В последните години наблюдавам неприятната (за мен) тенденция всички интересни чипове които ми трябват да излизат само в BGA с безброй изводи. Направо се виждам в чудо когато почна да подбирам елементи за прототип. То може и да не е толкоз страшно ама винаги съм бягал от тях и не знам как става. Някой може ли да сподели става ли изобщо на ръка и с какви средства?
Мерси!
Съб Окт 14, 2006 1:49 pm
the_real_maniac
Ранг: Почетен член
Регистриран на: Пет Авг 19, 2005 11:38 am Мнения: 978 Местоположение: Europe -> BG
offtopic: не съм запознат, ама хич* с BGA и въпреки това като Ви чета , а и не само вас, и слушам усещам , че има някаква нарочна конспирация/дискриминация с тия BGA чипове.
@kiiid: как няма да бягаш - в нашенско нито една платкаджийница не е в състояние да ти произведе платка, която да покрива изисквания за BGA ... мисля че трябва да си уредиш първо този проблем преди да се чудиш как да го поиш ... нали трябва да има върху какво да се запои
като стигне до поенето, носи чарковете в кой-да е GSM сервиз - срещу дребна сума ще имаш приемливо добре запоен BGA чарк ..
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения Вие не можете да прикачвате файл