|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Дата и час: Пон Юли 27, 2026 10:44 am
| Автор |
Съобщение |
|
dan
Ранг: Форумен бог
Регистриран на: Вто Май 29, 2007 2:23 pm Мнения: 3714 Местоположение: Високо в планината
|
 Re: Високо кръвно и т.н.
Да сме живи и здрави, пък гугъл, ЦРУ, ГРУ и съседките така или иначе ВЕЧЕ знаят всичко за нас. Голяма работа, че някой ще прочете за високото кръвно на бай Инж от мцу.бг.
_________________ Хайде де!
|
| Чет Фев 29, 2024 1:50 pm |
|
 |
|
velio
|
|
| Чет Фев 29, 2024 3:40 pm |
|
 |
|
palavrov
Регистриран на: Вто Окт 11, 2011 11:53 pm Мнения: 4582 Местоположение: Brussels / Пловдив
|
Гугъл и фейсбук с кукита на практика те следят персонално кога и какво отваряш през браузъра И/ИЛИ телефона. Съответно те знаят и къде си и в колко часа го правиш. Знаят те и на колко години си. От снимките които си качил и си се тагнал са те профилирали и колко си висок и колко тежиш. Минал 40-те, все по често събуждащ се по никое време нощем => я да те залеем с реклами за кръвно или простата ... И това с какви реклами да те заливат не го е решил някой човек а е ИИ който е анализирал хората като теб около теб на кои реклами кълвят най много и ти сипва и на теб от същите. Максимизиране на печалбата. Т.е. ако искаш да се скриеш - не ползвай интернет. Ползваш ли го, няма криене, всичко се знае.
_________________ Мразя да мразя ...
|
| Чет Фев 29, 2024 5:08 pm |
|
 |
|
TheWizard
|
_________________ main[-1u]={1};
|
| Чет Фев 29, 2024 6:24 pm |
|
 |
|
RM
Ранг: Почетен член
|
Преди 2-3 години свали 15 килограма от 115 за месец и половина от 140/90 постоянно и пулс 85-90 станах 110/60 и пулс 65 ... при мен определено килограмите.
_________________ Вниманиене съмвишист....ИЙ.
|
| Чет Фев 29, 2024 8:52 pm |
|
 |
|
Grubi
Регистриран на: Чет Мар 16, 2006 9:42 am Мнения: 12095 Местоположение: Гьотеборг
|
Това е добре, и запази ли ги след това или пак качи малко или повече? Стил на живот, диети или от всичко по-малко?
|
| Чет Фев 29, 2024 9:54 pm |
|
 |
|
RM
Ранг: Почетен член
|
Знам че съм си мекица ... Върнах си килограмите, и сега пия редовно физиотенс вечерно време конска доза 2х0,4 и сутрин 1х0,4mgr Оказа се че от високото кръвно нощно време не се наспивам, будя се и не мога да заспя (сега се приготвям за работа) ... а жена ми ми е много омръзнала  . Имам планове да си търся друга Кето диетата е много голям стрес за тялото, Трябва да си много здрав за да я тестваш, както е описана. Иначе сън 185 висок , тренирал съм спортна гимнастика ... не ми личат толкова килата, но са проблем. Имам един познат дето все още тренира, и неговия пулс е 60.
_________________ Вниманиене съмвишист....ИЙ.
|
| Пет Мар 01, 2024 6:25 am |
|
 |
|
ToHu
Регистриран на: Нед Сеп 26, 2004 9:21 pm Мнения: 30684 Местоположение: София
|
Не съм си мерил кръвното от години, да не кажа десетилетия, не го знам какво е , обикновенно е ниско. Пулса си стои около 90. От няколко седмици тренирам, отначало само пътека и малко лицеви, от началото на седмицата във фитнеса с инструктор, ще видим ефекта. Аз свалих 10 кг за 2-3 седмици в началото на годината, та сега гледам да запазя така.
|
| Пет Мар 01, 2024 7:35 am |
|
 |
|
ДедоБоре
|
'за възрастта си добре' е фразата, която все по-често ще чуваш и не се дърпай с хапчетата - след определена наработка на помпа и маркучи си трябват добавки. няма как... при ехото е важно да си пазиш историята и да се следи градиента (обем, площ, шум) то това си е повече за информация, в общия случай няма какво да се направи. е, да - можеш да си избереш пластмасова или телешка клапа за протезиране. дано не ти се налага да правиш такъв избор. --- така като те слушам, проблема май ти е в алтиума? зарежи го, смени си живота. жена на 50 я смени с 2х25 (алтиум с кикад и фрикад) 24/5 алтиум смени с 24/7 излежаване на ранчото (трудно се съвместява с горното) може и по-плавно - алтиум с ментор+хапчета --- не го слушай тони
|
| Пет Мар 01, 2024 7:45 am |
|
 |
|
Grubi
Регистриран на: Чет Мар 16, 2006 9:42 am Мнения: 12095 Местоположение: Гьотеборг
|
Да, по-скоро стоенето пред компа за н-айсе часа плюс всички други екстри. Ще го измислим.
|
| Пет Мар 01, 2024 9:44 am |
|
|