|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Дата и час: Нед Юли 26, 2026 7:29 pm
|
Страница 1 от 1
|
[ 8 мнения ] |
|
| Автор |
Съобщение |
|
Реконструктор
Ранг: Форумен бог
Регистриран на: Съб Сеп 25, 2004 12:32 pm Мнения: 8382 Местоположение: София
|
 Ще отсъствам 2 седмици
Поради почивка на море.  Оставам Predator-а за заместник, надявам се да не му създавате много работа. 
|
| Нед Сеп 03, 2006 9:03 am |
|
 |
|
¶
Регистриран на: Пет Фев 25, 2005 1:58 pm Мнения: 4585 Местоположение: US
|
Приятна почивка, прати някоя картичка или снимка ( ако може от нудисткия плаж  )
_________________ Ето аз дишам, работя, живея и програми пиша тъй както умея, с проца под вежди се гледаме строго и боря се с него доколкото мога....
|
| Нед Сеп 03, 2006 8:30 pm |
|
 |
|
Ки4о
|
Пирев,бабички германки и полякини с виснали млекоцентрали вобще не са хубава гледка-напротив-отврат!Не ми се вярва да си я закъсал чак толкова че да мечтаеш за такива изгледи.Иначе по плажа има хубави(и млади 18-34) годишни мацки рускини,германки,румънки,финландки... дето се пекът само по прашки и си търсят компания.Черпиш ги бира и няма проблеми(те имат собствен терен,на хотел са,в краен случай на и плажа става ),но трябва да говориш някой друг език.Е можеш да лепнеш нещо дето после ще ти трябва доктор,и ще ги споменаваш 2 седмици докато ходиш до тоалета по малка нужда,но такива са рисковете.
Но според мен Българките са най-яките мацки на плажа ! (Те също се пекът по монокини,но тия дни беше студено и валя,но сега времето се стопли.....  )
|
| Пон Сеп 04, 2006 6:06 pm |
|
 |
|
ДедоБоре
|
той пирев като мине с щангата по плажа, не му трябват езици (да говори) 
|
| Пон Сеп 04, 2006 7:53 pm |
|
 |
|
Ки4о
|
Ами това е хубаво ,но ще трябва да носи едно светодиодно табло на гърба си където непрекъснато на няколко езика да "текът" надписи за предлаганите услуги и ценоразписа.Но за да не губи клиенти-за дами над 60г. - промоция -2 часа на цената на един (така де няма да губи основния контингент де),а и зимата може да го поканят я на екскурзия в Германия я в Полша.Ама айде да не се оливаме на тази тема че Хищника може да я прати в коша.
|
| Пон Сеп 04, 2006 8:18 pm |
|
 |
|
¶
Регистриран на: Пет Фев 25, 2005 1:58 pm Мнения: 4585 Местоположение: US
|
Ми за сефте чувам подобни твърдения. От 1990г. съм заклет нудист и на нудистки плаж много рядко да срещнеш бабки с млекоцентрали. Обикновено такива ходят на текстилен, щото на нудистки няма да са интересни на никого. Виждал съм хора, дето в 14:00 часа палят огън на нудисткия плаж и правят ръжен със сланина, при което плажа опустява, да влизат с тоалетна хартия навита на ръката в морето ( познай какво правят ), от 8:00 сутринта да наизвадят ракиите от дисагите, да правят челна стойка на половин метър вода по натура и други такива да, обаче пък да има само млекоцентрали, е не съм съгласен. Ся то зависи и от нудиския плаж де, може да има и таквиз запустели плажове, дето бабите да си мерят
Абе да вземем да си устроим една среща на форума на нудисткия плаж ( в Несебър, примерно, ми е любимият ) и там да разрешим спора, а ? 
_________________ Ето аз дишам, работя, живея и програми пиша тъй както умея, с проца под вежди се гледаме строго и боря се с него доколкото мога....
|
| Пон Сеп 04, 2006 10:59 pm |
|
 |
|
vlado
Ранг: Популярен
Регистриран на: Чет Ное 10, 2005 9:26 pm Мнения: 393 Местоположение: Buffalo, NY, USA
|
Пирев, не си ли сбъркал годината? Не беше ли 1989-а или вече и аз съм почнал да забравям?
Иначе забрави да споменеш човека, влизащ в морето с бръсначка, огледало и пяна за бръснене и как на текстилния плаж в Созопол го гледаха спасителите и го чакаха само да излезе, а той им правеше слънчеви зайчета с огледалото хахахаха. А ако си забравил, мога да ти припомня теорията за завихрянето на водата с краката при извършване на други дейности.
А иначе плажът в Несебър вече май въобще не е това, което беше преди 16-17 години  .
|
| Вто Сеп 05, 2006 7:43 pm |
|
 |
|
Ки4о
|
"човека, влизащ в морето с бръсначка, огледало и пяна за бръснене ..." Владо,ако на това викаш екзотика какво ще кажеш за басейн пълен с туристи в който влиза (със скок) циганин (работещ на съседния строеж ) по боксерки със сапун в ръка и почва да се къпе.Такива екзотики май в USA няма.От тогава не ходя на басейн(по-точно ходя на такива дето не пускат мангали там).Така е застроено че гостите от единия хотел могат да се здрависват с тези от съседния като излязат за по цигарка на терасата. Нудизма не че е лошо нещо но може да изгори от слънцето жизнено важен атрибут и после става....
Пирев ( не се засягай ) ама внимавай като влизаш гол във водата да не те изненада някоя рибка изодзад,тогаз нито щанга нито нищо ще те спаси!
|
| Вто Сеп 05, 2006 10:17 pm |
|
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 8 мнения ] |
|