|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Дата и час: Пон Юли 27, 2026 3:21 pm
|
Страница 1 от 1
|
[ 7 мнения ] |
|
| Автор |
Съобщение |
|
Gogo
Ранг: Форумен бог
Регистриран на: Чет Фев 24, 2005 11:41 pm Мнения: 1049 Местоположение: Pz
|
 За спама в пощата
Колеги, кой е най-големия спамер според вас? Аз например не мога да се оттърва от разни писма с подател пандасофтуер. Тези пишат уж защитен софтуер, предлагат и антиспам някакъв, а същевременно нямам акаунт в който да няма тяхно присъствие. Незнам какво ми пишат, защото не ги чета, а ги затривам с подобаващите за случая псувни  Е на тва му викам рекет. То сигурно и с вирусите е същото...
|
| Съб Авг 12, 2006 7:23 pm |
|
 |
|
Dimiter
Ранг: Популярен
Регистриран на: Пет Фев 04, 2005 3:18 pm Мнения: 309 Местоположение: Sofia
|
към кой провидер ти е пощата?
|
| Съб Авг 12, 2006 7:54 pm |
|
 |
|
Gogo
Регистриран на: Чет Фев 24, 2005 11:41 pm Мнения: 1049 Местоположение: Pz
|
Имам 5-6 майл акаунта. В поне 3 (минимум), като влезна да проверявам, има спам от панда - поне един.
И не, че ми пречи толкова или пък е кой-знае колко претрупано с техни писма, ама се набива на очи, че спамера е софтуерна фирма за защитен софтуер 
|
| Съб Авг 12, 2006 8:10 pm |
|
 |
|
Lupus
Регистриран на: Сря Дек 01, 2004 12:44 am Мнения: 2811 Местоположение: София
|
И при мен е така!
|
| Съб Авг 12, 2006 10:20 pm |
|
 |
|
Predator_MF
Регистриран на: Чет Окт 07, 2004 1:22 pm Мнения: 1949 Местоположение: София
|
В Yahoo Mail няма такъв проблем, всички писма със съмнително съдържание и неясен sender се пращат в Bulk
|
| Нед Авг 13, 2006 12:50 am |
|
 |
|
¶
Регистриран на: Пет Фев 25, 2005 1:58 pm Мнения: 4585 Местоположение: US
|
Преди време така ме тормозеха от IBM България. КолТурно им пратих няколко пъти писма, че няма да си купя от тях лаптоп, та ако ще свинка на джамия да се качи. Не вдяваха, накрая слгобих едно писмо на български и английски, с подобаващи благопожелания по адрес на техните майки, като на всяко тяхно писмо отговарях с пожеланията. След няколко дни престанаха да ми пращат. Да чукна на дръфце, 3-та година става, не съм получил нито едно предложение за IBM лаптоп, пък вече си търся, та се чудя, дали да не ги помоля за малко спам ( а те го могат чудесно ), та да се пообразовам 
_________________ Ето аз дишам, работя, живея и програми пиша тъй както умея, с проца под вежди се гледаме строго и боря се с него доколкото мога....
|
| Нед Авг 13, 2006 9:39 am |
|
 |
|
milenjs
Регистриран на: Сря Мар 08, 2006 2:12 pm Мнения: 2017 Местоположение: Котел
|
И все пак трябва да се спазва правилото да не си даваме адреса на непознати 
|
| Нед Авг 13, 2006 11:58 am |