|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Дата и час: Пет Окт 02, 2026 6:08 pm
Новини от цивилизования свят
| Автор |
Съобщение |
|
emilvtc
Ранг: Форумен бог
Регистриран на: Вто Фев 06, 2007 8:44 pm Мнения: 3180 Местоположение: Пловдив
|
 Re: Новини от цивилизования свят
От друга страна ако не се редуцира населението както някои са решили с педерастията - ще вземат да го редуцират с война. В този случай май е по-добре да изберем педерастиуята с надеждата, че на семейно ниво някои от семействата все пак може и да успеем да се преборим с нея. Знам ли ?
|
| Чет Авг 10, 2023 8:15 am |
|
 |
|
nobodyshadow
Ранг: Почетен член
|
Не става, защото тази болест я лови белия охолно живеещ човек. По другите много не се въди.
_________________ Не мога да знам всичко,а и не искам.Тогава би било прекалено лесно и скучно!
|
| Чет Авг 10, 2023 9:07 am |
|
 |
|
nik
|
Аз пък не вярвам на тая конспирация, ако искаха да намалят населението нямаше да водят политики базирани и крепящи се на постоянно нарастващо население
Колкото до войните - с изпедерастяването даже стават все по вероятни, от някъде трябва да текат нови приходи за да компенсират лошите политики ако населението наистина започне да намалява
Тони, те ще си намерят от къде да вземат заем, проблема е до какви нива в икономиката са стигнали тия модерни западни политики, на много високо ниво връзки трябва да имаш за да опорочиш и банковата система с тия дивотии, натрапването на техния мироглед премина всякакви граници с пропагандата за украйна, сега нови низини с натрапване на изпедерастяването
|
| Чет Авг 10, 2023 9:17 am |
|
 |
|
MYXATA
Регистриран на: Пон Юни 05, 2006 1:48 pm Мнения: 4939 Местоположение: където небето среща земята, ракията е Jameson, а бирата Guinness
|
https://www.nature.com/articles/d41586-023-02536-2 Русия изпратила към луната станция.... Има и доста видеа... Показателно е, че не намврих нито една оублилация по повечето български новинарски сайтове.... Може пък не гледам добре.... 
_________________ ... ако трети ден не ти се работи... това означава, че е сряда !
|
| Пет Авг 11, 2023 10:56 pm |
|
 |
|
ToHu
Регистриран на: Нед Сеп 26, 2004 9:21 pm Мнения: 30853 Местоположение: София
|
Да но по западните имаше, не е само тая. То и други новини излизат по западните които не излизат по нашите.
|
| Съб Авг 12, 2023 12:50 am |
|
 |
|
Grubi
Регистриран на: Чет Мар 16, 2006 9:42 am Мнения: 12154 Местоположение: Гьотеборг
|
|
| Съб Авг 12, 2023 1:20 am |
|
 |
|
ДедоБоре
|
препоръчвам четиво 2-в-1 : Джо Холдеман. Вечната война. 1973 човека е бил доста ерудиран и с тънък хумор ни поднася визията си за бъдещото, което за нас вече е настояще
|
| Съб Авг 12, 2023 9:10 am |
|
 |
|
MYXATA
Регистриран на: Пон Юни 05, 2006 1:48 pm Мнения: 4939 Местоположение: където небето среща земята, ракията е Jameson, а бирата Guinness
|
Я, прав си, явно дневник е по отворен към информация... по другите като дир вести нямаше и дума. В дневник даже виждам статии как западните съюзници въобше са недоволни от контранасттплението на окраина(то е малко вица за македонската армиа- кръгом и пак напред). Вчера гледах такова нещо по ббц. Явно ще почна да го чета по редовно.
_________________ ... ако трети ден не ти се работи... това означава, че е сряда !
|
| Съб Авг 12, 2023 11:52 am |
|
 |
|
Bai Ui
|
Аз в дир я прочетох за първи път на български, преди това я видях по ББС нюз, което е малко изненадващо защото там са силно политизирани, явно е била доста шокираща новина - видите ли изпадналите руснаци, дето разглобяват украински перални за да вадят чипове за ракетите си изведнъж подновяват програмата Луна и то без да надуват фанфари.
_________________ “Intelligence is the ability to adapt to change.” Stephen Hawking
|
| Съб Авг 12, 2023 2:33 pm |
|
 |
|
ToHu
|
Ами тука аз лично и много такива не виждам, в стил чипове и перални ..сега може и да има но да не стигат до мен, но талафона събира новини от къде ли не, вкл.такива като cnn които лъжат в момента в който си отворят устата. Явно има градация на дезинформацията и манипулацията, колкото по-на запад отиваш толкова по-малко е, то не се отнася само за Русия. В същото време обаче, на тема местни новини ситуацията е страшна....
|
| Съб Авг 12, 2023 5:05 pm |
|
 |
|
ToHu
|
"20 Years Behind, US Army To Up Its EW Capability As Russia Takes A Massive Lead In Electronic Warfare" поредната шизофрения, това статия в Гардиан. Преди 2 дена имаше обратната статия .. сега тази е ясна, военните надават вой за пари, но самия факт че през ден обръщат палачинката е доста тревожен, не за друго но с такава аудитория утре не ще се окажем македонци, ами може и мюсюлмани да се окажем ...
|
| Вто Авг 15, 2023 12:06 am |
|
 |
|
Grubi
Регистриран на: Чет Мар 16, 2006 9:42 am Мнения: 12154 Местоположение: Гьотеборг
|
Нещо спиш, никакъв Гардиън - а някакво измислено индийско-уж-канадско вестниче (емблемата май е правена да изглежда нарочно така) https://www.eurasiantimes.com/20-years- ... as-russia/а колко е вярно...сваляли по 10к украински дрона на месец, или по 333 на ден  Имат калкулатор Има реклама на разни системи, а военните винаги искат пари - нещо ново? И кво общо имат македонците, че и мюсулманите във военна статия? Айде колкото ония бъркат кашите, ние да не бъркаме още...
|
| Вто Авг 15, 2023 9:19 am |
|
 |
|
ToHu
|
Ами не знам, това прилича на статията само дето тая повече прилича на Таймс, а на мен ми се появи като заглавие в news приложението с препратка Гардиан, не съм кликал линка.
|
| Вто Авг 15, 2023 5:48 pm |
|
 |
|
Grubi
|
Абе, бла-бла - кога взеха руснаците да имат Аналог Дивайс, Тексас, Qualcomm, Skyworks че и други подобни тяхно производство - и кога излезнаха 20г. напред в радио-електронната борба. Колко Посейдона и Ауакса летят, руски аналози? Колко руски Global Hawk летят по една седмица, без да кацат? Днеска и китайците изкарали супер лазер, абе направо да пАдлудееш. Шоуто ще е събота и неделя, ще гледаме прилунявания - руско и индийско, май.
|
| Вто Авг 15, 2023 7:58 pm |
|
 |
|
itso.t
Регистриран на: Чет Фев 03, 2005 2:21 am Мнения: 12902 Местоположение: София
|
|
| Сря Авг 16, 2023 3:47 pm |