Отговори на тема  [ 6044 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 276, 277, 278, 279, 280, 281, 282 ... 403  Следваща
Коронавирус 2019 
Автор Съобщение
Ранг: Форумен бог
Аватар

Мнение Re: Коронавирус 2019
руското инфо за тяхната векторна ваксина
https://sputnikvaccine.com/rus/about-vaccine/

Вто Ное 24, 2020 4:34 pm
Профил ICQ
Аватар

От днес в Лозенец и Манастирски ливади е забранено да се излиза на терасите!
Няма отстояние от 2 метра...

Сря Ное 25, 2020 12:50 pm
Профил
Аватар

TheWizard написа:
руското инфо за тяхната векторна ваксина
https://sputnikvaccine.com/rus/about-vaccine/

Колкото се може по-скоро цар Путин да я пуска сред народа, че нещата отиват на много зле... Вече имам инфектиран в много близкия социален кръг, за късмет не съм контактувал с него от както започна да показва симптоми.

Сря Ное 25, 2020 1:13 pm
Профил

Ами много ваксини се появиха ама никой не ги пуска, явно и на Руснаците не им се рискува преди да имат повечко тестове, то ПР-а е едно, да набодеш населението с нещо не тествано е друго. Не знам как е в Русия процеса с ваксини те, но ако удобрение за употреба се вади както на всичко друго, дори и при силно желание процеса ще е бавен и по чисто административни причини. Не е невъзможно по заповед свисше да се прескочат процедурите ама някак не ми се вярва да ги карат съвсем през пръсти.

Сря Ное 25, 2020 1:38 pm
Профил
Аватар

Абе бая народ (аз вкл.) е 100% готов да се набоде с нещо, дето е 99% тествано.

Сря Ное 25, 2020 2:32 pm
Профил

Ами давай - боцкай се. Само че след 6 месеца, ако спреш да вдигаш самолета, да не ривеш :D

Сря Ное 25, 2020 2:50 pm
Профил

че какъв е проблема да ги бодат с нещо не тествано?!?
опаковат го в малко завоалирани думички като "емърджънси юз" после малко пачки за лобиране и работата може и да стане, пък те като първи и единствени одобрени бързо ще си избият от печалбите, нали това е капитализма
https://www.pfizer.com/news/press-relea ... horization

Сря Ное 25, 2020 3:05 pm
Профил

В Русия не мисля че е въпрос на пари, Путин има много други начини че да се прави на кокошка като някои Евро и САЩ мижатурки. Не мисля че е и на голям зор да я прилагат ако не са сигурни в нея, Путин не е Тръмп, Меркел и подобни и не мисля че ще пусне ваксина само за да отбие номера.
Каквото и друго да им е криво на Руснаците поне за момента имат управляващ който в сравнение със всички останали има нещо в главата и гледа малко по далеч от края на годината или следващите избори.

Сря Ное 25, 2020 6:27 pm
Профил

Хотели получше, получилоськаквсегда....
Това и на английски е вярно, ама не знам как се пише :D
Нито на запад, нито на изток - никъде управниците не се вълнуват особено от
пандемията и ваксините..

Сря Ное 25, 2020 7:01 pm
Профил
Аватар

ToHu написа:
В Русия не мисля че е въпрос на пари, Путин има много други начини че да се прави на кокошка като някои Евро и САЩ мижатурки. Не мисля че е и на голям зор да я прилагат ако не са сигурни в нея, Путин не е Тръмп, Меркел и подобни и не мисля че ще пусне ваксина само за да отбие номера.
Каквото и друго да им е криво на Руснаците поне за момента имат управляващ който в сравнение със всички останали има нещо в главата и гледа малко по далеч от края на годината или следващите избори.

Остава въпроса е що като имат мега-хипер-дупер ваксина, която даже вече продавали (на Унгария), в Русия положението си е ебало майката, а баш царя и придворните спят по бункери. Да си боднат по една ваксина и газ срещу вируса.

Подозирам, че накрая въпросната ваксина ще бъде засекретена от ГРУ, ще се носят легенди за нейните свойства, ама никой няма да я е виждал на живо, а руснаците ще си бият европейски, американски и китайски ваксини.

Сря Ное 25, 2020 7:23 pm
Профил ICQ
Аватар

бе тези векторни и mRNA ваксини на този етап са "ала бала"
Генералната им мисъл е да блокират S-Spike на бубата... па квото стане стане
За антителата... ако са налучкали ( за има няма година експерименти ) "протеина" може и да има що годе някъв ефект
ама за колко време - само стари баби знаят.... догодина - ПАК

Сря Ное 25, 2020 8:05 pm
Профил ICQ
Аватар

Как да се боцна с недоизпипана ваксина, след като заразата носи същата или може би по-малка опастност?

Смешничко ви е на вас, но когато по цял ден слушаш и четеш единствено и само за курамувируса - лудваш като две и две = четири. На всичко отгоре са те убедили в задължителното носене на намордник-заразонатрупвачка и почваш да сереш срещу всеки, който докато си разхожда кучето е "объркал" муцуните. А тепърва ще се покачва смъртността заради курамувируса, по-точно заради истерията около него.

Например: вярно, че жената е в най-рисковите групи и с няколко много зли придружаващи заболявания. Но с нея вече не можеш да говориш, освен да стоиш и слушаш статистиката за курамувируса. Изчезнаха ѝ половината от лекарствата, на профилактични прегледи не е ходила вече почти година и ако се разболее от нещо настинкоподобно (не дай Боже!) току-виж пукнала от страх от курамувируса. Бамааим пидерунгели!

Сря Ное 25, 2020 10:07 pm
Профил

Абе да не дърпам дявола за опашката но последните 3 седмици летях със самолет, бях по летища, изкарах две семдици във вегас посещавайки доста магазини, след това прекосих целите щати с кола, спах в два различни щата. Маска носех там където не ме пускат без маска, ръце я съм мил я не, пия си директно от бутилките които купувам от бензиностанциите, отварям си гризанките със зъби, дезинфектант не съм си слагал нито капка. Ми нищо ми няма, боля ме гърло два три дена след като се върнах, отдадох го на наливането със студени редбули и др. от сорта. Ама да кажеш аз съм куче, смесил съм си кръвта с всякакви гадости и не ще да ме яде, ама с мен имаше и един американец който по принцип се разболява само като му кихнеш, сега добре е не прихвана щото е и в доста рискова възраст, ама не прихвана, и той не се пазеше повече от мен ... може да съм и късметлия, то като се замисля аз за 3 години по Русия и Украйна презерватив дори и в аптека не съм виждал ама нищо не прихванах, и не е от въздържание, та може и на късмет да е.
п.с. утре ако изчезна явно дедо боже е решил да спре късмета :)

Чет Ное 26, 2020 2:32 am
Профил

Телевизия СКАТ
Някои кадри показват морга с тела, съблечени голи, натрупани едно върху друго на мръсни подове. "Мисля, че реалната цифра на починалите е около 130 000 души", казва Алексей Ракша, бивш държавен статистик.

СИ ЕН ЕН ПОКАЗА КАДРИ С #ПРЕПЪЛНЕНИ #МОРГИ И #БОЛНИЦИ В #РУСИЯ

https://www.youtube.com/watch?v=dUnuH2MGe2U

"Руският президент Владимир Путин няма намерение да се ваксинира срещу коронавируса с първата регистрирана в света ваксина „Спутник V”, обяви говорителят на Кремъл Дмитрий Песков, цитиран от Дарикнюз.
По думите на Песков президентът не желае да става доброволец на ваксината преди да започне масово имунизиране в страната."

https://www.standartnews.com/svyat/puti ... 43983.html

Чет Ное 26, 2020 5:42 am
Профил WWW
Ранг: Почетен член
Ранг: Почетен член

Към днешна дата:
USA deaths: 268,219
https://www.worldometers.info/coronavirus/country/us/

France deaths: 50,618
https://www.worldometers.info/coronavir ... ry/france/

Russia deaths: 37,538
https://www.worldometers.info/coronavir ... try/russia

China deaths: 4,634
https://www.worldometers.info/coronavir ... try/china/

Bulgaria deaths: 3,367
https://www.worldometers.info/coronavir ... /bulgaria/

Чет Ное 26, 2020 6:03 am
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 6044 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 276, 277, 278, 279, 280, 281, 282 ... 403  Следваща