Отговори на тема  [ 17908 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 1172, 1173, 1174, 1175, 1176, 1177, 1178 ... 1194  Следваща
Новини от цивилизования свят 
Автор Съобщение
Ранг: Форумен бог

Мнение Re: Новини от цивилизования свят
HCL написа:
Имаше и едно голямо, дядо му казвахме. То беше съвсем различно на вкус.

Дядо, старец, хуска/фуска ... пълни се в пикочния мехур. Едно време почти нищо не се е изхвърляло и на всичко му се е намирало приложение.

Нед Фев 09, 2025 3:47 pm
Профил
Аватар

ToHu написа:
...химия винаги има, особенно в луканката, хубава луканка без химия не става...

И идея си нямаш от хубава луканка, соц. чедо. Сори, ама моя старец беше майстор колбасар в Карловския месокомбинат и съм имал възможността да консумирам истински колбаси през ... 60-те години на миналия век. След това ги развалиха точно с химията. И до сега всяка година си правя луканки, суджук или както и да се нарича у вашенско и не ми трябват тетрадки... :D

Нед Фев 09, 2025 4:31 pm
Профил

демокрацията си събра куфарите и напусна европа
https://dnes.dir.bg/svyat/rumanskata-pr ... hordzhesku
това го очаквах, само не знаех как точно ще го отстранят

Сря Фев 26, 2025 9:34 pm
Профил

Това е страхотен повод НИК да си събере куфарите и да се премести на по-цивилизовано място, например москва.

П.П. Ако продължава да се скатава ще го съберем в куфар(и) и ще го пратим с еднопосочен билет.

Сря Фев 26, 2025 10:36 pm
Профил

Ами .... копират братят от задокеана, явно педалистите са шернали челен опит, само дето на педалистите сега и следвщаите 4 години ще им е черен света, и ще им се иска тоя хуй дето ги налагт с него поне малко да им го турят ама уви, само бой ще е... да не стане така и в Румъния ... а и там не е д аняма практика да си бесят вождовете, може би е време да провесят малко прокурори и политици, а ако между техните успеят да провесят ио някой европедалче или пък поне нашенско, хич няма да им се разсърдя.

Сря Фев 26, 2025 11:27 pm
Профил

Румънците не ги мисли. Те са му намерили цаката. Стабилно се избавят от руската мафия на която ние се гордеем, че сме роби.
Тяхната анти-корупционна комисия повдига на година над 1000 обвинения на длъжностни лица. Кметове, министри, съдии, прокурори. И доста си влизат в затвора ефективно. И няма друг начин да се отскубат от руската мафия освен да ликвидират главата и.

Наскоро разбрах как в Гърция са стигнали до 15 милиарда евро излишък миналата година. Изплатили са си половината външен дълг и продължават да са на печалба. От фалирала държава. И там се оправят с корупцията. Забранили са веригите и монополите. И така парите остават в народа, хората плащат данъци и икономиката върви. Не се краде като у нас.

Чет Фев 27, 2025 12:52 am
Профил

Абе почти няма държава където да не се краде. Просто тука на балканите имаме много ориенталско влияние където подкупа е съвсем в реда на нещата. Тук в западна европа също крадат. Ама крадат с кадифени ръкавици. С лобизъм. С монопол. Със закони и регулации които не позволяват на конкуренцията да вдигне глава и да забогатее. А най вече с разните му програми за финансиране - реално това е добре сработена машина за корумпиране на по бедните страни така, че елитите им винаги да бъдат държани за топките с компромати и доказателства, че са се облажили от кацата с меда. И да махнем сегашните ще дойдат други.

А за румънския президент да видим какво ще излезе - може и да му избодат очите, може и да му изпишат вежди.

Чет Фев 27, 2025 1:25 am
Профил

Значи това с руската мафия и руското влияние ... не знам до колко си в течение с нещата в Румъния, ама айде за БГ кажи къде го, че нещо аз не го виждам. За сметка на това има много друго. Докато я караме с такива етикети нещата няма да се получат, руско, турско, американско ... само албанците май не са ни виновни ... ако всяка държава си гледа първо нейният интерес нещата ще са много по-различни. И какво сега, понеже някой не е доволен, от избора дай ще го елиминираме така ли ... и къде е тая демокрация ?
Не питам за себе си, аз отдавна съм установил, че демокрацията или тов акеото ни се пробутва за такава, е едно голямо недоразумение и води точно тамкъдето сме в момента и където всички западни общества скоро ще бъдат, на дъното на септичната яма. Но да приемем, че искаме демокрация, как точно Руснаците манипулираха ибзорите в Румъния че той спечели, нещо не ми е ясно ? С 1000 поста, точно както Ванс им го каза, ако демокрацията ви може да се повлияе от няколко стотин хиляди наляти в социални мрежи то проблема е в самата демокрация. И това че евентуално той симпатизира на Русия, въпреки че изказванията са му в доста по-различна посока, ако хората са го избрали не следва ли да избора им да е легитимен, а не някой отвън да им казва ама вашите избори бяха манипулирани ... и къде бяха тия разследващи органи преди изборите ? И ако говорим за Румъния, да вярно е че разследват и вкарват в затвора, и точно толквоа вярно е че все още много неща се решават от бивши кадри на секуритате, къде ги тия прокурори ?

Чет Фев 27, 2025 2:37 am
Профил

Е тя демокрацията е ясна, че на практика не работи а прикрива интереси които нямат топките да управляват публично с употреба на сила както си му е реда - било то от страх или срам или пък няква друга перверзна причина щом издигнаха като знаме тея дет си бъркат по задниците.

Чет Фев 27, 2025 12:05 pm
Профил
Аватар

Местоположение: където небето среща земята, ракията е Jameson, а бирата Guinness
nik написа:
демокрацията си събра куфарите и напусна европа
https://dnes.dir.bg/svyat/rumanskata-pr ... hordzhesku
това го очаквах, само не знаех как точно ще го отстранят

Е, незнам дали някой помни избора на Петър Стоянов занпрезидент....
Как до 3 часа през ноща според преброените бюлетини убедително губеше, и изведнъж сутринта лъснат бръснат едва ли не с пълно мнозинство спечели...
То тогава все още се брояха бюлетините, сега явно се ходи до някое посолство за името на правилният кандидат...
П.С. незна дали има още наивници дето вярват, че с избори избираш президент и партии за правителство...
Марк Твен още го е казал, че ако с изборите можеше да се реши нещо, щяха да ги забранят !

Пет Фев 28, 2025 12:15 am
Профил
Аватар

Местоположение: където небето среща земята, ракията е Jameson, а бирата Guinness
https://youtu.be/uqOOOR7Kr-s?feature=shared
Гледайте зелата какви глупости дрънка...
И как му казват в прав текст да се такова отзад и да внимава какво и как говори :)
Тръмп започва да ми харесва...
За европата може инда не е добър президднт, но ми харесва

Пет Фев 28, 2025 11:41 pm
Профил
Аватар

Абе много хора са така. Донякъде и аз се радвам на това развитие, и то не защото съм против украинците, а защото лично Зеленски винаги ми е бил много противен както и мутрите около него дето всичките се пишат големи демократи, а в действителност са си чисти фашисти.
Обаче с Тръмп човек винаги трябва да има едно наум че утре като се събуди може да му е друго в главата...

Съб Мар 01, 2025 12:36 am
Профил

И Стърмър са го шамаросвали днес, и той се опитвал да се прави на мъж в белия дом ама му затворили устата набързо.
MYXATA написа:
И как му казват в прав текст да се такова отзад и да внимава какво и как говори :)

Абе направо си го блъсна на 6:28, и на мен много ми хареса как си говори каквото си мисли

Съб Мар 01, 2025 1:48 am
Профил

Ами аз и за украинците имам едно мнение, не че са лоши хора, но те тия проблеми не са от вчера,и не са били само с Руснаците. Отделно, че от 10-на години там контрола е в ръцете на крайни националисти, самият факт че бандера им е героя е достатъчен. Както се казва всяка жаба да си знае гьола, и когато много кряка все някой ще и затвори устата. Каквото търсиха си го получиха, не знам с какъв акъл са си мислили че това ще е с добър изход за тях.

Съб Мар 01, 2025 2:27 am
Профил

просто бяха подведени и манипулирани многократно по стара хамериканска традиция

Съб Мар 01, 2025 10:56 am
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 17908 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 1172, 1173, 1174, 1175, 1176, 1177, 1178 ... 1194  Следваща