сменям OS-а минимум 3 години след като "излезе" на пазара
засега XP-то се държи добре и няма смисъл да се харчат пари за недотествани глупости, като излезе Vista SP2 ще купя 1 копие да го разгледам
Ако не беше ми гръмнал диска - още да съм си на 95. Ама сега се "кефя" на 98SE Ще прескоча няколко версии и ще стъпя на твърдичко (не обичам мекичките )
неее 98 беше голяма глупост
не знам проектирал ли си големи платки с него но забиваше по 3-4 пъти на ден
с XP нямаме никакви проблеми и не съм имал син екран от години
Нищо му няма. А и съм броил парици за него............ За ХР искат още парички - мамка им ненаситна...............
Пет Юли 21, 2006 7:31 pm
zaphod
Ранг: Форумен бог
аз доскоро бях на 98се и още щях да бъда, ако не ме беше напитила някаква гадина, извън способностите ми да я очистя. направо се чувствах като герой в досиетаХ - компютъра ми се включваше 10тина минути след като го угасях, и това при забранени всички възможни WakeUp-и от биоса....
а платки съм правил на протел 98 под вин98 - всичко си беше наред. не знам защо заека разправя че е забивало.
но си е верно че 98 си е по-незащитен от НТ ядрата, но пък за сметка на това досовските игри си вървяха и даже имаха звук. можеше да си играеш DOOM все едно е нормална игра.
Потребители разглеждащи този форум: Google [Bot], ToHu и 19 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения Вие не можете да прикачвате файл