|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Дата и час: Пон Юли 27, 2026 5:42 pm
pic18f4550 -консумация в sleep mode
| Автор |
Съобщение |
|
¶
Ранг: Форумен бог
Регистриран на: Пет Фев 25, 2005 1:58 pm Мнения: 4585 Местоположение: US
|
setoy, при PIC18F2520 ( мисля, че този беше ) имаше бъг точно при влизане в sleep режим, при което казваха, че при влизане в sleep режим и при определени и неопределени условия, консумацията ще се увеличи. Виж да не попадаш в тази графа 
_________________ Ето аз дишам, работя, живея и програми пиша тъй както умея, с проца под вежди се гледаме строго и боря се с него доколкото мога....
|
| Чет Юли 13, 2006 10:43 am |
|
 |
|
freestyler
Ранг: Минаващ
|
Absolutno nikakva periferia ne raboti. Stava duma za security processor koito darji samo klu4 za decryptirane na application v embedded operacionna sistema. A tova e realnia product http://www.b-phreaks.co.uk/diamond.htm
Iskam da se izvinia 4e moia komputar ne podarja Phonetic klaviatura. Oba4e rabotia po vaprosa i skoro 6te pi6a na kirilica.
|
| Чет Юли 13, 2006 10:47 am |
|
 |
|
Predator_MF
Регистриран на: Чет Окт 07, 2004 1:22 pm Мнения: 1949 Местоположение: София
|
Добре изглежда продукта, скоро бях на такава вълна и точно такава идея ми се въртеше в главата...само че, що тикнахте и ARM и PIC вътре  С тия 75MIPS RSA ли ползвате ??
PS: По въпроса с кирилицата, на форума има инсталирана такава, погледни като пишеш пост в ляво на екрана над усмивките Web Keyboard
|
| Чет Юли 13, 2006 11:03 am |
|
 |
|
freestyler
|
Nikola, ne mislia 4e si prav 4e 4550 e bokluk. Ne sam rabotil s nego, oba4e sas sigurnost e dosta po dobar ot kombinacia FTDI<-> PIC18...
Pri4inite sa slednite:
1. Po-malko componenti - po-stabilen design.
2. Cenata FTDI+PIC18 e po-visoka ot PIC18F4550
3. Skanirane na USB komunikaciata - tuk 6te obiasnia malko.
Mnogo e trudno da se raboti s USB i da za6titi6 intelectual property v ustroistvoto si zaradi USB skaniraneto. Slaga se kodirane na kouminikaciata po USB kanala. FTDI sa kodirali generic DLL i device i ti ne moje6 da napravi6 ni6to v nego. Oba4e ako pravi6 sobstven USB device driver, togava moje6 da sloji6 kakvoto iska6. Malko po-trudno se hackva RING0 application v Windows. Tova e po otno6enie na hackvane na ustroistvoto. Ako az imam daden software i dadeno ustroistv, moga da napravia software da raboti na moeto kato go emuliram. Prosto zameniam FTDI DLL sas moi sobstven i pravia redirekcia na vsi4ki funkcii kam moeto ustroistvo.
Ima mnogo da se pi6e po temata, oba4e triabva da rabotia i vi kazvam lek den na vsi4ki 
|
| Чет Юли 13, 2006 11:04 am |
|
 |
|
Реконструктор
Регистриран на: Съб Сеп 25, 2004 12:32 pm Мнения: 8382 Местоположение: София
|
Батка, земи пиши на кирилица, щото шансовете някой да прочете нещо повече от 2 реда на лат. са наистина минимални.
|
| Чет Юли 13, 2006 12:45 pm |
|
 |
|
freestyler
|
Е това е супер
Не сам я видял заради това че ползвам Firefox.
За сега мога само да кажа че е асиметричен алгоритам 
|
| Чет Юли 13, 2006 1:49 pm |
|
|