ммм всичко не баш, на първо място консумация, доста зле, ако има кабел става, за батерии ще е мъка. Второ корпусите почват да стават смотани за поене на ръка, модулите и те. Правих една платка с пико, първо сложих модул, уж да ми е лесно да напоя 4-5 на ръка, ккво лесно ... падоветв са дръпнати на вътре, не се ли запои от първия път става голямо мазало, а от първия може и да стане с читава фурна, при мене не стана ни от първия ни от втория голямо псуване беше. Пуснах втора ревизия с чип, той се пои доста по-лесно а,а като цяло е дърво, и там падовете не се виждат.
Трети проблем ио-то, като махнеш някои фиксирани пинове, и някои които могат да са само входове,серийния, ресет и бут и то не остават. Закачил съм phy, и едвам успях да накача останалото на spi, няма пинци за CS, чипселекта и един ресет са ми на дешифратор

имплементацията на някои периферии, поне тия които видях, недомислена. За пример spi, проблем с чипселекта, не е никак гъвкав, идеята беше да се сложи един който всъщност да е енейбъл на дешифратора, дърво, вече не помня точното. Отделно spi няма начин да вкараш пауза между байтовете, а не малко чипове искат паузи. Хакнахме го нещо, ама в момента пак е дърво, заради имплементацията между два пакета отиват 60 мкс защото всеки път прави едни и същи безмислени глупости, сетва клоци, пинци и др. алабализми, в един момент и това сигурно ще трябва да се налага.
Бавно IO то за всички армове е типично, но един тъп адресируем лед не мое подкараш нормално, последно май с хардуера за IR го управляваме, то и през spi хардуера може, ама ....и там сигурно има решение, ама и там много баяне иска....абе има си кусури.
Иначе не е скъп, има го, имаш радио, и тересна периферия ...до нейде

...дано не съжалявам, че го сложих.