|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Дата и час: Нед Юли 26, 2026 10:29 pm
| Автор |
Съобщение |
|
lcr
Ранг: Форумен бог
Регистриран на: Пон Май 12, 2014 11:49 pm Мнения: 4394 Местоположение: София
|
 Re: Коронавирус 2019
А аз се чудя, що жената не я лови вируса. Тя непрекъснато лочи сок от арония и яде нарове 
|
| Сря Ное 18, 2020 1:28 pm |
|
 |
|
bongo_x2
Регистриран на: Вто Яну 20, 2009 11:54 pm Мнения: 11338 Местоположение: "Занзибар"
|
Ти сокът от гозде да видиш!!! Ако е ферментирал и минал през дестилация...
|
| Сря Ное 18, 2020 1:46 pm |
|
 |
|
itso.t
Регистриран на: Чет Фев 03, 2005 2:21 am Мнения: 12764 Местоположение: София
|
След като отпадна задължението на болниците да лекуват болни от хуйовид, болните вече не са проблем на държавата. Изпраща ги вкъщи, и каквото стане. Или ще се излекуват, или няма да натоварват задравноосигурителната система с персоните си.
|
| Сря Ное 18, 2020 1:57 pm |
|
 |
|
bongo_x2
Регистриран на: Вто Яну 20, 2009 11:54 pm Мнения: 11338 Местоположение: "Занзибар"
|
Проблемът на давещите се е... Но не забравят, мааим, да искат осигуровки дори от трайно безработните - откъде ли ще ги вземат, след като официално нямат приходи...
|
| Сря Ное 18, 2020 2:07 pm |
|
 |
|
TheWizard
|
аз си пиша ама кой ли да отхвърли няколко минути четене - кисело значи: в повече протонни йони положителни или водород ( H+ ) ако буболечката намери накъв йон ( кисел ) си мисли, че трябва да си освобождава РНК и го прави ама ако е извън клетка е загуба на матрял и ... мре - гаргари ( лаишки казано ) https://youtu.be/tB5FQZi4HKY?t=58Тръмпи се опита ама стана за смях с белината  Другия начин е да се запушат протонните канали с отрицателни алкални йони ( OH- ) или бикарбонатните йони ( HCO3− ) от хомеостазата... ( тук намесиха содата за хляб с вода, щото става алкален буфер ) ИЛИ ваксина да затапи Y протеините (антитела) и след подобни "трикове" да се даде шанс на Т клетките да пребият бубата Алкализиране на средата прави и друго - намалява концентрациата на H+ естествено това са теории, някой от които работят, други не толкова ся да не тръгнете да са "тровите" 
_________________ main[-1u]={1};
|
| Сря Ное 18, 2020 5:13 pm |
|
 |
|
nikolay.kolev
Ранг: Популярен
|
_________________ lz2com
|
| Сря Ное 18, 2020 7:29 pm |
|
 |
|
TheWizard
|
индийската "следа" - казано по научному ( ако на някой му е интересно ) http://www.revistafarmacia.ro/202005/20 ... 71-778.pdfа българското "богатство" е: ( незнам в бутилките какво е положението, алкалното pH не е трайно ) Горна баня pH 9.79 – 10.10 – от изворите в Г. Баня бутилират две компании. Слаба обща минерализация 0.143 г/л. Преобладават натриеви йони и по-ограничено – калиеви, от алкало-земните – калциеви и по-ограничено магнезиеви; Велинград pH 9.28 – натурална. С ниска обща минерализация от 0.195 мг/л. Подходяща за ежедневна употреба. Чиста, без токсични елементи; Хисар Aугуста pH 8.99 – обща минерализация 0.228 мг/л, натрий 46 мг/л; White water pH 9 – обща минерализация 0.158 мг/л, натрий 37 мг/л; Девин pH 9.37 – обща минерализация 0.225 мг/л, натрий 44 мг/л; Ком pH 9.30 – обща минерализация 0.261 мг/л, натрий 48 мг/л.
|
| Сря Ное 18, 2020 8:17 pm |
|
 |
|
Zdrav
Регистриран на: Сря Яну 26, 2005 2:01 pm Мнения: 1952 Местоположение: Варна
|
На мен повече ми хареса това. Това къде какви йони има кой го интересува?
_________________ Най-опасният враг на истината и свободата е мнозинството.
|
| Сря Ное 18, 2020 10:46 pm |
|
 |
|
bongo_x2
|
TheWizard, интелигентен човек си, или поне би трябвало. Сакън, не споменавай повече "протони"!
Колкото до водата: пия я и от чешмата (гадост!), и от кладенеца, но иначе купувам предимно йонообменираната "Келто", че и рибите "къпя" с нея, и по-екзотичните китки поливам и ракията разреждам...
|
| Сря Ное 18, 2020 10:57 pm |
|
 |
|
TheWizard
|
bongo трявaше да го кажа стил wiki  btw: на мен, я помага я не, ама китайската ми роза се скъса да цъфти от както я поливам с алкална вода ... ( питай някой цветар ) ако изгледате това, ще се сетите защо мушат тръбата с кислород и що ви боли тялото ( подказка H+ ) https://www.youtube.com/watch?v=w3nsxx6 ... t%26DrMike
|
| Чет Ное 19, 2020 12:30 am |
|
 |
|
miro_atc
Регистриран на: Нед Фев 26, 2006 6:52 pm Мнения: 11265 Местоположение: Добрич
|
Теории има хиляди... добре е, че четеш и научни теории. Но това че са научни не ги прави задължително верни. Всъщност те може да са верни за определени фактори, но човешкият организъм е прекалено сложен и зависи от хиляди фактори, не един. Затова непрофесионалисти като нас е по-добре да четем клинични изследвания, които се базират на реални хора и наблюдения от специалисти. Още по-добре, когато резултатите са обяснени на човешки език от други непристрастни специалисти. Аз затова следя няколко канала в тубата като доктор Майк (един от най-популярните медицински тубъри в САЩ). Е примерно днес гледам че е качил изследване на тема кой ша мре. Както се вижда много са факторите и е сложничко, ама човекът го обяснява простичко 
|
| Чет Ное 19, 2020 9:38 am |
|
 |
|
TheWizard
|
то в основата е точно това... клетки, вируси, бацили... по-горе мисля че казах че от 30-40 грама алкохол ефекта е същия като содата... а докторите му казват буфер за баланс, но големите количества имат обратен ефект Нито аз съл го измислил, нито некви непознати фармацевти, в миналото се е използвало - пример 1918 година Испански Грип... и ако си спомняте първия иляч дето започнаха да морят ковида беше хинин... после извадиха спин лекарствата ( ремдесевир ) а всички подобни малко или много правят това В началото на темата писах нещо от рода - вадете бабините илячи - щото са помагали, но ги забравихме от рекламите на скъпите модни лекарства Никой не твърди че морят вируса - но забавят и помагат на имунната система да вземе правилни решения... ама изписахте 200 и кусур листа статистика и политика а те ви казаха: проблема на давещия си е негов проблем... някой горе писа, че ползвал горещ въздух - китайците са го ползвали, НО - инхилират познайте кво - сода за хляб ( медицинска де ) пак повтарям - не съм лекар да давам съвети ... ама не си вдидат телефоните... както и да е @миро - тех чета - научните ( за обща култура ) btw: видеото говори същата теза - борят се с проблемите на бикарбоната в кръвта и затова сърдечните и белодробните са с проблем
|
| Чет Ное 19, 2020 9:42 am |
|
 |
|
gicho
Регистриран на: Пон Мар 13, 2006 1:59 pm Мнения: 3867 Местоположение: Габрово
|
Без да оспорвам базовата тези, факта че нещо тръгва да цъфти не е задължително индикация за "хубаво" - може да го прави "като за последно" Примерно лютите чушки се стимулират (стресират) за да стана "по-върли" с редуване на засушаване, поливане и разни други екстремуми.
|
| Чет Ное 19, 2020 12:23 pm |
|
 |
|
lcr
Регистриран на: Пон Май 12, 2014 11:49 pm Мнения: 4394 Местоположение: София
|
Един приятел си отиде заради вируса. На 65 - здрав, като канара, без съпътстващи болести и много позитивен човек. Не е било въпрос на липса на лекарска помощ.
|
| Чет Ное 19, 2020 1:15 pm |
|
 |
|
Цецо
Регистриран на: Пон Сеп 27, 2004 9:22 am Мнения: 15501 Местоположение: София
|
И тъй си го гледал, кажи на 2-3 какво казва... Не знам може би само аз съм така, ама тия видео уроци много ме дразнят. Като го видя написано мога на кръстосано четене лесно да намеря важното за по - малко от минута. После да се съсредоточа там и да го прочета само него 10 пъти. А тоя клип трябва да го изгледам целия за да намеря 10те секунди важна информация, после да го джуркам напред назад докато го смеля и това ме отказва в повечето случаи. То ясно, че им плащат на минута, ама аз нямам търпение да ги изтрая.
_________________ "Да еба и шибаната държава" мислеше си Гошо, докато се опитваше да улучи кофата за боклук от балкона на осмия етаж.
|
| Чет Ное 19, 2020 1:41 pm |
|
|