|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Дата и час: Нед Юли 26, 2026 7:54 pm
| Автор |
Съобщение |
|
Цецо
Ранг: Форумен бог
Регистриран на: Пон Сеп 27, 2004 9:22 am Мнения: 15501 Местоположение: София
|
 Re: Коронавирус 2019
Няма проблем - лятото като гърците кажат - само с ваксина на море - изведнъж процента желаещи да се ваксинират резко ще скочи. Както стана с тестовете 
_________________ "Да еба и шибаната държава" мислеше си Гошо, докато се опитваше да улучи кофата за боклук от балкона на осмия етаж.
|
| Пет Яну 15, 2021 12:24 pm |
|
 |
|
Цецо
|
Няколко статии по въпроса за Инвермектина. https://www.capital.bg/politika_i_ikono ... _mesiia_-/Общо взето варират в двете крайности. Особенно забавен е факта, че в Южна Америка било толкова популярно в момента, че в Перу не можели да проведат клинично проучване - 8 от всеки 10 го взимали профилактично, нямало как да намерят бройки за плацебо теста. Но така, четейки оставам с впечатлението, че има огромна разлика в проучванията. Тия дето твърдят, че работи, обикновенно го дават отрано на болни извън болница. Обратно, тия дето твърдят, че полза няма - обикновенно "проучват" върху тежки пациенти във болница. Същото и с хлорхиксина, ремдесевира и т.н. И ми се струва логично да не виждат особен ефект. Питам се обаче, ако цялата тая финансова лавина дето се изсипа за ваксините + огромната подкрепа на политическо и медийно ниво, се беше съсредоточила върху намиране на по-читав протокол за лечение на бацила, както и детайлното му изучаване ... какво ли щеше да е? Понеже са на абонамент от Капитал, аз ги отварям с Хрома на инкогнито - засега минава номера.
_________________ "Да еба и шибаната държава" мислеше си Гошо, докато се опитваше да улучи кофата за боклук от балкона на осмия етаж.
|
| Пет Яну 15, 2021 12:43 pm |
|
 |
|
nik
|
а аз питам - след като тук шепа хора без да стават от стола си, цъкайки насам-натам с мишката, неграмотни в медицината, успяха да разгадаят кога и как работи, какви са тия дето се опитват да видят резултат след като вече са чакали да стане твърде късно?
|
| Пет Яну 15, 2021 1:17 pm |
|
 |
|
Цецо
|
А не мисля, че някой тук може да претендира, че нещо му е ясно. Аз гледам отстрани и си мисля на глас, прилагайки някакви инженерни подходи. Но е силно вероятно дупката в знанията просто да ми пречи да видя, колко съм тъп по темата.
|
| Пет Яну 15, 2021 1:43 pm |
|
 |
|
TheWizard
|
Цецо - интересна статия... но не за куче хапчето  там намерих нещо интересно: Карагенан ... тея дни ще потърся както "атакува" за сега намерих че атакува връзката ACE2-SSpike търсим търсим, инфо .... то в първите линкиве на Гуу Ксилитол... антивирусен и веднага са ги смесили двата и направили пръскалки за гърло и нос  та даже и "рецептата" има цитат: Екипът формулира назален спрей, съдържащ ксилитол, екстракт от семена на грейпфрут и физиологичен разтвор...вики за инфо какво са двете
_________________ main[-1u]={1};
|
| Пет Яну 15, 2021 11:32 pm |
|
 |
|
am stereo
Регистриран на: Съб Дек 08, 2007 10:51 am Мнения: 1869 Местоположение: ♪♫♣♠|☼◙▲♦▼☻╬☺∞
|
Хекимян: Премиерът каза да се ваксинирате! Мангъров: Вие ще се ваксинирате ли срещу рак на матката? Хекимян.: (истеричен смях!) Но, аз нямам матка!!! Мангъров.: Ще видим след ваксинацията…
_________________ DT-838 ((( STEREO ПОЗДРАВ))) за форума - https://youtu.be/xy921Pn3lhA
|
| Съб Яну 16, 2021 3:35 am |
|
 |
|
Цецо
|
Преди време ми бяха пратили една статия на някакъв руски доктор, който твърдеше, че ефективно терапевтирал короната с вдишване на спиртни изпарения. Сериозно де, не да се пие, а да се диша. Авеолите на белия дроб, дето се скапвали от вируса, това им влияело много добре, неясно защо. Мисля, че е подходящо време да се върнем към добрата стара греяна ракия.
|
| Съб Яну 16, 2021 1:05 pm |
|
 |
|
bongo_x2
Регистриран на: Вто Яну 20, 2009 11:54 pm Мнения: 11338 Местоположение: "Занзибар"
|
Благодаря за подсещането!  С медец! 
|
| Съб Яну 16, 2021 1:28 pm |
|
 |
|
TheWizard
|
има теоретични данни, опити и изследвания (Алкохол и Аспирин) (Уиски) ... стари и нови в мержата Алкохол и Ароматни съединения ( пример Ментол ) можели да дезинфекцират вируси в дихателните пътища Тези вещества "пукали" липидни обвивки... ( ма тва е доказано от памтивека и не случайно аптеките са пълни със спрейчета и бонбони на тема грип ) Другата дезинфекция била със сода за хляб ( джигитайците в началото на кризата я практикували, инилирали в тръбите с кислород - сода ) Содата алкализира, а вирусите не "харесвали" пряко pH различно около 7 ... ( и тва го знаят )
|
| Съб Яну 16, 2021 1:34 pm |
|
 |
|
Цецо
|
Мдам. Алкохол и цигари, май че имат положително действие за изхода от болестта. Сега остава да видим какво правим с жените и леката дрога и мисля, че можем да отворим терапевтичен център 
|
| Съб Яну 16, 2021 2:18 pm |
|
 |
|
TheWizard
|
|
| Съб Яну 16, 2021 2:31 pm |
|
 |
|
itso.t
Регистриран на: Чет Фев 03, 2005 2:21 am Мнения: 12764 Местоположение: София
|
|
| Съб Яну 16, 2021 2:41 pm |
|
 |
|
bongo_x2
Регистриран на: Вто Яну 20, 2009 11:54 pm Мнения: 11338 Местоположение: "Занзибар"
|
Освен това вирусите са явни чалгари, не забравяйте за rock'n'roll ! PS Много хубава греяна се получи - най-после открих специализираното чайниче.
|
| Съб Яну 16, 2021 3:13 pm |
|
 |
|
TheWizard
|
"снимах" един филма СПЕЦИАЛНО за: хората " ... без да стават от стола си, цъкайки насам-натам с мишката, неграмотни в медицината..." ОСОБЕНО за някой руско-говорящите: Секреты «народной» медицины в СССР ( не, че има няква разлика с НРБ народната медицина )
|
| Съб Яну 16, 2021 4:19 pm |
|
 |
|
bongo_x2
|
Винаги съм давал пример: човекОт съществува от милион години, пък нАучната медицина не знам дали има 100г. Но ако не слушаш съвременните лекари ще пукнеш на момента - според техните думи. И к'ва е разликата със шаманите?! Не случайно напоследък се рекламират илачи на основата на природни продукти (уж де, вътре само химия)и не случайно те се ограничават до бонбонки, козметика и хранителни добавки. Лекарството трябва да е скъпо, точка! Нищо, че помага за едно, а пречи за пет. Продължение: хомеопатията...
PS *бем ви бизнес-здравеопазването! Баба ми за баене или билки пари не вземаше, щото ще я накаже Господ! И май повече народ (и добитък) е оправила от едно съвременно джипи.
|
| Съб Яну 16, 2021 4:40 pm |
|
|