| Автор |
Съобщение |
|
Bai Ui
Ранг: Форумен бог
|
 Re: Нова антена за Starlink
Нещо ново? Изобщо някой пробвал ли го е лично, аз имам голям проблем с доставчиците тука в Англия, един читав не е останал, тук за битови нужди цената на Старлинк е 70 паунда на месец (+ 500 паунда първоначално за модема), в момента плащам горе-долу толкова - 40 паунда на БТ за 1 гигабит оптичен + 22 паунда за резервен 5G към мобилен оператор - 3, но много често връзката ми прекъсва, скоростта пада а мога да се оплача само ако диагностиката на оператора ми покаже спад в скоростта а тя винаги показва че всичко е ОК. Едно от предимствата на интернета на Мъск е че е без договор и има тестов период от 1 месец, демек вземаш, пробваш ако си доволен ползваш, ако не - ти връщат парите за антените и модема.
_________________ “Intelligence is the ability to adapt to change.” Stephen Hawking
|
| Пон Фев 12, 2024 10:41 am |
|
 |
|
palavrov
Регистриран на: Вто Окт 11, 2011 11:53 pm Мнения: 4582 Местоположение: Brussels / Пловдив
|
Предният ми проект беше за автоматично превключване като ти падне броадбанд връзката към тетъринга на телефона. Тъпа идея която не знам защо никой не я е пуснал като услуга - то това трябва да е вградено в ОС-а на телефона де, че иначе е тегаво да се включва с апп. А е предния защото го утрепаха от днес за утре - а точно го бяхме докарали да се вгражда в рутери от линксис, сагем и т.н. и кръц.
_________________ Мразя да мразя ...
|
| Пон Фев 12, 2024 7:21 pm |
|
 |
|
Grubi
Регистриран на: Чет Мар 16, 2006 9:42 am Мнения: 12095 Местоположение: Гьотеборг
|
|
| Пон Фев 12, 2024 10:07 pm |
|
 |
|
ToHu
Регистриран на: Нед Сеп 26, 2004 9:21 pm Мнения: 30684 Местоположение: София
|
Ами на мен вече не ми трябва, отивам обратно в Мексико. Не съм гледал там дали има покритие.
|
| Пон Фев 12, 2024 11:50 pm |
|
 |
|
Grubi
Регистриран на: Чет Мар 16, 2006 9:42 am Мнения: 12095 Местоположение: Гьотеборг
|
Не няма  Докато мексиканците Ви наричат "Гринго", Мъск, Тръмп и Тексаската народна армия няма да пускат сигнала на мексиканска територия...
|
| Сря Фев 14, 2024 9:51 am |
|
 |
|
nikolay.kolev
Ранг: Популярен
|
Честно казано нямам идея къде и кой би го ползвал това освен в морето поради липса на друга алтернатива или по-точно на читава такава. Особено пък в България при тези цени и това качество на услугата ми се струва безумно.
_________________ lz2com
|
| Пет Мар 01, 2024 3:00 pm |
|
 |
|
palavrov
Регистриран на: Вто Окт 11, 2011 11:53 pm Мнения: 4582 Местоположение: Brussels / Пловдив
|
Купуваш едно лозе на брега на бяло море не което посмъртно не можеш да строиш, няма ток, няма кабелна, няма интернет, гсм покритието е слабо и не става за работа. Паркираш една каравана. Слагаш едни слънчеви панели. Старлинк. И си в джаза ...
|
| Пет Мар 01, 2024 4:06 pm |
|
 |
|
nikolay.kolev
Ранг: Популярен
|
Именно, че е много специфично и не е за нашите ширини. Да не говорим, че нито е стабилен нито е бърз освен на speedtest.
_________________ lz2com
|
| Пет Мар 01, 2024 4:25 pm |
|
 |
|
syscop
|
По-добре без Старлинк... Ще отида в средата на нищото и ще трябва да отговарям пак на някакви досадници... Баста...
_________________ Определянето стойността на дадена величина се нарича ИЗМЕРВАНЕ! Опонентът се оборва с ФАКТИ, а не с ЕПИТЕТИ!
|
| Пет Мар 01, 2024 5:12 pm |
|
 |
|
palavrov
|
Що? Аз нямам против да бачкам 2-3 месеца лятото от караваната в лозето на брега някъде до Кавала 
|
| Пет Мар 01, 2024 5:38 pm |
|
|