Отговори на тема  [ 119 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Следваща
Ще има ли нов цар? 
Автор Съобщение
Ранг: Форумен бог
Аватар

Мнение Re: Ще има ли нов цар?
:D тея зеки ако им каже Путя: доведете ми наркомана ЖИВ ... ще минат през Полша по-напряко

Пон Юни 26, 2023 8:34 pm
Профил ICQ

Абе Путин едва ли ще направи нещо което да ексалира ситуацията извън Украйна, освен ако не се случи някоя глупост, той вече предупреди, че ако самолети излизата от Натовски летища ще бъдат обстрелвани. Въпроса не е какво Путин ще направи, въпроса е какво може да направи тоя който евентуално ще го смени. А пирожката я ясен, няма да му се размине.

п.с. тукашните медии съвсем съзнателно променят новините и твърдят, че това е опит за преврат и сваляне на Путин, което може да се е въртяло в главицата на пирожкин, но той през цялото време твърди, че подкрепя Путин, и това е срещу военното командване, а не срещу Путин и правителството. А сега вече го докара до протест, те просто са си протестирали съвсем мирно.

Пон Юни 26, 2023 8:59 pm
Профил
Аватар

Медийте и тук са същите шматки. Днес чета: Пирожкин решил да напусне Москва и да се върне обратно.
Хм, че той нали не беше стигнал до Москва?
Тикви с тикви... :mrgreen:

Пон Юни 26, 2023 10:01 pm
Профил

ToHu написа:
palavrov написа:
Пригожин беше всъщност доста добър вариант за цар ама не би ... иначе разбран човек, постигащ целите, говорещ правилните неща, мотивиращ (понякога с чукове), че и с топки, две ...

Аха ... и те тогава вече точно там във вашия регион щяхте да пиете по една студена вода .. тоя е ненормален, и като нищо ще влезе в конфликт с НАТО, а според мен хич и не е далеч от идеите и разбиранията му да нюкне някой европейски нато член, ей така да е ясно че не е мека мария като Путин, та въпросът кой ще е тоя член, трябва да е някой лесно прежалим, та вариантие са или някой от прибалтийските, или брюксел, или някой от балканските ..... аз лично бих гласувал за прибалтийските, те и без това квичат преди да са ги били ... та внимателно с тия пожелания.

И ти ли Бруте отъждествяваш някой който живее в Брюксел с европейската политика (която се определя от отделните нации и после се представя като уж централна). Все едно нещо тук зависи от мен, че да се чувствам отговорен. Тц. Пригожин поне за момента се показва като добър бизнесмен. Затова предполагам, че би бил разумен при евентуални преговори и би взел решение без излишни разходи като водене на безмислена война и палячовщина по военните паради. Не, че има някакво значение де - ако не стане цар някъде и неговите дни са преброени.

Пон Юни 26, 2023 10:26 pm
Профил
Аватар

Може би е трик оттеглянето на музикантите в Беларус ...

Пон Юни 26, 2023 10:38 pm
Профил WWW

ако целта беше беларус просто щяха да си тръгнат направо за беларус, нямаше да минават през околовръстното на москва

Пон Юни 26, 2023 10:48 pm
Профил

palavrov написа:
И ти ли Бруте отъждествяваш някой който живее в Брюксел с европейската политика

Съвсем не, но точно това ви е проблема, Белгия е малка страна от която почти нищо не зависи, и в същото време символ на НАТО и ЕС, ако аз трябваше да си избера цел с кято да покажа че няма да цепя на никого басма, Белгия е един от фаворитите, ще бъде прежалена от всички, никой няма да започне трета световна фойна заради Белгия, това е истината. България, Румъния, Латвия, Естония, Литва са други такива, които ще бъдат прежалени още по-лесно, но те не са и толкова емблематични, та зависи колко са му големи топките и колко точно иска да изнаглее.
За пирожката мога да ти гарантирам, че не е никакъв бизнесмен, избран е за това което прави точно защото е такъв какъвто е, или какъвто беше.
Единственото което се чудя е дали в беларус ще го разтрелят официално на 3-тия ден или ще го оставят да поживее за да може да падне от някой висок балкон или да се задави с рибена кост ...

Вто Юни 27, 2023 12:58 am
Профил

И защо си мислите, че пу-тя ще прежали пригожката, който му държи милиардчетата, според некои към $трилионче? И му поддържа няколко преврата в Африка, от които точат диамантени и златни мини?
ПС
Каквото и да ви разправят, става дума за пари

Прикачени файлове:
356212828_10223595617703883_6791418141541921079_n.jpg
356212828_10223595617703883_6791418141541921079_n.jpg [ 74.72 KiB | Прегледано 861 пъти ]

Последна промяна bobihot на Сря Юни 28, 2023 2:18 am, променена общо 1 път

Сря Юни 28, 2023 2:06 am
Профил WWW

ми те тия хора се сменят лесно, втория в структурата ще стане първи, и до там :)

Сря Юни 28, 2023 2:13 am
Профил

Един доста интересен анализ на театъра на Пригожин. Тодор Ангелов говори много интересни неща.
https://youtu.be/-2vm6b3DBYQ?t=296

Сря Юни 28, 2023 3:37 am
Профил

Ами не знам, нза мен ми звучи разсъждение от типа ЕЖК, и не разбрах защо намесва чеченците и Кадирев, те нямат общо с вагнер, и реално Кадиров каза че има готовност да се намеси и да спре вагнерците, къде е в момента е ясно .. поне на мен не ми звучи много сериозно и аналитично.

Сря Юни 28, 2023 4:22 am
Профил

Я дай да чуем къде са тия три групи дет ги споменава, то верно на всички коментарите са тип ЕЖК щото тоя направи бахти и маневрите.

Сря Юни 28, 2023 5:17 am
Профил

Ами на мен не ми стана ясно, но след като обявиха че се оттеглят аз спрях да ги следя, преди това имаше една колона. То ако го слушаш и малко си противоречи. Първо обяснява как за всеки било ясно как всичко било проформа, нямало и един изстрел, след това че един тир уж само били взривили, ама шьофера даже оцелял, и 5 мин след това обяснява, че то всъщност не било точно проформа защото трябвало да подлъже някого си, и били унищожени 3 разузнавателни ....хеликоптера, самолета, май и на него не му е съвсем ясно у един център за въздушно управление. Както му се казва по западно му, липсва интегрити в тезата му, и си намества фактите както са му удобни.
Просто не ми звучи да има идея за какво говори и е точно селска седянка. Карти бил качил, не съм ги гледал тия карти, интересно от къде ги е намерил. Та като цяло манджа с грозде, Нели различни хипотези, с информация от западната преса и си намества фактите да паснат.
Но явно си има зрителите, Карбовски тия последните интервюта доста куци събеседници, оня генерал и той беше една птица ......но във всяко нещо има и по нещо вярно, тъй че ако изключим чистата форма на агитация, нямам против да гледам всичко останало.

Сря Юни 28, 2023 5:50 am
Профил

Точно заради тая манджа с грозде първо си помислих че е вербуван, говори едни несвързани по близо до западна пропаганда от колкото до реалността

Бобихот - във връзка с картинката която си взел от фейса - фейслумпенбуук е средство за манипулация и дезинформация на наивници, най вече групи от сорта на Z, утре мога да създам група LGBTQ+++ и да пиша че си почетен член, ако някой има полза от такъв пост фейсбук ще му дадат приоритет да се показва навсякъде за да го видят повече лумпени и да си мислят че си обратен, но дори и с приоритет това не го прави истина

Иначе за заглавието на "статията" - който се интересува от истината знае че украинците системно бомбардираха донбас след 2014та, и то конкретно цивилни мишени, гъсто населени и публични места

Сря Юни 28, 2023 8:47 am
Профил
Ранг: Ориентиран
Ранг: Ориентиран

nik написа:
Точно заради тая манджа с грозде първо си помислих че е вербуван, говори едни несвързани по близо до западна пропаганда от колкото до реалността

Бобихот - във връзка с картинката която си взел от фейса - фейслумпенбуук е средство за манипулация и дезинформация на наивници, най вече групи от сорта на Z, утре мога да създам група LGBTQ+++ и да пиша че си почетен член, ако някой има полза от такъв пост фейсбук ще му дадат приоритет да се показва навсякъде за да го видят повече лумпени и да си мислят че си обратен, но дори и с приоритет това не го прави истина

Иначе за заглавието на "статията" - който се интересува от истината знае че украинците системно бомбардираха донбас след 2014та, и то конкретно цивилни мишени, гъсто населени и публични места

Картинката е кадър от клипа на Пригожин преди започване на настъплението към Москва. Нито Бобихот си го е измислил нито Клуб З. Просто намери видеото и го изгледай а не само да се облъчваш с руска пропаганда. За да го изгледаш ще трябва добре да разбираш уралския диалект на българския език.

Сря Юни 28, 2023 10:38 am
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 119 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Следваща