр, то с вашими картами и фотографиями это абсолютно невозможно. Благодарю вас за этот труд. Не останавливайтесь ни в коем случае!

та човека си мисли че е невъзможно да се спори за достоверност :D явно е сгрешил.....
е за тва путин ще бъде пак президент и ще вървят напред пък ние ще си търпим наказанието с боко тиквата... и ще продължаваме назад...

Пет Мар 20, 2020 4:06 am
Докладвай
Профил
Ранг: Минаващ
Ранг: Минаващ

Отговори с цитат
уралски нефт 19$
рубль 81/$

Пет Мар 20, 2020 8:18 am
Докладвай
Профил
Аватар

Отговори с цитат
nik написа:
и още един интересен коментар
Цитат:
Редко пишу комментарии. Но ваши ролики - это новый вид искусства! Если с другими каналами, которые приводят какие-то статистические данные, всёпропальщики ещё могут спорить о точности этих самых цифр, то с вашими картами и фотографиями это абсолютно невозможно. Благодарю вас за этот труд. Не останавливайтесь ни в коем случае!

та човека си мисли че е невъзможно да се спори за достоверност :D явно е сгрешил.....
е за тва путин ще бъде пак президент и ще вървят напред пък ние ще си търпим наказанието с боко тиквата... и ще продължаваме назад...

Не мисля, че тиквоний е проблема, той е неговата "визуализация".

Пет Мар 20, 2020 10:25 am
Докладвай
Профил
Аватар

Отговори с цитат
Една картинка = 1000 думи:
Прикачени файлове:
Todor-Zhivkov-Boiko-Borisov-Rumen-Radev.jpg
Todor-Zhivkov-Boiko-Borisov-Rumen-Radev.jpg [ 49.27 KiB | Прегледано 2057 пъти ]

Пет Мар 20, 2020 11:08 am
Докладвай
Профил

Отговори с цитат
https://www.mk.ru/economics/2020/03/18/ ... S8dnanGyXs

Пет Мар 20, 2020 3:55 pm
Докладвай
Профил

Отговори с цитат
https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... ater&ifg=1

Пет Мар 20, 2020 4:06 pm
Докладвай
Профил

Отговори с цитат
рек, с голямо съжаление съм напълно съгласен за това
ценков, извинявай ама единия линк ти е счупен а в другия не виждам никакво доказателство за твърдението ти че видеото е фотошопнато

Пет Мар 20, 2020 5:50 pm
Докладвай
Профил

Отговори с цитат
https://newsland.com/user/4297655705/co ... qMtmKYb3kI

Съб Мар 21, 2020 4:29 pm
Докладвай
Профил

Отговори с цитат
ценков, само да напомня, че още чакаме доказателства за твърдението ти че видеото е флашиво

а иначе аз пък имам доказателство за моето твърдение че първи хамериканосите ще изреват за цената на нефта и ще ходят да се молят на арабите
https://www.marketwatch.com/story/trump ... 2020-03-19
Цитат:
The Trump administration is considering intervening in the Saudi-Russian oil-price war with a diplomatic push to get the Saudis to cut oil production and threats of sanctions on Russia aimed at stabilizing markets, according to people familiar with the matter.

тъй че всичко друго са спекулации на скарани с мисленето русофоби, а дали руснаците ще пострадат или ще стоят и ще чакат хамериканосите да натискат арабите предстои да видим, и без това сега с тоя вирус няма потребление, има само сеир

Съб Мар 21, 2020 4:47 pm
Докладвай
Профил

Отговори с цитат
Да видим - едва ли е съвпадение, че падането на цените на петрола съвпада с промените в руската конституция нулиращи путинските мандати.
Въпреки, че ако Путин е този който дърпа конците в Русия и да е в публичната изпълнителна власт и да не е, няма кой знае каква разлика.

Съб Мар 21, 2020 5:19 pm
Докладвай
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 3157 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81 ... 211  Следваща