|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Дата и час: Пон Юли 27, 2026 1:37 pm
| Автор |
Съобщение |
|
syscop
Ранг: Форумен бог
|
 Re: Черен Петък 2024
Успех 
_________________ Определянето стойността на дадена величина се нарича ИЗМЕРВАНЕ! Опонентът се оборва с ФАКТИ, а не с ЕПИТЕТИ!
|
| Сря Ное 27, 2024 5:34 pm |
|
 |
|
MYXATA
Регистриран на: Пон Юни 05, 2006 1:48 pm Мнения: 4906 Местоположение: където небето среща земята, ракията е Jameson, а бирата Guinness
|
Kakъв черен какъв петък..... А със сромният набор: жена+щерка, кредитната ми карта дими още от началото на ноември  Иначе понсъчуанските сайтове има добри комплекти двигатели и машинки за модели на самолети и хеликоптери мен това ми е хобито.... Ако извадя някой сенчест петак тва ще ми е пазара...
_________________ ... ако трети ден не ти се работи... това означава, че е сряда !
|
| Сря Ное 27, 2024 7:48 pm |
|
 |
|
itso.t
Регистриран на: Чет Фев 03, 2005 2:21 am Мнения: 12765 Местоположение: София
|
Всъщност за покупка по случай черния петър ще пиша 14-те FET-сонди които купих за новия ми (стар) полвиноскоп. 
|
| Сря Ное 27, 2024 11:15 pm |
|
 |
|
ДедоБоре
|
имам книжка на руски, с твърди корици иначе, за да запалиш платката, ти трябва съответната касета мултибъс, памети, евентуално интерфейси
|
| Чет Ное 28, 2024 8:22 am |
|
 |
|
Н'бабане Гт'муан'га
|
Книжки се намират лесно. И аз имам. Търся желязото...
_________________ 'просто' е технически синоним на 'красиво'
|
| Чет Ное 28, 2024 11:07 am |
|
 |
|
HCL
|
Сега погледнах две-три неща които съм пазарил през годината и цените им са абсолютно същите като в 50% отстъпките на черния петък. Гледам Idealo.de и там статистиката сочи, че цените са най-евтини август месец.
|
| Пет Ное 29, 2024 1:39 am |
|
 |
|
d_jelev
|
Добро утро! Сега ли го разбрахте? Аз ако си купя нещо в последната седмица на ноември ще е само заради една единствена причина - същата, за която ще си го купя през всеки един друг ден, седмица, или месец от годината - защото го искам или ми трябва, или и двете. Добре де, три причини - трябва да мога да си и позволя. Ама тези глупости за отстъпки, намаления и не знам си какво ги има ежедневно навсякъде, през цялата година къде ли не - витрини, реклами, имейли, брошурки в пощата... П.П. Телевизорът, дето купих на детето през септември в момента е с цена 30 франка отгоре - черен петък, Media Markt.
|
| Пет Ное 29, 2024 3:20 am |
|
 |
|
Grubi
Регистриран на: Чет Мар 16, 2006 9:42 am Мнения: 12095 Местоположение: Гьотеборг
|
Уф, мрънкала ей. Кажете че сте си купили бира с отстъпка, или пък сте подарили някой скоп на колега. Айде - мрънкайте си  Поне дискавърито дойде и фирмата го плати, т.е. истински черен петък.
|
| Пет Ное 29, 2024 6:33 pm |
|
 |
|
ToHu
Регистриран на: Нед Сеп 26, 2004 9:21 pm Мнения: 30684 Местоположение: София
|
Айде кажи това дисковери какво прави. Нищо не съм си купил още, май няма и да си купя. Онова Sp200 го върнах, няма интерфейс за него, има едно друго в ибей ама му искат $3500 ... не съм склонен да платя толкова. Не мога да си харесам нищо, снощи викам дай ще си харесам някой ултразвуков нож, таратанки, нищо интересно, със сигурност нищо на промоция, отдавна се каня и все не се наканвам. Преди 2-3 месец агледаХ имаше прилични модели за по около $300 в момента нищо не видях ... черен петък, таратанци 
|
| Пет Ное 29, 2024 7:46 pm |
|
 |
|
MYXATA
Регистриран на: Пон Юни 05, 2006 1:48 pm Мнения: 4906 Местоположение: където небето среща земята, ракията е Jameson, а бирата Guinness
|
Ako е analog discovery3 е хубава джаджа, и софтуера му поуправиха, доста малтаб неща може да правиш също с него... Верно към 400 пари е, ама ако докажеш че си студент има доста отстъпка....
_________________ ... ако трети ден не ти се работи... това означава, че е сряда !
|
| Пет Ное 29, 2024 8:02 pm |
|
 |
|
itso.t
|
Хваля се. Подарих един аналогов Тектроникс, но не на колега, а на любител, с желание да си чопли старите магнети. Готин, с мултимер, че май беше и запомнящ (ако вече не му е изветрял акъла де). С две сонди, абе както се прави... Естествено от това аз излязох на делавера - освободих си място в склада. Щях да подаря и още един, и в свое оправдание ще кажа че се опитах, ама не ме огря. Явно прекалявам... Мога да кажа за жигиталното му братче - върши ми чудесна работа като емулатор на сигнали. Записвам каквото ми трябва с ЛА, след това лека редакция на записа в ноутпад, че дали не ползвах и ексел, и дискавърито го плейва. Има и ЛА, но досега не съм го използвал и нямам наблюдения.
|
| Пет Ное 29, 2024 8:39 pm |
|
 |
|
palavrov
Регистриран на: Вто Окт 11, 2011 11:53 pm Мнения: 4582 Местоположение: Brussels / Пловдив
|
Да не стане като юнака и ламята дето пазила златната ябълка - реже една глава а на нейно място порастват две. Та и ти - махнеш един скоп и на широкото сложиш два ... 
_________________ Мразя да мразя ...
|
| Пет Ное 29, 2024 9:34 pm |
|
 |
|
itso.t
|
Ами не знам. Последната покупка беше 16-канален скоп. Пардон, полвиноскоп. Него ще го броим за 8 двуканални или за 4 четириканални? Хубавото е, че заема място като за един...
|
| Пет Ное 29, 2024 9:51 pm |
|
 |
|
ToHu
Регистриран на: Нед Сеп 26, 2004 9:21 pm Мнения: 30684 Местоположение: София
|
Хммм не си се хвалил, я да видим какво си намерил ? Иначе аз имам 4 канални които замеат място за 3 че може и 4 като гледам какви малки стават новите, ама си ги харесвам. Вчера ей така докато си стоя се чудех дали да не взема един 12 битов сиглент, ей така да видя какво прави, как работи, а и доколко може да се изпозлва за FRS в комбинация с техният генератор, имам такъв ... но не взех . за сега, петъка още не е свършил, но единственото черно е цветът му, цената ми си е каквато е.
|
| Съб Ное 30, 2024 1:31 am |
|
 |
|
Grubi
Регистриран на: Чет Мар 16, 2006 9:42 am Мнения: 12095 Местоположение: Гьотеборг
|
Ето още една покупка, мислих я отдавна. Към джъвчката на електромера - дисплей за консумацията. Не плащам за абонамент и не съм взел контакт или водомер. Но иначе адаптера към електромера си работи без проблем вече година. Дисплея го купувам за домашните, барем се научат малко на икономия. Всичко е през WiFi. https://www.homewizard.com/shop/energy- ... 8IQAvD_BwE
|
| Съб Ное 30, 2024 11:45 am |
|
|