Отговори на тема  [ 9 мнения ] 
Стандартна тема за Начинаещ свързана с PICtest 1 на Младконт 
Автор Съобщение
Ранг: Минаващ
Аватар

Мнение Стандартна тема за Начинаещ свързана с PICtest 1 на Младконт
Въпросите са няколко на следната база: имам ПИК18Ф452;платка ПИКтест 1 + ИОмодула без дисплей
+ ИЦ прог + CCS C 3.221

Тази платка ПИКтест 1 е съвместима или същата незнам с JDMprogrammer
Пуснах му температурата и часовника ама кат за шаран като мен нестига искам като ръчкам да виждам какво става или какво ще стане и т.н.

Тази платка ПИКтест 1 е съвместима или същата незнам с JDMprogrammer

1. Мога ли да използвам с тези неща МPLAB 7.4 него го имам обаче май неподържа JDMp.
2. Ако не каква "разбойна среда" ще ми препоръчате или отделни програми и сътветно от къде да ги взема FREE

БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО

Съб Сеп 16, 2006 3:32 pm
Профил
Ранг: Форумен бог
Аватар

Мнение 
MPLAB може да го използваш с всеки един програматор. MPLAB ти е развойна среда със симулатор, от нея излизат стандартни hex, coff, cod и т.н. файлове. В нея можеш да пишеш на асемблер, CCC C, Hi-Tech C, Basic и т.н. Със самата среда пристига само асемблера, останалите неща сам си ги набавяш и интегрираш в средата. CCS C може да се интегрира в MPLAB. В проекта на MPLAB задаваш, че ще се използват CCS компилатора, посочваш пътя до компилатора и ... май това беше :wink: MPLAB освен програматорите, дебъгерите и емулаторите на МайкроЧеп не поддържа други, но какъв е проблема за програмирането на чиповете да използваш IC-Prog софтуер с JDM програматор ?

Съб Сеп 16, 2006 8:21 pm
Профил WWW
Аватар

Мнение 
:D
За сега се спрявам май изпрасках единия светои диод :twisted: всички други светят по матрицата дет съм и спретнал а тоз не, един по малко -> Има идиот има проблем и т.н.

Тепърва започвам знам малко Паскала и КуикБазик преди години съм си писал програми за графика по хамалския метод от тук от там докато не излезе това дето искам ама тук нещата не са баш такива за сега :wink: да се надявам

По принцип много бързо рабирам нещата дето ме интересуват само някои ако ми ги покаже, сам ми трябва много време а резултата е един :? независимо как съм го разбрал

Погледнах какво си ми написал малко късно, цял слетобяд точно това разучавах кое за какво е и какво може да прави ПОВЕЧЕ ТАКИВА ВЪПРОСИ НЕМА ДА ЗАДАВАМ

Мерси

Ама като погледна, че незнам много по - ел.работите по МП Май ще иама и сам война е войн :lol:

Съб Сеп 16, 2006 9:27 pm
Профил
Аватар

Мнение 
За сега се спрявам май изпрасках единия светои диод :twisted: всички други светят по матрицата дет съм и спретнал а тоз не, един по малко -> Има идиот има проблем и т.н.

Тепърва започвам знам малко Паскала и КуикБазик преди години съм си писал програми за графика по хамалския метод от тук от там докато не излезе това дето искам ама тук нещата не са баш такива за сега :wink: да се надявам

По принцип много бързо рабирам нещата дето ме интересуват само някои ако ми ги покаже, сам ми трябва много време а резултата е един :? независимо как съм го разбрал

Погледнах какво си ми написал малко късно, цял слетобяд точно това разучавах кое за какво е и какво може да прави ПОВЕЧЕ ТАКИВА ВЪПРОСИ НЕМА ДА ЗАДАВАМ

Мерси

Ама като погледна, че незнам много по - ел.работите по МП Май ще иама и сам война е войн :lol:

Съб Сеп 16, 2006 10:16 pm
Профил

Мнение 
naguall написа:
За сега :

Ам да вземеш да изтриеш единия си пост-сума време се зверя какво ново си написал :evil:

Съб Сеп 16, 2006 11:09 pm
Профил ICQ
Аватар

Мнение 
Открийте 7-те разлики :D Не може да изтрие поста, защото след неговия има друг пост :roll:

Съб Сеп 16, 2006 11:13 pm
Профил WWW
Аватар

Мнение 
Ммм не съм много виновен около 59% :oops: нензнам що се получава така :?:

Съб Сеп 16, 2006 11:48 pm
Профил

Мнение 
¶ написа:
Открийте 7-те разлики :D Не може да изтрие поста, защото след неговия има друг пост :roll:

Туй да не е бъг в системата.Рек. да каже(кат се върне от морето).Освен пишещия поста на 2 пъти да натиска "Прати" :?:

Нед Сеп 17, 2006 10:56 am
Профил ICQ
Аватар

Мнение 
Маи разбрах като се връщам с Бак, понякога ми казва че няма връзка и като му дам Рефреш а преди това съм писал става така. Този алгоритъм съм забелязал а може и да има и нещо друго.

Нед Сеп 17, 2006 8:45 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 9 мнения ]