|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Дата и час: Пон Юли 27, 2026 7:11 pm
| Автор |
Съобщение |
|
Цецо
Ранг: Форумен бог
Регистриран на: Пон Сеп 27, 2004 9:22 am Мнения: 15501 Местоположение: София
|
Бе мен ми е ясно че проблема е при нашите цървули, ама след 2007 - какво - като изнасяме за ЕС, няма да минава митнически контрол ли? Нещо ме съмнява че живота ще стане чак толкоз хубав.
Не мога да го пусна нелегално (иначе мога да го направя), защото на получателя му трябват редовни документи за произход и покупка.
Ще проверя за камионите. Ако е 400 кинта - е песен.
_________________ "Да еба и шибаната държава" мислеше си Гошо, докато се опитваше да улучи кофата за боклук от балкона на осмия етаж.
|
| Чет Сеп 28, 2006 7:31 pm |
|
 |
|
ДедоБоре
Ранг: Форумен бог
|
теоретично трябва след 01.01.2007 да го пращаш до страсбург по същия начин както до сухиндол. теоретично...
в митницата в момента умуват какво да правят и вероятно ще измислят накаква щуротия, да кирилизират процедурата. ама много ще трябва са сучат, че да получат нещо. ще видим.
аз от турция докарах 350 кила с TNT за 500лв за седмица. не знам как се казва услугата - това е просто карго, сухопътно, без големи изисквания за срокове. обаче минаването на митница си е твой проблем. говори с тях, може и да се навият да ти посредничат, ама може и да побягнат с писъци (в твоя случай)
|
| Чет Сеп 28, 2006 7:47 pm |
|
 |
|
rumen
Ранг: Почетен член
|
Митническото обслужване е включено в цената на ТНТ.
|
| Пет Сеп 29, 2006 10:11 am |
|
|