|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Дата и час: Пон Юли 27, 2026 5:17 pm
| Автор |
Съобщение |
|
ToHu
Ранг: Форумен бог
Регистриран на: Нед Сеп 26, 2004 9:21 pm Мнения: 30685 Местоположение: София
|
Dimitar - зависи от града, на много места не си стоят по гетата, но това е друга тема
А за циганите, нека съдят, досега циганин не ме е съдил не знам защо не вярвами да ме осъди, някак даже не го виждам иск да отправи но пък като има толкова мераклии няма да се дърпам, нека скачат, а ако наскачат 30 ... ще има повече сгазени може би .... с тая измет има един нчин на разправа, и в най-лошия случай ще отнесеш някоя условна, ама това ако вземеш че и го утрепеш. Ама мен ако питаш тоя номер минава само пред тия дето му се връзват, не знам за вас но аз яма много да се трогна пък после да ходи да се оплаква в полицията ако иска ... те показания ленсо се отеглят.
|
| Вто Авг 08, 2006 5:23 pm |
|
 |
|
Цецо
Регистриран на: Пон Сеп 27, 2004 9:22 am Мнения: 15501 Местоположение: София
|
 Re: Циганска работа
Да бе. Живеят в гета, ама определено не стоят само там. Точно като нашите мангали са. Усетили са се, че безнаказано могат да паразитират на гърба на обществото, мързеливи, крадливи, множат се като мухи, живеят на общности, с голям принос в дребната и битова престъпност, кичат се с злато, децата им от малки се учат на золуми - кое им е по различно от циганите. Е не гепят капаците на шахтите. Въобще навсякъде в развитите общества (поне в Европа и Щатите) си има такива паразитни общности (къде цигани, къде араби, къде негри, къде азиатци). Е има и свестни негри, да ме извиняват и свестните цигани.
Не случайно едно от първите неща които те предупреждават в щатите е - не влизай в спор с негър - като нищо ще те съди за расизъм.
_________________ "Да еба и шибаната държава" мислеше си Гошо, докато се опитваше да улучи кофата за боклук от балкона на осмия етаж.
|
| Вто Авг 08, 2006 5:24 pm |
|
 |
|
Цецо
Регистриран на: Пон Сеп 27, 2004 9:22 am Мнения: 15501 Местоположение: София
|
 |  |  |  | ToHu написа: Dimitar - зависи от града, на много места не си стоят по гетата, но това е друга тема
А за циганите, нека съдят, досега циганин не ме е съдил не знам защо не вярвами да ме осъди, някак даже не го виждам иск да отправи но пък като има толкова мераклии няма да се дърпам, нека скачат, а ако наскачат 30 ... ще има повече сгазени може би .... с тая измет има един нчин на разправа, и в най-лошия случай ще отнесеш някоя условна, ама това ако вземеш че и го утрепеш. Ама мен ако питаш тоя номер минава само пред тия дето му се връзват, не знам за вас но аз яма много да се трогна пък после да ходи да се оплаква в полицията ако иска ... те показания ленсо се отеглят. |  |  |  |  |
Тони проблема е, че тия не са прости мангали. Първо това се случва на Константин Величков. Т.е пълно е с озверели мангали наоколо, т.е. не можеш да отидеш на саморазправа. Второ тия гадове ти метат детето отпред. Е как няма да спреш, бах мама му. А и съм сигурен, че избират хората на които правят тоя номер - например жени или по спокойно изглеждащи чичковци. Същите които стават жертва на уличните просяци.
А най-тъпото е, че останлите свидетели на такива събития си обират крушите и хич нещат да помогнат я с показания, я с някоя тупалка. И затова мангалите ни се качват на главата. Защото им даваме.
_________________ "Да еба и шибаната държава" мислеше си Гошо, докато се опитваше да улучи кофата за боклук от балкона на осмия етаж.
|
| Вто Авг 08, 2006 5:30 pm |
|
 |
|
ToHu
|
Ами логично е ако са повечко да не тръгна на саморазправа, но пък нека се хвърлят, 1 човешка сила срещу 150 кс .... моля ....нямам скруполи да си мина през тях, нека съдят после, мен съдът не ме притеснява никак.
|
| Вто Авг 08, 2006 5:32 pm |
|
 |
|
Dimitar
Регистриран на: Пет Ное 12, 2004 3:38 pm Мнения: 9103 Местоположение: Chicago, IL
|
Ти си бил много отворен - искам да го видя това как ги мачкаш, без да ти пука. Аман от форумни герои.
|
| Вто Авг 08, 2006 6:27 pm |
|
 |
|
the_real_maniac
Ранг: Почетен член
Регистриран на: Пет Авг 19, 2005 11:38 am Мнения: 978 Местоположение: Europe -> BG
|
Тони надценяваш леката кола.
При виоска скорост всеки един удар в нещо , което тежи 50+кг (Даже и по-малко) ще ти наруши малко или много стабилността на колата, зависи къде го удариш, къде се окаже под колата и прочие. А и самият път.
При ниска скорост да не говорим че може и да те е спре , а ти говориш да мачкаш бройка.
Отделно , че звучи гадно. Не че тези, които искаш да мачкаш не са гадни. (не говоря за всички цигани , ами за определените типажи тук).
|
| Вто Авг 08, 2006 9:00 pm |
|
 |
|
sthx
|
Недей така - и тях ги броят за хора.
Те може и да са неграмотни да заведат дело, но се навъдиха едни правозащитници... Пък не дай си боже работата да е за прокурор.
_________________ Две плюс две е приблизително равно на четири. Факт!
|
| Вто Авг 08, 2006 10:46 pm |
|
 |
|
Реконструктор
Регистриран на: Съб Сеп 25, 2004 12:32 pm Мнения: 8382 Местоположение: София
|
Абс. правилно. Алфата на Тони не е подходяща за целта. Мислех си за някое БМП (поне)... Сече дървета като клечки без особени промени в траекторията на движение. 
|
| Вто Авг 08, 2006 11:09 pm |
|
 |
|
ToHu
|
Ами може да видиш, не знам дали е форумно геройство, аман от такива дето си седят и си траят, аз имам доста мангали в списъка, такива бити и пред полицаи, а който иска да проверява градът е Шумен, да търи заведение кашмир, там може да намери достатъчно свидетели, повече няма да обеснявам .... и за разлика от повечето скинхедс не ми дреме много от полицаи което може да обясни няколкото ми скъсани от палки кожени якета ...... може вече да не съм на 18 или 20, и да не правя много глупости, но все още нямам никакви скруполи да мачкам цигани било с кола било с бухалка или друго подходящо средство.
|
| Сря Авг 09, 2006 8:20 pm |
|
 |
|
mitko_el
Регистриран на: Вто Яну 24, 2006 6:34 pm Мнения: 1753 Местоположение: Варна
|
Рек. я кажи , кво е туй БПМ ,отначало мислих ,че е БМВ,ама с тия дървета ме озадачи 
|
| Сря Авг 09, 2006 11:47 pm |
|
 |
|
Gogo
Регистриран на: Чет Фев 24, 2005 11:41 pm Мнения: 1049 Местоположение: Pz
|
Това са инициалите на "Бойна Машина на Пехотата" - военна машина - нема лабаво...
|
| Чет Авг 10, 2006 12:14 am |
|
 |
|
Реконструктор
Регистриран на: Съб Сеп 25, 2004 12:32 pm Мнения: 8382 Местоположение: София
|
|
| Чет Авг 10, 2006 8:47 am |
|
 |
|
Lupus
Регистриран на: Сря Дек 01, 2004 12:44 am Мнения: 2811 Местоположение: София
|
БМП-3 http://armoured.vif2.ru/bmp-3.htm
Много сериозна машина! Половин часова разходка из "Факултета" е достатъчна. После могат да дойдат булдозерите и машините на "Волф" да съберат боклука.
|
| Чет Авг 10, 2006 10:31 am |
|
 |
|
sthx
|
Разказвали са ми, че по време на прекръстването (възродителния процес) циганите в една махала се опъвали. По случайност една учебна бомба на МИГ не била закрепена добре и взела, че паднала връз една циганска къща- без жертви.
На следващия ден всички до един доброволно си сменили имената...
_________________ Две плюс две е приблизително равно на четири. Факт!
|
| Чет Авг 10, 2006 11:14 am |
|
 |
|
Gogo
Регистриран на: Чет Фев 24, 2005 11:41 pm Мнения: 1049 Местоположение: Pz
|
За целта е нужен достатъчно откачен кемаф 
|
| Чет Авг 10, 2006 11:18 am |