|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Дата и час: Сря Юли 29, 2026 2:56 pm
|
Страница 1 от 1
|
[ 2 мнения ] |
|
Програмист (ASM, C,…) търси работа
| Автор |
Съобщение |
|
Reader
Ранг: Новодошъл
|
 Програмист (ASM, C,…) търси работа
Дипломиран програмист с 15+ годишен стаж търси работа. Работил съм с асемблер за PIC12,14,16 и C за PIC18, няколко проекта на C за Atmel, доста потребителски приложения за PC. До момента работех във фирма за производство на електронни изделия, но дейността беше прекратена. Имам средни познания по проектиране на печатни платки с Altium – покривал съм пълния цикъл от схема, елементи, PCB, footprint-ове за нови елементи до gerber-файлове, но само за тривиални проекти. Мога да запоявам тестови или малки серии платки до 0805. Лично съм проектирал и изработил 10-ина устройства за облекчаване на производствения процес. Имам още предимства и недостатъци, но за начално ориентиране смятам, че е достатъчно.
--------- Честно казано, не тая особени надежди за тази обява. Всички мрънкат как нямат хора, но когато опитен специалист започне да търси работа, се оказва, че свободните позиции са от типа „искаме всичко“ срещу 3'000 лв. брутна заплата… Но защо пък да не си пробвам късмета?
|
| Пон Окт 13, 2025 9:29 am |
|
 |
|
ToHu
Ранг: Форумен бог
Регистриран на: Нед Сеп 26, 2004 9:21 pm Мнения: 30691 Местоположение: София
|
 Re: Програмист (ASM, C,…) търси работа
Обявата си е съвсем ОК, затрил съм всички несвързани постове.
|
| Пон Окт 13, 2025 7:10 pm |
|
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 2 мнения ] |
|