|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Дата и час: Пон Юли 27, 2026 11:51 pm
Новини от цивилизования свят
| Автор |
Съобщение |
|
ToHu
Ранг: Форумен бог
Регистриран на: Нед Сеп 26, 2004 9:21 pm Мнения: 30686 Местоположение: София
|
 Re: Новини от цивилизования свят
Преди час-два имаше опит за "покушение" над Тръмп ...интересни неща се случват в "меката" на демокрацията
|
| Нед Юли 14, 2024 3:17 am |
|
 |
|
Bai Ui
|
Защо слагаш покушение в кавички, било си е баш покушение, Тръмп е бил ранен в ухото а стрелецът е убит. Разминало му се е на косъм. Това му вдигна акциите до небесата, със сигурност ще бъде новия президент. https://www.dnes.bg/usa/2024/07/14/stre ... nen.613658
_________________ “Intelligence is the ability to adapt to change.” Stephen Hawking
|
| Нед Юли 14, 2024 7:51 am |
|
 |
|
Н'бабане Гт'муан'га
|
Исторически погледнато, тия вляво на политическия спектър са винаги първи които прибягват до насилие. Сегашните "демократи" са си комунистите от едно време, но в нови дрехи. Почти съм сигурен, че тоя младеж ще се окаже демократически активист.
_________________ 'просто' е технически синоним на 'красиво'
|
| Нед Юли 14, 2024 9:12 am |
|
 |
|
itso.t
Регистриран на: Чет Фев 03, 2005 2:21 am Мнения: 12765 Местоположение: София
|
Продължавам да съм на мнение, че нашенските медии са дебилни: Не можах да разбера, стрелецът на 20 години ли е или е 20 годишен? К@вали с к@валите му!
|
| Нед Юли 14, 2024 9:30 am |
|
 |
|
ToHu
|
Ми щото никога не се знае. Да вдигнаха му се акциите, но до изборите има много време, ако се беше случило 1 седмица преди тях е друго, сега ще се забрави.
|
| Нед Юли 14, 2024 9:57 am |
|
 |
|
petko_sz
Ранг: Напреднал
|
Явно функция на възрастта ми е и затъпяването ми (или по-точно казано "вдетеняване ми") ... но аз наистина ИЗОБЩО НЕ МОГА ДА СХВАНА как такива слаби хора могат да се домогват до такива високи обществени позиций !
Клинтън беше мижитурка - вързан за х@я си , Обама "цветнокож" ( болшинството от неговата раса все още лежът мързелешки под бананите и чакат нещо да им падне в устата ... демек ден да мине - самун да погине !) После тоя СЪВЪРШЕН КЛОУН (за капак Х пъти банкрутирал в Бизнесът си ?!?) , сегашният дори няма да коментирам (близките 2 дни два пъти обърка Зеленски с путин) - явно е деменциално изкуфел Деде (не е виновен - да се оттегля и да си гледа старините !) ... Изобщо в случаят "атентаторът " трябва посмъртно да да бъде предложен за Нобелова за Мир (то и тоя приз се компрометира за мен откакто номинираха Обонго ... ама)
_________________ Първата жертва на войната пада ... Истината !
|
| Нед Юли 14, 2024 11:58 am |
|
 |
|
TheWizard
|
обаче пича с фотоапарата направи Снимката на века...
_________________ main[-1u]={1};
|
| Нед Юли 14, 2024 6:11 pm |
|
 |
|
ДедоБоре
|
тази ли? 5 (или 6) кашика вдигат знамето пак толкова агента изнасят Дончо обаче не си пускат слънчевите очила
|
| Нед Юли 14, 2024 6:18 pm |
|
 |
|
TheWizard
|
същата ( лявата ) но коментара ми не беше обвързан с политика чесно казано, кадъра "промени Света"...
_________________ main[-1u]={1};
|
| Нед Юли 14, 2024 6:22 pm |
|
 |
|
Н'бабане Гт'муан'га
|
Хммм... Има ли някаква разлика между това някой да е на 20 години и да е 20-годишен?
_________________ 'просто' е технически синоним на 'красиво'
|
| Нед Юли 14, 2024 6:53 pm |
|
 |
|
ToHu
|
Абе Тръмп може да е клоун, но не е чак толков тъп колкото изглежда. А това с флаитите, много е далеч от нашенските разбирания, в тов аняма нищо лошо, това е нещо съвсем нормално за САЩ и нищо не значи. Ако закона позволява защо да не се възползваш от тази възможност.
|
| Нед Юли 14, 2024 8:17 pm |
|
 |
|
itso.t
Регистриран на: Чет Фев 03, 2005 2:21 am Мнения: 12765 Местоположение: София
|
Хммм, а погледна ли прикачения скрийншот?
|
| Нед Юли 14, 2024 11:45 pm |
|
 |
|
petko_sz
Ранг: Напреднал
|
И цитатът най-точно белязъл битката за Белият Дом :
"Странно е как с единствен куршум бяха покушени милиони колебаещи се Избиратели !" *
* - копирано от нета
_________________ Първата жертва на войната пада ... Истината !
|
| Пон Юли 15, 2024 12:41 am |
|
 |
|
ToHu
|
Абе те тия колебаещи се ... на тях не можеш да разчиташ, утре пак ще се обърнат. Има много сбъркани хора в САЩ, да не кажа че повечето са такива и от единия и от другия лагер, а тия колебаещите са са най-зле  Не е въпроса че не вземат страна, а причините поради които я вземат. Утре Тръмп ще пръдне на някоя пресконференция и те ще сменят пак лагера ....
|
| Пон Юли 15, 2024 7:08 am |
|
 |
|
nik
|
Странното е, че все още някой успява да дели хората на лагери, и то много успешно, докато разиграва театро с уж правото на избор в двупартийна система, а дефакто няма никаква разлика кой ще е в белия дом, така или иначе някой друг взема решенията, и преди си личеше, но с тоя мандат на мумията вече и децата разбраха че не президента управлява, а хората все така вярват че на следващите избори нещо ще се промени
В англия до сега управляваха консерваторите, и се смениха с либералите, т.е. обратното на това което беше до сега в америка, и какво като се смениха? Оплюха консервите че изхарчили всички пари, и после казаха че продължават да пращат още за украйна, т.е. промяна никаква... инфлацията продължава, а това беше причината хората да гласуват против консервите
като ще е скрита диктатура направо да спират да харчат пари за фиктивни избори, предизборни кампании и други театрални изпълнения Сигурен съм че един по евтин актьор може също толкова успешно да съобщава решенията на тайните диктатори, така отпадат всички разходи по сенати, конгреси парламенти, министерства, охрана на всичките тия палячовци и т.н.
|
| Пон Юли 15, 2024 12:29 pm |
|
|