| Автор |
Съобщение |
|
karadev
Ранг: Популярен
Регистриран на: Пон Окт 24, 2005 7:06 pm Мнения: 337 Местоположение: Varna
|
 Re: платките за двата плц модела пристигнаха :)
ела николчо ела да та видим колко ти е силичката зад клавиатурата много дрънкаш само внимавай с епитетите, че не са знае после да не ги издеш тез дето ми ги наричаш тука. от ко тегля и от ко не ше ти стане ясно, може да е скоро даже. няма да си позволя да та наричам с истинските ти имена че няма толкова грозни думи в Българския език, ама къв ти е проблема къде си пускам темите само не разбрах. твоя е форума ли, нещо си платил инвестирал ли???
|
| Пет Окт 23, 2020 9:56 pm |
|
 |
|
Nikola Kirov
Ранг: Форумен бог
Регистриран на: Нед Окт 31, 2004 9:19 pm Мнения: 4464 Местоположение: Stara Zagora
|
Реконструкторе, за негово добро го разкарай по скоро!
|
| Пет Окт 23, 2020 10:00 pm |
|
 |
|
Н'бабане Гт'муан'га
|
Аз викам да стои Ако не друго, забавлението е яко
_________________ 'просто' е технически синоним на 'красиво'
|
| Пет Окт 23, 2020 10:02 pm |
|
 |
|
karadev
|
николчо , ти какъв проблем имаш в мене ве, че ми са блещиш тука постоянно на всичко, че и доброто ми мислиш даже, браво ве, да не земеш да са промениш ти, че връщане назад няма да знаеш , акъл недей дава на човека кой да разкрава и кой не. 
|
| Пет Окт 23, 2020 10:04 pm |
|
 |
|
itso.t
Регистриран на: Чет Фев 03, 2005 2:21 am Мнения: 12765 Местоположение: София
|
Това четиво отново ли е актуално? 
|
| Съб Окт 24, 2020 12:36 am |
|
 |
|
ToHu
Регистриран на: Нед Сеп 26, 2004 9:21 pm Мнения: 30686 Местоположение: София
|
Ееее има тук Варненци ами си траят и гледат сеир, остава на бат бонго да разчитаме да се вдигне и да реши проблема ... п.с. Никола, много бензин бре, не си струва, къде си ти в другия край на света ... ако много те сърбят ръцете се сещам за нуждаещи се от Пловдив 
|
| Съб Окт 24, 2020 1:22 am |
|
 |
|
Nikola Kirov
Регистриран на: Нед Окт 31, 2004 9:19 pm Мнения: 4464 Местоположение: Stara Zagora
|
Аз лятото ходя натам 
|
| Съб Окт 24, 2020 1:41 am |
|
 |
|
Bai Ui
|
За едно съм съгласен - реконструктора не си влиза в задъллженията и не раздава наказания за обиди и остър тон. Най малкото може да открие тема "фитнес, бокс и други празноглави занимания" и да мести споровете там. Малко се засрамете, какви са тези заплахи за физическа саморазправа и обиди, да не сме в средновековието?
_________________ “Intelligence is the ability to adapt to change.” Stephen Hawking
|
| Съб Окт 24, 2020 8:48 am |
|
 |
|
karadev
|
от мен да сте прочели нещо подобно, като на тоя рошавия "бог" на електрониката и програмирането и на цялата вселена ???? по-гадни са тези дето само гледат сеир и наливат масло в огъня, КОЙТО ДЪРЖА ДА ОТБЕЛЕЖА НЕ СЪМ ЗАПАЛИЛ АЗ !!!!
не сме в средновековието, просто на такива кат николчо им е трявбало доста по-твърдо възпитание като малки, ама и като големи НИКОГА НЕ Е КЪСНО !!!! даже има по-голям ефект върху осъзнването като личност и уважението и възприемането на другите като личности. малко психология с по-твърд характер винаги е полезна за всякакви форумни, електронни и каквито и да било "богове" на таз планета 
някого да съм обидил, нагрубил или присмял за работата и компетентноста му ???
|
| Съб Окт 24, 2020 8:52 am |
|
 |
|
Н'бабане Гт'муан'га
|
Ами... в общи линии всички накуп ("тъпаци" и т.н...). А по-почетните също така и поименно 
_________________ 'просто' е технически синоним на 'красиво'
|
| Съб Окт 24, 2020 12:24 pm |
|
 |
|
karadev
|
ем вие са знаете кои сте почетните ве, щом поне това сте разбрали има шанс за вас още . ше стоплите сурватката ама малко повече обясняване ви трябва.
поименно щото сте все едни и същи тука баш спициалистите. как да е според тебе. я забележи на колко посотове са отоговорили други от 4000 участника в тоя форум ко викаш, знаете те са кои сте 
|
| Съб Окт 24, 2020 1:18 pm |
|
 |
|
bongo_x2
Регистриран на: Вто Яну 20, 2009 11:54 pm Мнения: 11338 Местоположение: "Занзибар"
|
Мааим курамувирусни ограничения, мнооого работа ми се насъбра в тази Варна...! 
|
| Съб Окт 24, 2020 1:28 pm |
|
 |
|
karadev
|
ХАХАХАХАХАХАХАХАХ недей са оправдава, който не иска да свърши работа, все намира оправдание. земи си цайсите от оксижена знам че имаш да не ти са личи грима после 
|
| Съб Окт 24, 2020 1:32 pm |
|
 |
|
bongo_x2
Регистриран на: Вто Яну 20, 2009 11:54 pm Мнения: 11338 Местоположение: "Занзибар"
|
Ама ни съ надявай толкоз, аз тебе само набърже, че няма да имам време за нещо по-яко. 
|
| Съб Окт 24, 2020 1:36 pm |
|
 |
|
karadev
|
добре дошъл, пиле шарено недей бърза чак толкоз, един път си дощъл, ше бъдеш посрещнат както подобава. и изпращането ще е запомнящо се също, гарантирам ся няма са излагаме пред чужденците 
ето та и тебе бонго бонго https://www.youtube.com/watch?v=ebTketjwFUM хахахахахахахахахаах виж са хубаво къде си е кат тез си същия 
|
| Съб Окт 24, 2020 1:46 pm |
|
|