|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Дата и час: Пон Юли 27, 2026 8:06 am
| Автор |
Съобщение |
|
velio
Ранг: Форумен бог
|
 Re: Сериали ...
Да кажем че има едни 5-10% от жените, които са универсално красиви. Т.е. повечето култури по земното кълбо биха ги приели за красиви (не всички разбира се, по света има доста противоречиви и диаметрално противоположни критерии за хубост). Но не става въпрос за тях. Сигурно над 50-60% от жените са средна хубост. Ето там идва тънкия момент с гледащия и неговата преценка. С други думи - това важи за преобладаващата част от жените. Т.е. най-често е това е случая. Според мен.
|
| Вто Апр 09, 2024 5:01 pm |
|
 |
|
Н'бабане Гт'муан'га
|
Аз бих казал че няма универсално красиви жени. Дай пример за такава, но това пак ще е по твоя преценка. На някой друг преценката може да е на другия край на скалата. Примерно, аз лично смятам че хората (и мъжете и жените) произхождащи от африканския рог - Сомалия, Еритрея, Етиопия, са ненадминато най-грозните в света с две обиколки пред другите. Обаче ако питаш някой от тях сигурно ще "мисли" (доколкото те извършват такава дейност  ) същото за някоя красавица по нашите стандарти
_________________ 'просто' е технически синоним на 'красиво'
|
| Вто Апр 09, 2024 5:08 pm |
|
 |
|
ToHu
Регистриран на: Нед Сеп 26, 2004 9:21 pm Мнения: 30684 Местоположение: София
|
Много я спамим тая тема, ако въпроса е интересен да го отделя в друга тема. А на тема сериали, Абе опитвам ама нищо не ми хваща окото, не знам аз ли съм станал много критичен, сериалите ли са много бозави ....то и с филмите така, снощи браузвах, браузвах прайма и накрая терминатор 2 ей така да върви нещо докато готвя
|
| Вто Апр 09, 2024 6:05 pm |
|
 |
|
palavrov
Регистриран на: Вто Окт 11, 2011 11:53 pm Мнения: 4582 Местоположение: Brussels / Пловдив
|
И аз така докато не пуснах пак абонамент за Нетфликс. Еми то вътре от пиле мляко. Направо докарва илюзия, че едва ли не има повече филми от торент сайтовете. Снощи започнах да гледам Altered Carbon - https://www.netflix.com/browse?jbv=80097140 - първата серия става. Да видим в коя серия ще се изпедерастят. Преди това гледах Titans - първите два сезони добре, трети и особено четвърти - долна лгбт пропаганда ...
_________________ Мразя да мразя ...
|
| Вто Апр 09, 2024 6:36 pm |
|
 |
|
TheWizard
|
Altered Carbon ... няма забележки
PS: някой заглавия
Into the Badlands The Last Ship Last Resort Alcatraz Revolution The Sandman The 100 Halo
_________________ main[-1u]={1};
|
| Вто Апр 09, 2024 7:06 pm |
|
 |
|
HCL
|
Погледни тогава и The Expanse, бяхме го обсъждали тук. Иначе бих препоръчал и Suits, Billions, Dr. House, някой харесват и Succession, мен не ме грабна. Ако Dr. House ти е харесал, Good Doctor ще ти допадне също. Има и корейска версия, която никак не е лоша. Аз като цяло гледам напоследък повече Китайско и Корейско кино
|
| Вто Апр 09, 2024 7:23 pm |
|
 |
|
ToHu
Регистриран на: Нед Сеп 26, 2004 9:21 pm Мнения: 30684 Местоположение: София
|
Suits преди година го гледах, изгледах няколко сезона, ама много бозаво взе да става. Имам и нетфликс, и Епъл и ютуб ....ама нещо .....това expansе май пробвах ама не знам, май и една серия не изгледах. Ами одъртявам и ставам все по критичен, иначе от новите ми харесаха Наполеон и Ферари, критиката не ги харесва неясно защо. Ммм някакъв сериал беше пуснала малката около Нова година за Руския двор ама по времето на Петър или Иван ....не помня, малко вулгарен, малко разврат, но за губене на време става, не му помня името ...
|
| Вто Апр 09, 2024 8:04 pm |
|
 |
|
MYXATA
Регистриран на: Пон Юни 05, 2006 1:48 pm Мнения: 4906 Местоположение: където небето среща земята, ракията е Jameson, а бирата Guinness
|
Многондобре почва, но след няколко сезона нещо забозя.... Оставил съм го в амазон прайма за доглеждане но не,нам кога. Тhe100 наистина ми хареса, та чак два пъти го гледах... Хайло също е много яко , даже и да не си запален по играта, аз мисля че продълженито ще е на някоя свободна платфофма , поне така разправяха... Чверни платна схщо много ме кефи, само най-нскрая изгъзицата че капитн Флинт поебва някакъв аристократ.... малко отрови вкуса.... но пък иначе е м ого хубав. Викингите също е хубав...
_________________ ... ако трети ден не ти се работи... това означава, че е сряда !
|
| Вто Апр 09, 2024 10:30 pm |
|
 |
|
Bai Ui
|
За любителите на шаха - Дамски Гамбит, много добър сериал. Пак казвам - за любителите на шаха.
_________________ “Intelligence is the ability to adapt to change.” Stephen Hawking
|
| Сря Апр 10, 2024 1:42 am |
|
 |
|
palavrov
Регистриран на: Вто Окт 11, 2011 11:53 pm Мнения: 4582 Местоположение: Brussels / Пловдив
|
 |  |  |  | MYXATA написа: Многондобре почва, но след няколко сезона нещо забозя.... Оставил съм го в амазон прайма за доглеждане но не,нам кога. Тhe100 наистина ми хареса, та чак два пъти го гледах... Хайло също е много яко , даже и да не си запален по играта, аз мисля че продълженито ще е на някоя свободна платфофма , поне така разправяха... Чверни платна схщо много ме кефи, само най-нскрая изгъзицата че капитн Флинт поебва някакъв аристократ.... малко отрови вкуса.... но пък иначе е м ого хубав. Викингите също е хубав... |  |  |  |  |
Expanse май го спаси Безос от фенщина. Доколкото помня изкупи правата след като бяха спрели сериала (сигурно заради слаба гледаемост) и довърши няколко сезона т.е. не е ясно доколко има приемственост между екипа който е започнал и този който свършва снимането. Та е нормално като гледаш на един дъх да усетиш, че има разлика. Аз го гледах веднага след излизане на всеки сезон т.е. с голяма пауза между всеки сезон, че те ги пускаха през година и така беше ОК. Сега ако го гледам на един дъх може и на мен да не ми хареса.
_________________ Мразя да мразя ...
|
| Сря Апр 10, 2024 9:17 am |
|
 |
|
TheWizard
|
The Expanse ... то трябваше колкото Дупки - толкова Сезона ... докато наще пречукат "извънземните" ама ... 
|
| Сря Апр 10, 2024 9:50 am |
|
 |
|
Cekins
Регистриран на: Сря Апр 20, 2005 12:02 pm Мнения: 9119 Местоположение: Разград
|
Не знам как успя да включиш последния кораб в тоя списък ... Първия сезон биваше ама после взе да става много бозав. Оня ден почнах да гледам The Gentleman - бива...
|
| Сря Апр 10, 2024 10:11 am |
|
 |
|
HCL
|
Silicon valley 
|
| Чет Апр 11, 2024 10:40 pm |
|
 |
|
Cekins
Регистриран на: Сря Апр 20, 2005 12:02 pm Мнения: 9119 Местоположение: Разград
|
Нямам спомен дали успях да го изгледам целия. По едно време бях започнал да го гледам отначало ама беше отдавна.
|
| Пет Апр 12, 2024 7:30 am |
|
 |
|
TheWizard
|
Fallout ...
|