Регистриран на: Пет Апр 13, 2018 4:00 pm Мнения: 1622 Местоположение: София
Re: Цена на SMS
emilvtc написа:
Като споменахте револют - това не е ли по-опасно спрямо използването на стандартна банкова карта?
Преди доста време пробвах да се сдобия с Револют , но като започна да ме пита за какви ли не лични данни, банкови сметки , кръвната ми група (това е майтап де) и др. подобни им теглих една майна ... Така не си ли отваряш достъпа до сметките и то на някой, който даже няма офис и представителство в България ? Ако револют недобросъвестно реши да изтегли пари от сметките ти нищо не можеш да направиш, нали? Няма как в твойта банка да откажеш извършена валидна транзакция към револют ...
Нямам свързана банкова сметка в Револют. Зареждам го, когато ми трябва, с друга виртуална карта. Иначе, според европейските и българските закони те са длъжни да ти вземат личните данни, включително и снимка на личната карта.
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 5 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения Вие не можете да прикачвате файл