Отговори на тема  [ 9 мнения ] 
Compaq Presario 460 
Автор Съобщение
Ранг: Новодошъл

Мнение Compaq Presario 460
Compaq Presario 460

Компютър и монитор в един корпус. Машината работи. Има инсталиран Windows 3.1.
Към него се предлагат клавиатура и мишка, също с марка Compaq.
Получавате още захранващ кабел, принтерски кабел и говорителче с марка Compaq. Нещата са характерни за времето, когато е бил произведен компютърът.
Външният вид на компютъра и останалите предмети е отличен. Няколко от клавишите на клавиатурата не работят. Всичко останало е изправно. Принтерският кабел нямам възможност да тествам.

Машината се намира в град Ракитово, област Пазарджик.

Получаването ще е само лично.

Цена за целия комплект 1000 лева.

Ако имате въпроси, ще ви отговоря, но може да има известно забавяне, защото освен мен има и още един собственик с който трябва да вземем решение.

0882222525,Костадин

Прикачени файлове:
image1011.jpg
image1011.jpg [ 197.05 KiB | Прегледано 2348 пъти ]
image1009.jpg
image1009.jpg [ 114.75 KiB | Прегледано 2348 пъти ]
image1008.jpg
image1008.jpg [ 174.25 KiB | Прегледано 2348 пъти ]
image1007.jpg
image1007.jpg [ 214.6 KiB | Прегледано 2348 пъти ]
image1006.jpg
image1006.jpg [ 149.02 KiB | Прегледано 2348 пъти ]
image1005.jpg
image1005.jpg [ 152.14 KiB | Прегледано 2348 пъти ]
image1004.jpg
image1004.jpg [ 89.84 KiB | Прегледано 2348 пъти ]
image1003.jpg
image1003.jpg [ 192.69 KiB | Прегледано 2348 пъти ]
image1001.jpg
image1001.jpg [ 166.73 KiB | Прегледано 2348 пъти ]

Вто Юни 10, 2025 8:51 am
Профил WWW
Ранг: Форумен бог

Мнение Re: Compaq Presario 460
Това не трябва ли да е в раздел Хумор ?

Вто Юни 10, 2025 9:31 am
Профил
Ранг: Ориентиран
Ранг: Ориентиран
Аватар

Сигурно е пропуснато, че цената вклюва и парцела на който е снимано.

Вто Юни 10, 2025 12:14 pm
Профил

Всеки купува това, което иска да има. Например аз не държа да имам подобен компютър, но пък събирам български телефонни апарати и съобщителна техника. За такива апарати си плащам, ако цената е в моите възможности. Ако цената е над възможностите ми, не плащам и просто не притежавам "нещото".

Който иска да има точно такъв компютър, има и много възможности:
=купува го
=преговаря с нас за по-ниска цена
=купува от друго място
=чака цената да падне
=намира от познати и приятели безплатно
=събира чаркове и си сглобява сам
=отказва се да притежава точно това нещо
=купува си нещо, което не е точно същото, но пак задоволява страстта му...

Вто Юни 10, 2025 1:55 pm
Профил WWW

Не виждам защо се ограничаваш само до някакъв въшлив 486 и то от бюджетната серия. Пусни за продан и насраните си гащи, стария леген на баба ти дето е изгнил и е с дупка в средата. Даже и използваните дамски превръзки на жена си можеш да пуснеш тука за продажба. И изобщо не се ограничавай да се рекламираш само до някакви си форуми. Пробвай да крещиш по улиците "Продавам насрани гащи, продавам стар компютър, продавам пробит леген". Може да намериш някой нуждаещ се от точно твойте гащи и да си решиш всички финансови проблеми в живота.
Аз лично тази обява я възприемам като: "Търся будали, ама да са много тъпи".
Пуснал си го в олх, продавалник и където се сетиш. Пусни си го и в ибей. Не знам защо си решил, че тая стара тенекия има антикварна стойност. Може да пробваш при антикварите. Тука повечето от нас имат такива щайги и стойноста е точно нула. А тея 1000 лева си за посмешище.

Вто Юни 10, 2025 2:23 pm
Профил
Аватар

Еее, прекаляваш!
Стар компютър в продажба. Какво толкова?

Вто Юни 10, 2025 4:00 pm
Профил

Pif написа:
Пусни си го и в ибей. Не знам защо си решил, че тая стара тенекия има антикварна стойност.

Аз не решавам, дали точно този компютър или някой друг предмет, има или няма антикварна стойност.
Възможно е да бъде пуснат в Ибей. Обявите не задължават никого с нищо. Също така никой не е задължен, по никакъв начин, да се съгласи с изписаната цена. Обикновено унищожавам такива техники за скрап и тогава пък някои се сърдят, защо съм унищожил такива редки и "ценни" предмети... На фона на хилядите "техники", които съм унищожил, пускам две-три редки и запазени неща за продажба и настава рев: Скъпо! Луд!...
Няма угодия! За това ще продължавам да развалям "редки и ценни антики" и в същото време ще се опитвам и да продам някои "боклуци". И съвсем няма да се разсърдя ако никой не купи, каквото предлагам...

Вто Юни 10, 2025 4:44 pm
Профил WWW

itso.t написа:
Еее, прекаляваш!
Стар компютър в продажба. Какво толкова?

Дали ще е стар компютър или насрани гащи - ползата от тях е точно никаква. Всеки може да продава каквото си иска на каквато си иска цена. Просто когато подбираш клиентелата си е хубаво да се съобразяваш на кой какво предлагаш. Сигурен съм, че в някой форум за сексуални извращения обява за насрани гащи ще е даже престижна. Както и в антикварен форум може да иска и 10000 лв за същия компютър. Да беше поискал 1000 лв за някой стар руски лампов осцилоскоп или някой античен тектроникс пак бих го разбрал. Ама за компютър дето е пълно в надин с такива а на битака се продават по 2-3 лева да иска 1000 - явно мнението му за хората от форума е точно "такова".

Но все пак си прав, свободна страна, всеки може да си продава каквото си иска. Не пречи да ми изтриете мненията и да изчистите темата от спам, току виж човека забогатял и си решил финансовите проблеми. Може да няма с какво да си храни децата и това да му е последния опит преди те да умрат от глад. Щом е стигнал да спами по форуми явно не му върви бизнеса.

Вто Юни 10, 2025 4:59 pm
Профил

Pif написа:

. Ама за компютър дето е пълно в надин с такива а на битака се продават по 2-3 лева да иска 1000 - явно мнението му за хората от форума е точно "такова".

С електронна скрап се занимавам от 2000 година. Имаше две-три години, през които се издържах само от това. Така, че не мога да приема твърдението за 2-3 лева на битака. Ако има някъде такива компютри с такава цена, много бих искал да знам това място. За 25 години занимания с електронна скрап за пръв път виждам точно такъв компютър, с такъв външен вид и работещ...

Вто Юни 10, 2025 5:28 pm
Профил WWW
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 9 мнения ]