| Автор |
Съобщение |
|
Tisho
Ранг: Форумен бог
Регистриран на: Пон Ное 22, 2004 11:24 pm Мнения: 1923 Местоположение: Габрово
|
 Re: Кой ще спечели? ;)
Не е от 30г. От края на 40сте години на миналия век датира тази тенденция. Последните 30 години повечето баби и дядовци измряха, децата отдавна в градовете и по света, циганите не спят...
|
| Сря Апр 27, 2022 12:05 am |
|
 |
|
lcr
Регистриран на: Пон Май 12, 2014 11:49 pm Мнения: 4394 Местоположение: София
|
|
| Сря Апр 27, 2022 12:18 am |
|
 |
|
bongo_x2
Регистриран на: Вто Яну 20, 2009 11:54 pm Мнения: 11338 Местоположение: "Занзибар"
|
Пък нямате идея с измирането на истинските баби и дядовци колко знание и морал се загуби  Остана ни да се кланяме на еврогейци и руZZнаци...
|
| Сря Апр 27, 2022 12:21 am |
|
 |
|
bongo_x2
Регистриран на: Вто Яну 20, 2009 11:54 pm Мнения: 11338 Местоположение: "Занзибар"
|
|
| Сря Апр 27, 2022 12:47 am |
|
 |
|
lcr
|
|
| Сря Апр 27, 2022 1:00 am |
|
 |
|
Edesign
|
Съхраняването и унищожаването на стари боеприпаси е скъпо колкото да произведеш нови такива. Извода: - явно русия използва боеприпаси и техника за скрап в тази операция - явно не се пипа арсенала от модерни оръжия - унищожена е цяла държава + неясно каква западна техника която очевдино не е устояла на инвазията от скрап А защо имам време да чета и пиша тук ли е въпроса поставен от Бонго?! Ами отговора е ясен докато гледаме весели клипчета то отвличаме вниманието си от това че работа няма. Кризата с електрониката се задълбочава - сроковете за доставка на много неща се изместиха след средата на другата година.
|
| Сря Апр 27, 2022 8:55 am |
|
 |
|
TheWizard
|
ми "войната" има цена и производителя на Стингер заяви, че нямал части за нови 
_________________ main[-1u]={1};
|
| Сря Апр 27, 2022 9:17 am |
|
 |
|
emilvtc
Регистриран на: Вто Фев 06, 2007 8:44 pm Мнения: 3180 Местоположение: Пловдив
|
Тъжно е Бонго, но е факт. Тишо искал да живее добре. И аз така Тишо, само че тези които ни управляват и бутат в определена посока ги боли фара какво искаме аз и ти. Боли ги фара и за украинските, руските и европейските роби. Тях никога никой няма да ги пита, а те вече го отнасят и тепърва им предстои... "Насъскат" ги едни срещу други да се трепят ... И успяват... Пропагандната машина работи на макс - и резултата е очеваден ... Няма морал в тязи работа. Ике направо се излагаш със снапшота с "враговете ти. Вземи го редактирай и/или изтрий. ... и точно Миро ти е враг ... Пълен смях ... Аз поне се радвам на интелигентен опонент представящ и защитаващ противоположна на моята позиция, защото с такъв човек спора не изпростява и не завършва с обиди и бой (като си изчерпа аргументите де...) Спора с такъв опонент може и ми отваря очите за неща, за които не съм се сетил и мислил, а може да се окаже и да разбера, че не съм бил прав и даже да си променя и мнението ... Та както знаем само тъпака има непоклатимо мнение по всички въпроси и само той е на 100% сигурен в правотата си и никога не променя мнението си ... Та добре ще е да не се държим като тъпаци, нали?
|
| Сря Апр 27, 2022 10:47 am |
|
 |
|
nik
|
Незнам кой на кого се кланя ама това са фактите след като ЕС одобри новия метод за плащане: -Полша и България отказват да плащат за газ на Русия -Русия спира продажбите за Полша и България -Полша обръща посоката на тръбата за да купува газ от Германия (пак руски газ) -България (кирчо тъпото) плюе по турски поток каква грешка било това "недоразумение" (удобно забравя диверсификацията която използваха до скоро за оправдания за спъване на евтиния руския газ) и обяснява как сме щели да купуваме хамерикански газ от гръцкия терминал
Това ще рече че цената още не се е вдигнала достатъчно за да се харесва на хамериканците, за това правят още глупости за да се вдигне още (преди нали имахме спор как хамериканците си пласират скъпите стоки и услуги, е, това е нагледен пример)
Вече завършил в харвард се затвърди като нарицателно, синоним на продажник
|
| Сря Апр 27, 2022 12:26 pm |
|
 |
|
bongo_x2
|
Умен човек е казал: умрелият не знае, че е такъв, само на другите е тъжно. Същото важи и за тъпака.
А току-що по националното радио чух абсолютно тролска байка (откъм Стефан Янев): не трябва да се помага на Украйна защото така само се удължава конфликта. А ние още пеем песни за цар Иван Шишман...
|
| Сря Апр 27, 2022 1:54 pm |
|
 |
|
nik
|
само тъпаците не виждат че украйна отдавна я няма, има америка и американски интереси, и "помагането" на украйна дефакто е помагане на америка, ЗА СМЕТКА на украйна, а вече и за сметка на цяла европа тъй че ако искате украйна (и европа) да затъва още в американско робство - помагайте, сигурен съм че има много тъпаци които биха си дали заплатата за ЧУЖДА кауза и за сметка на СВОЕТО бъдеще
|
| Сря Апр 27, 2022 2:22 pm |
|
 |
|
bongo_x2
|
А бе говно копейкаджийско, срещу мозъчна диария твоите спонсори са разработили препарат "Макаров": използвай го и стига сра!
|
| Сря Апр 27, 2022 2:28 pm |
|
 |
|
nik
|
не му се сърдете на обонго, толкова си може, преживява срив в системата заради неудобните факти които не отговарят на религията му  ако пък е поредния жалък опит да затрие цяла тема щото не му понасят фактите - ще помоля рек да не трие още, така или иначе ще замине в коша един ден, нека е друг път, ако всеки път минават номерата на подлите типове утре ще продължават да се възползват и в други теми
|
| Сря Апр 27, 2022 2:42 pm |
|
 |
|
Desert Leo
Регистриран на: Чет Фев 10, 2005 3:25 pm Мнения: 5681 Местоположение: София
|
Спирането на газа е добър повод да обявим война на Русия и да я подпукаме по море от юг...
|
| Сря Апр 27, 2022 2:46 pm |
|
 |
|
lcr
|
Усещам, че сега ще потръгне бизнесът с бойлерите 
|