|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Дата и час: Пон Юли 27, 2026 6:29 am
|
Страница 1 от 1
|
[ 4 мнения ] |
|
ФПАА - Field Programmable Analog Array
| Автор |
Съобщение |
|
Jack
Ранг: Напреднал
Регистриран на: Вто Май 07, 2019 9:16 pm Мнения: 434 Местоположение: I bin thinkin’ this bin Gurindji country. We bin here longa time before them Vestey mob.
|
 ФПАА - Field Programmable Analog Array
Някой тука ползва ли FPAA, Anadigm -и и други, и за какво ги ползвате. Аз като излязоха навремето, ми се привиждаха програмируеми аналогови PID - контролери на един чип... Ама...
|
| Съб Авг 30, 2025 9:13 pm |
|
 |
|
ToHu
Ранг: Форумен бог
Регистриран на: Нед Сеп 26, 2004 9:21 pm Мнения: 30684 Местоположение: София
|
 Re: ФПАА - Field Programmable Analog Array
Ами много пъти съм ги заглеждал но никога не съм ги използвал, все нещо не ми се връзва.
|
| Съб Авг 30, 2025 9:28 pm |
|
 |
|
d_jelev
Ранг: Форумен бог
|
Ако искаш, ще ти подаря и двата си кита, дето от простотия (някой ме излъга през 2007-2008) си купих от Анадайм, на 3.3 и 5 волта. Ама не са при мен тук де, трябва в България да си ида. Ама съветът ми е - не се занимавай, загуба на време. Между другото две години по-късно, след като си взех платките да ми красят секцията, ми се обажда някакъв дистрибутор на Анадайм да ме пита как върви развоя, колко ще произвеждам и т.н. Още тогава този стартъп си беше заминал. С учудване преди 5-6 години бях забелязал, че сайта им още си стои, със същият дизайн от 2005, без никакво развитие. Вече са изчезнали, както виждам.
|
| Съб Авг 30, 2025 9:46 pm |
|
 |
|
Jack
Ранг: Напреднал
Регистриран на: Вто Май 07, 2019 9:16 pm Мнения: 434 Местоположение: I bin thinkin’ this bin Gurindji country. We bin here longa time before them Vestey mob.
|
|
| Съб Авг 30, 2025 10:02 pm |
|
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 4 мнения ] |
|