|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Дата и час: Пон Юли 27, 2026 11:47 pm
| Автор |
Съобщение |
|
nik
Ранг: Форумен бог
|
 Re: Новини от страната
|
| Сря Авг 07, 2024 8:24 pm |
|
 |
|
ToHu
Регистриран на: Нед Сеп 26, 2004 9:21 pm Мнения: 30686 Местоположение: София
|
Абе това е добре, ама аз реших че е нещо от сорта Свиня изяде тиква и умря от преяждане .....
|
| Сря Авг 07, 2024 11:29 pm |
|
 |
|
jofcho
Ранг: Популярен
|
Интересно също е, кой как е гласувал.
|
| Съб Авг 10, 2024 1:28 pm |
|
 |
|
Н'бабане Гт'муан'га
|
Ами то го имаше на една снимка... Съвсем според очакванията
_________________ 'просто' е технически синоним на 'красиво'
|
| Съб Авг 10, 2024 6:03 pm |
|
 |
|
itso.t
Регистриран на: Чет Фев 03, 2005 2:21 am Мнения: 12765 Местоположение: София
|
|
| Вто Авг 13, 2024 9:00 am |
|
 |
|
ToHu
|
Ами да му го начукам във всички дупчици и гарантирам че дори и да е педал, след това ще преосмисли ориентацията си ...ако преживее евентуално. Европейска сган, май преди да избесим нашите, трябва да избесим тия в Брюксел, и не само ...
|
| Вто Авг 13, 2024 9:08 am |
|
 |
|
nik
|
Не съм убеден, че европейската сган е първоизточника, и други държави са се опитвали да забранят гейските дивотии и са получавали заплахи за санкции от блинкин, та май по отдалеч иде това натрапване
|
| Вто Авг 13, 2024 9:18 am |
|
 |
|
miro_atc
Регистриран на: Нед Фев 26, 2006 6:52 pm Мнения: 11266 Местоположение: Добрич
|
Само 76? Нямам спомен когато се протестира за нещо по колко организации се включват, но ще следя...
|
| Вто Авг 13, 2024 10:49 am |
|
 |
|
itso.t
Регистриран на: Чет Фев 03, 2005 2:21 am Мнения: 12765 Местоположение: София
|
Съединител за Москвич, Съединител за Лада, съединител за Фолксваген...
|
| Вто Авг 13, 2024 11:07 am |
|
 |
|
emilvtc
Регистриран на: Вто Фев 06, 2007 8:44 pm Мнения: 3175 Местоположение: Пловдив
|
Ще е много интересно какво ще реши президента. От една страна началниците в брюксел, от друга населението масово не подкрепя облъчването на децата в детските градини и училищата с гей-педерастията, от трета ако той ще се бори за гласове за нов партиен проект - със сигурност няма да иска да настрой хората срещу себе си и да му лепнат етикет - ГЕЯ и поредния родоотстъпник. Това ще е политическо самоубийство или поне самозастрелване в крака. Мисля, че няма да клекне пред гей-педалските 7000 подписа от въпросните 76 гей (много бре) НПО-та. Интересно как и кой точно ги финансира ... Явно са се закачили на хранилка, за която пряко и косвено плащаме пак ние, ама това е друга тема.
|
| Вто Авг 13, 2024 11:18 am |
|
 |
|
nik
|
Не е тайна, че почти всички НПО организации се финансират пряко или косвено от америка, това си е техен специалитет, очевадно е - кой вдига най много врява когато някоя държава опита да приеме закон за осветляване на чудо финансиране на НПОтата? оня ден пак в един ден чета за 4 опити за преврати - сърбия, грузия, венецуела и още една забравих коя държава
Как... всякакви схеми, от пряко финансиране до разни кухи фирми, дори финансирането да изглежда локално то пак е в долари...
За украйна се беше разчула някаква схема за финансиране на биолабораториите, парите са ги превъртали през някаква фиктивна фирма за мебели, и сина на байдън беше замесен, като цяло криминална дейност, но са спокойни щото никой не може да им потърси отговорност
Сега пък офертирали мадуро след като спечелил изборите във венецуела - ако се оттегли и остави американското протеже да управлява щели да му дадат амнистия по обвиненията за търговия с наркотици, т.е. ако си предаде държавата на американските корпорации вече няма да е нарко дилър... И те така, въобще не се месят в чужди държави
Та ако радев има куража да се запъне, не се изненадвайте ако тръгнат протести от НПОтата с обвинения, че е хомофоб и призиви да го свалят Сега така му казват - всеки който отказва гейските извращения е хомофоб
|
| Вто Авг 13, 2024 12:17 pm |
|
 |
|
ToHu
|
Мадуро нищо не е спечелил, той и 30% вот не ми е да събере, за него може да гласуват евентуално армията, администрацията и шепа паразити. А президентът предполагам ще подпише.
|
| Вто Авг 13, 2024 2:54 pm |
|
 |
|
nik
|
никой не го е грижа за вота, целия рев дето реват американците е, че мадуро не ги пуска на кладенчето, ако утре пусне американските компании да точат пак петрол за жълти стотинки още същия ден всички медии ще започнат да обясняват, че мадуро е най демократично избрания президент
|
| Вто Авг 13, 2024 8:38 pm |
|
 |
|
nik
|
още скандали с НПО-та https://www.youtube.com/watch?v=OL0_4XCBDAoстранното е, че и там от където идва финансирането на тия нпо-та, също има недоволни от тия гейски дивотии в училищата https://www.msnbc.com/opinion/msnbc-opi ... rcna166845но някак не успяват да изплуват срещу течението
|
| Съб Авг 24, 2024 11:40 pm |
|
 |
|
ДедоБоре
|
4 дена нямам нет... вива-слон на съпорта им давам оценка -100 при възможни от 0 до 10. някаква непробиваема стена от некомпетентност. в същност, спрях да си получавам моето IP, нещо почна да ми дава вътрешни, които нямат и рутинг на всичкото отгоре.
в крайна сметка вчера се появи нет. и ми да дaдоха IP 192.168.1.2 с gw 192.168.1.1. персонална изолирана мрежа само за мен си. други няма в нея. МАС адреса дава производител T&W - OEM, най-вероятно брандирана сапунерка за нокия. излиза логин промпт GPON Home Gateway днес го издирват цял ден къде е, по МАС е тяхно и е пъхнато близо до кор-суичовете. мислех, че е виртуалка, само за мен да ми рути пакетите, белким млъкна.
изумително е на какво са способни хората, само и само да не си свършат работата.
първата новина, която ми попадна след като проимах нет - покрива на аулата на НБУ се срутил.
група аборигени гледат остатъци от една изчезнала по-развита цивилизация. скупчили се, гледат нещо страхливо и един го бута с пръчка.
някакви хора преди 50 години построили аула. почнали сме да я бутаме тук-таме и тя взела че паднала. ти да видиш. някакви хора преди 15 години направили някакви мрежи, оптики, рутери... ние ги купихме. и седим и ги гледаме като голям камък, аджеба, как тва чудо е работило.
|
| Чет Авг 29, 2024 5:10 pm |
|
|