Отговори на тема  [ 1395 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33 ... 93  Следваща
Любопитно 
Автор Съобщение
Ранг: Форумен бог

Мнение Re: Любопитно
ToHu написа:
Е като нямаш натиснат бутон източника ти е на късо, или това което си сложил е генератор на ток, те така става глобалното затопляне :)

Говориш все едно си инженер.
Защо не можеш да си нормален, като обикновенните хора: https://www.youtube.com/watch?v=_AuC5dlJB3E

Съб Юли 02, 2022 6:21 pm
Профил

Не бе, не съм, просто го навързах и понеже съм сменил бушона с пирон трябваше да викам местното електро да смени тоя в трафа, тука нали всяка къща сме с отделен траф а той отключен, иначе и там отдавна да бях сложил пирони. :D

Съб Юли 02, 2022 7:59 pm
Профил

Още не съм го изгледал докрай, но само като видях как си разпъна човека лаба на масата в хотела и си харесах няколко неща :)

Хакване и вадене на информация от заключен телефон - https://www.youtube.com/watch?v=icBD5PiyoyI

Пон Юли 04, 2022 11:04 am
Профил

Вместо airbag и пр. излишни простотии, гениалното решение:

https://automedia.investor.bg/a/2-novin ... -mek-volan

Вто Юли 05, 2022 10:06 am
Профил
Аватар

Може и да не е най-гениалното решение, но е решение. Вероятно на пазара им има глад за автомобили.
Някакво решение е по-добро от никакво.

Вто Юли 05, 2022 10:22 am
Профил

Те от лада имаха и други "иновации" по (без)опасността с воланите и заварките :-)

Вто Юли 05, 2022 10:34 am
Профил
Ранг: Почетен член

ToHu написа:
Не бе, не съм, просто го навързах и понеже съм сменил бушона с пирон трябваше да викам местното електро да смени тоя в трафа, тука нали всяка къща сме с отделен траф а той отключен, иначе и там отдавна да бях сложил пирони. :D

Като каза Траф , та се сетих за пресен случай :
https://www.youtube.com/watch?v=mkNXVoYdK-Q

Вто Юли 05, 2022 8:55 pm
Профил

https://youtu.be/exRgzJaB3D4

Пет Юли 08, 2022 9:24 pm
Профил

Много интересно пишат за телескопа Хъбъл
https://june1900blog.wordpress.com/%D0% ... %8A%D0%BB/
ся колко е истина не знам но е интересно.

Пон Юли 11, 2022 4:58 am
Профил

pipilica написа:
Много интересно пишат за телескопа Хъбъл
https://june1900blog.wordpress.com/%D0% ... %8A%D0%BB/
ся колко е истина не знам но е интересно.

Звучи ми много невероятно... Мога да допусна, че точат пари от космическите програми, но чак такава фалшификация ми е трудно да допусна, чед може да е вярна.

А-ми всичките други космически програме на другите държави ? И те ли са за точене на пари ?

Пон Юли 11, 2022 12:19 pm
Профил

ммм кой конкретно да точи пари в случая ? НАСА, какво да ги прави, те са бюджетна организация, не са частна фирма, да имат подизпълнители но отново ... това са поредните конспиративни теории. В тази програма под една или друга форма са въвлечени стотици хиляди служители на наса, астронавти, подизпълнители та и медии ... струва ми се по-вероятно президента да е подставео лице на извън земни от колкото да има такава мащабна конспирация за толкова малко пари :)

Пон Юли 11, 2022 5:36 pm
Профил

Е ти как мислиш че деменцията не е подставено лице, айде не са извънземни, но е 100% фигурант.

Пон Юли 11, 2022 7:19 pm
Профил

То всеки политик е подставено лице от партията която го издига. Ако го питаш него, не е подставено, реално те трябваше да сложат някой избираем, и той беше най-избираемият им кандидат от всичките. Ясно беше че ще е зависим от негърчето, то за републиканците всичко беше ясно, но демократите не предполагаха колко е зле ток, и колко нагъл ще е маймунка и че ще си прокарва само нейните леви политики.

Пон Юли 11, 2022 10:37 pm
Профил

ToHu написа:
ммм кой конкретно да точи пари в случая ? НАСА, какво да ги прави, те са бюджетна организация, не са частна фирма, да имат подизпълнители но отново ... това са поредните конспиративни теории.

И бюджетните кво не точат пари за глупости, така ли идва. Много им станаха конспирациите, тва с разходката по луната, тва че самолет влязъл в пентагона, тва поне има снимки на дупката и на един стълб малко преди дупката дето няма начин да е останал цял ако самолет е направил дупката в стената.
Не съм ровил подрабно да чета, просто ми попадна и го пуснах тук щото ми се стори невероятно да е измама, но все пак знае ли човек.

Вто Юли 12, 2022 12:19 am
Профил

Е влязъл е, познавам очевидци, много надценявате американците, в държава в която една свирка не могат да ти направят без цял свят да разбере очаквате да съществуват неразкрити конспирации от такъв мащаб ...а дори да предположим, че някак такава конспирация е останала в тайна нали не мислиш, че Руснаци и китайци ядът доматите с колчетата, такова нещо отдавна да беше използвано за постигане на определени политически цели, или просто да му е гадно на вуте ...
Дали има преразходи, има и то огромни, бюджета на това телвскопче е нищо сравнен с проекти които дори мокъпи си нямат, останали на хартия, дори и на хартия безмислени, а тук за някакви си няколко милярда ебаси конспирацията ...а то да ги разпределиш всички усвоени пари на всички които би трябвало да участват я им се съберат по 5-10 млн я не ....и това ако приемем че е в сравнително тесен кръг, и всички останали са баламурници които не правят разлика между компот и компютър.
Отделно с тоя телескоп работят учени от цял свят, и те ли участват в конспирацията ?
Много се филмирашннещо, виж за Ковида е една съвсем друга тема ....

Вто Юли 12, 2022 4:03 am
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 1395 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33 ... 93  Следваща