Отговори на тема  [ 1448 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51 ... 97  Следваща
Военно-технически (без безмислени коментари) 
Автор Съобщение
Ранг: Форумен бог
Аватар

Мнение Re: Военно-технически (без безмислени коментари)
Да съм казвал нещо за супер, дупер - да съм се възторгвал - дадох връзка към статия със списък от одобрени машини и казах, че колега вероятно участва в развоя на някой от тях.

Миналата седмица някакъв ми се нахвърли, че съм бил руска опорка...

Аман от фанатици!

Съб Сеп 02, 2023 8:26 pm
Профил

докато агитираш за хамериканска техника ме нарече агитатор
докато се държиш като фанатик ме наричаш фанатик... напомняш ми за един виц... :D

здравния министър отишъл на обиколка из една психиатрия, там го посрещнал учтив човечец
- здравейте, заповядайте в нашата болница, тук са много учтиви и отзивчиви, ще ви помогнат да се излекувате
- ама аз съм не съм болен, аз съм министъра на здравеопазването
- няма проблем, аз бях президент преди да вляза тук, но ето излекуваха ме :D

айде стига толкова офтопик, знаем чия опорка си и без да се оправдаваш с други хора :D

Съб Сеп 02, 2023 8:44 pm
Профил
Аватар

Имам идея за страхотно оръжие. Който го направи ще печели всяка война.
Картечен лайномет. Няма нужда от провизии и съответната логистика, понеже те ще идват на място направо от операторите :D

Вто Сеп 12, 2023 1:51 pm
Профил
Аватар

И каква стана тя - Москва потъна, Минск изгоря, а Ростов на Дон е силно повреден(а). И това, ако не е поличба.
Има конструктивно предложение към командването на ЧФ:
Переименовать оставшиеся корыта в "Лондон", "Берлин", "Киев", "Стамбул", "Париж", "Мадрид", "Рим", ну и конечно же "Вашингтон". Вывести на внешний рейд, поджечь и утопить. Годами можно будет рассказывать что мы сожгли "Лондон", "Берлин", "Киев", "Стамбул", "Париж", "Мадрид", "Рим", ну и конечно же "Вашингтон". И это, именно и была глобальная победа в СВО.

Сря Сеп 13, 2023 4:47 pm
Профил

Не проумявам защо зомбираните толкова се радват на някакви незначителни удари, които дори не са спечелена битка, още по малко спечелена война...

И това при положение че войната е много далеч от оръжията с които се пуцат, войната е основно геополитическа и икономическа, с малко пуцане, много далеч от сериозна война, какво толкова подскачате не ви разбирам

В истинската война която се води - икономическата, за момента зАпада здраво запАда, тъй че не виждам никакви поводи за радост

Сря Сеп 13, 2023 7:56 pm
Профил

Руските зомбита нормално да не проумяват :D

Сря Сеп 13, 2023 10:58 pm
Профил

Изтърка си клавиатурата с повтаряне на чуждата пропаганда "кой не скача е червен" :D
И докато зомбитата припяват чуждата пропагнда междувременно васал тагарев се готви да вкара чужда армия на пълна издръжка, като за начало 100млн за жилища, после ще видим

Иначе пари няма, няма за пенсии, няма за болници, няма за бедствия...но за издръжка на чужди паразити и обслужване на чужди интереси има...

Чет Сеп 14, 2023 8:21 am
Профил

nik написа:
И докато зомбитата припяват чуждата пропагнда междувременно васал тагарев се готви да вкара чужда армия на пълна издръжка, като за начало 100млн за жилища, после ще видим

Иначе пари няма, няма за пенсии, няма за болници, няма за бедствия...но за издръжка на чужди паразити и обслужване на чужди интереси има...

Не знам това за стоте милиона вярно ли е, но, очевадно нямаш евроХатлантическо мислене и за тВа не ти са ясни ХевроХатлантическитре ценности, които очевидно сме длъжни да защитим.

(Между другото няма да е зле някой да ми ги оБесни и на мен, щото и аз нещо не ги схващам и не са ми ясни приоритетите движещи васал тагарев и другите родни хевро-Хатлантици)

Чет Сеп 14, 2023 8:40 am
Профил
Аватар

Продължавайте да мажете...
@Leo - ще е интересно да се разгледа в детайли какво е било ударено и с какво да са ги ударили на сухия док? Все си мисля, че спътниците и самолетите може би не са напълно достатъчни, а често има и някой наблизко който "добавя" допълнителна точност.

Чет Сеп 14, 2023 11:02 am
Профил
Аватар

Цитат:
ще е интересно да се разгледа в детайли какво е било ударено

блядовете казаха, че от 10 Сторма ... 3 са нанесли поражения

Чет Сеп 14, 2023 11:29 am
Профил ICQ
Аватар

Но са нанесли, както темата предполага технически важно е колко, какво и защо - е не какво казали руснаците или украинците (по скоро какво са казали телевизиите/пропагандата им).
Също така винаги ще има някакви предположения как и какво точно е станало, така че споровете дали е 100%, 95% или 65% са ненужни. Ако кораба или подводницата са потънали, или ако на някой командир или войник му липсва главата - е ясно какво е. Иначе си е сива зона или каквото пропагандата иска да чуем.

Чет Сеп 14, 2023 12:04 pm
Профил

И какво като е потънал 1 кораб или подводница? Как това влияе на живота ни в европедалска атлантикоробска европа? Бензин и нафта отново литват нагоре....

А за 100млн явно е вярно, щото е имало протестиращи в района в който са планирали строежа, и тогава васал тагарев е дал обяснение че още не е сигурна точната локация, можело и другаде да е, но не е казал че се отказва...

Чет Сеп 14, 2023 12:17 pm
Профил
Аватар

Grubi написа:
Продължавайте да мажете...
@Leo - ще е интересно да се разгледа в детайли какво е било ударено и с какво да са ги ударили на сухия док? Все си мисля, че спътниците и самолетите може би не са напълно достатъчни, а често има и някой наблизко който "добавя" допълнителна точност.

Това, което е известно е, че сериозна са ударени десантния кораб "Минск" и подводницата "Ростов на Дон" и вероятно още два кораба. С какво не е ясно, но е възможно да са две ракети "Storm Shadow". Нощес и С-400 до Евпатория е дал фира. Явно започва кошмаренето на Крим...

Чет Сеп 14, 2023 1:57 pm
Профил
Аватар

Цитат:
Ukraine destroys the air defense shield over Crimea
Today's destruction of the S-400 in Yevpatoriya, Crimea with kamikaze UAVs & Neptune cruise missiles was already the second such successful operation in recent days.
On August 23, Russian S-400 air defence system & 48Ya6-K1 Podlet-K1 low-altitude surveillance radar used with S-400 AD system were destroyed in Olenivka, Crimea.
Podlet-K1 radar provided control of the air situation over the western part of the Black Sea to Russian forces.
The destruction of the S-400 air defense system on August 23 made a kind of "hole" in the air defense of Crimea.
This allowed Ukraine to target Sevastopol with British Storm Shadow cruise missiles fired from Su-24s.
Russian Navy’s Ropucha-class landing ship Minsk & Kilo-class Rostov-on-Don (B-237) submarine are now beyond repair after these strikes.
This is a difficult, methodical, long, but successful operation conducted by Ukrainian forces.
And it'll surely continue with the Russian forces not knowing how to respond to these strikes.

Чет Сеп 14, 2023 2:17 pm
Профил

Само толкова украинска пропаганда ли намери :D
Дали наистина не знаят как да отговорят? Само пропагандисти могат да кажат такава глупост, и силно зомбирани могат да го преповтарят като опорка, заедно с обичайните опорки нямащи нищо общо с реалността

Чет Сеп 14, 2023 3:20 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 1448 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51 ... 97  Следваща