Отговори на тема  [ 26 мнения ]  Отиди на страница 1, 2  Следваща
Как да (си) го начукаме на Пловдивчани ? 
Автор Съобщение
Ранг: Форумен бог
Аватар

Мнение Как да (си) го начукаме на Пловдивчани ?
Как да (си) го начукаме на Пловдивчани ?
....
Някой сеща ли се ?
....
http://www.focus-news.net/?id=s1223
....
Днес е ден за размисъл, преди президентските избори. При такова извиване на ръце от страна на правителството ( щото общините и кметовете по места правят това, каквото им нареди правителството ), колкото и да ми е антипатичен Сидеров, ще ида да пусна една бюлетина за него.

Дали след 7г., когато ще се препълни Пловдивското депо за отпадъци, София ще приеме пловдивските боклуци ( и в прав, и в нарицателен смисъл: кмет, общински съветници и т.н.) и то за смешните 47 млн. лв. ?

Съб Окт 21, 2006 2:44 pm
Профил WWW

Мнение Re: Как да (си) го начукаме на Пловдивчани ?
Наказателен вот.
Едно време невалидните бюлетини се брояха и един вид така можеше да се изрази наказателен вот. По костово време май взеха решение невалидните бюлетини да се изваждат. Така сега за наказателен вот човек трябва да гласува за Сидеров. Много са такива.
Иначе той няма да помогне за боклука в Пловдив. И психически не е много добре, макар и да не му личи много.

Съб Окт 21, 2006 9:34 pm
Профил
Ранг: Популярен
Аватар

Мнение 
sthx написа:
Наказателен вот.
Едно време невалидните бюлетини се брояха и един вид така можеше да се изрази наказателен вот. По костово време май взеха решение невалидните бюлетини да се изваждат. Така сега за наказателен вот човек трябва да гласува за Сидеров. Много са такива.
Иначе той няма да помогне за боклука в Пловдив. И психически не е много добре, макар и да не му личи много.

АбсЕлютно! От всичкото зло Сидеров е най-малкото! И аз ще гласувам за него.

Съб Окт 21, 2006 9:40 pm
Профил ICQ
Аватар

sthx написа:
Иначе той няма да помогне за боклука в Пловдив.

Ако всички пловдивчани решат, че може да върне обратно боклука, т.е. където му е мястото, в София, пред министерски съвет, май-май е ясно кой ще е следващият президент :wink: Толкова гласове ще са му достатъчни.

А бе до какви простотии я докарахме, боклука на София бил национален проблем, в София живеели 1/4 от българите. Ами в останалата част на БГ живеят 3/4 от българите, какъв е проблема тогава на Станишев и сие ? Ми да вземат тогаз останалите 3/4 да си изхвърлят боклука в София, зер там са по-малко :) Другата седмица, като ходя в София, ще изсипя в една торба кофите за смет от къщи и ще ги изсипя нейде в София :?

Съб Окт 21, 2006 9:50 pm
Профил WWW
Аватар

¶ написа:
sthx написа:
Другата седмица, като ходя в София, ще изсипя в една торба кофите за смет от къщи и ще ги изсипя нейде в София :?
И кво да ти го докарат до Цалапица ли? Как може 4 -5 населени места да направят гражданско неподчинение за тоя боклук а Пловдив да не може. Ако камионите тръгнат аз съм готов да ида да не се подчинявам. Дли ще се намерят организатори които да ме организират щото аз не съм талантлив в това. Ако тук никой не възстане аз предпочитам да ида да живея в Суходол или там другите села дето си отстояват правата.
Смятате ли че Пловдив ще усети нешо от тея пари дето му дават. Ше ги делнат Чомаков&СО. Не бил корумпиран аз лично съм бил у тях да настройвам ел котел за парно сложено му от строителната група на мастит Пловдивски бизнесмен владеещ исторически места на Пъпа на Пловдив. Евала на бизнесмена ???? за кмета.

Последна промяна asp на Нед Окт 22, 2006 7:33 pm, променена общо 1 път

Съб Окт 21, 2006 10:36 pm
Профил
Аватар

Мнение 
Братче, сметките са за 235лв. на тон софийски боклук. Смешно ми става, как изведнъж Чомаков, областния и общинските съветници станаха еколози и взеха да пеят, че това било национален проблем. А бе те бакиите на П-в не могат да оправят, тръгнаха Софийските да оправят. Мисля си, че поне 90% от тия 47млн. лв. ще потънат в джобовете им. От друга страна Станишев плаче, че нямало пари за Пловдив, а сега откъде намери тези пари ? Що не ги даде на Сухиндол ?

Миналата есен, Евроком разкопаха Кючюк Париж ( за който не знае, кв-л на П-в ), да полагат кабели, сега гледам почнаха да копаят от Цифрова Телевизия, кметицата Ламбрева се похвали, че след няколко седмици, ще почнат да копаят от Сити Газ, за да газифицират Кючюк Париж. Как пък са толкова прости нашите избранници, че не можаха да съгласуват работата с ВиК, Енерго, Евроком, БТК, Цифровата и Сити Газ, така че всичко наведнъж да се промени по трасето, ами мине не мине някой месец и току виж хванали кирките и почнали да копаят. Злато да имаше отдолу, нямаше толкова да копаят, педерунгелите му с педерунгели. Иначе се кипрят, първа копка и толкоз. До втората минат 10-тина години. Като с стоматологичния факултет, даже Станишев се беше накиприл да реже лентата, като че ли кой знае какво е направил. Маскари, всички са маскари.

Съб Окт 21, 2006 11:19 pm
Профил WWW
Аватар

Мнение 
Ами да вуйчо се оплака че до тяхният блок и от двете страни на тясната им уличка копаят 2 различни фирми тая цифровата и няква друга /или евроком или няква аналогова:)/ поравят шахти фронтова линия. Аз бих ги бойкотирал тея . Хубавото е че поне няма да висят кабели по дърветата че в тоя кичик само да грумне и нета ми спира. Ударната група на Гигабит е със светкавична:) реакция

Съб Окт 21, 2006 11:29 pm
Профил
Аватар

¶ написа:
Дали след 7г., когато ще се препълни Пловдивското депо за отпадъци, София ще приеме пловдивските боклуци ( и в прав, и в нарицателен смисъл: кмет, общински съветници и т.н.) и то за смешните 47 млн. лв. ?

всичко е въпрос на пари, ако Пловдив предложи добра цена мисля че София ще приеме ;)
не разбирам как 47 милиона лв са смешна сума?

обработката на 1 тон боклук в завод за отпадъци струва 10 лв, сам направи сметката 235 лв на тон малко или много са?
и тези пари са за инфраструктурни проекти, 15 милиона отиват точно за завод за отпадъци

Нед Окт 22, 2006 10:30 am
Профил
Аватар

Мнение 
Аз доколкото разбрах пловдивския кмет иска да приеме част от буклука на София срещу финансиране на няколко проекта (въпросните 47 млн.) - единия от които е завод за преработка на отпадъци. Ако наистина е така, какво става - София се отървава временно от боклука, Пловдив не си запълва цялото сметище и получава завод за преработка на собствения си боклук. Т.е. Пловдив пак е супер добре с боклука, а София след време пак с проблем. Ако наистина така стоят нещата (щото знаем бг управниците на какво са способни) - невиждам къде е проблема за Пловдив.
А що се отнася до Сидеров - аз поне немога да се сетя кой нормален човек вижда нещо в тая откачалка - ама това си е мое мнение де :) .

Нед Окт 22, 2006 5:19 pm
Профил
Аватар

Мнение 
MGBY написа:

Мда, от как има избори, избирателите все наказват политиците. Пък след това все избирателите се оказват наказани. И още по настървено се хвърлят да наказват политиците. И още по наказани се оказват след това. А пък на политиците им е през дедовия за наказанията на които ги подлагат избирателите. Но дерзай и наказвай.

Нед Окт 22, 2006 5:56 pm
Профил ICQ
Аватар

Мнение 
MGBY написа:

да се гласува за човек в която предисборна програма влиза
- излизане от ЕС (където още не са ни приели)
- национализация на всички приватизирани предприятия и повторна приватизация
- незачитане на международни договорености (за АЕЦ)
ми звучи като обида за интелекта на средностатистическия български избирател, разбирам да гласува баба Гинка пенсионерката която е недоволна от пенсията си, но нормален млад или човек на средна възраст да се вързва на това ... ;)

Нед Окт 22, 2006 7:01 pm
Профил
Аватар

Мнение 
3aek написа:
MGBY написа:

да се гласува за човек в която предисборна програма влиза
- излизане от ЕС (където още не са ни приели)
- национализация на всички приватизирани предприятия и повторна приватизация
- незачитане на международни договорености (за АЕЦ)
ми звучи като обида за интелекта на средностатистическия български избирател, разбирам да гласува баба Гинка пенсионерката която е недоволна от пенсията си, но нормален млад или човек на средна възраст да се вързва на това ... ;)

Явно се връзват хората са толкова стъпканио в калта че съзнанието им е замъглено

Нед Окт 22, 2006 7:36 pm
Профил

Мнение 
Ами наказателен е вота с празна бюлетина, това намаля процентите на всички участници, да се глссува за идиот значи да накажеш самия себе си. Сидеров експлоатира разни популярни идеи за да трупа девиденти. на сидеров единствено кето бих му гласувал е разстрел, с малокалибрено оръжие, още по добре да се убие с камъни.
Надявам се няма много гласували за Сидеров ...... най-малкото зло в момента е Първанов.
относно боклука на софия, някой много натиска да не се стри завод. Сумата която бойко спомена че искат от европейската банка за да финансират завод е доста по малка от тия 47 млн, но някой има изгода боклука да продължава да се извозва на някъде, по доб далеч ... мисля всички се сещаме защо ...... чудя се дали да не внеса стадо камили и да пусна марсхрут София Пловдив .. още по добре 200-300 хил китаици, схте излезе наи ефтино ....

Нед Окт 22, 2006 7:53 pm
Профил
Аватар

Мнение 
Всичко това разпределение на тия 47 млн. лв. е в сферата на фантазиите на избирателя. Управника винаги си прави друга сметка. Ще си говорим пак след време, когато стане ясно, че от тия пари, най-много 1/10 да са оползотворени. После ще разправяме как еди кой си кмет или общински съветник какво си бил построил, а завода не е построен, как е задръстено сметището в Цалапица и няма къде и така н.т. Само, че тогава София ще си го премести от единия крачол в другия, защото няма да е проблем на София. Я, по добре си дръжте боклука там където му е мястото, в София, не Ви щем зловонните подаяния.

Да попитам, след като дава Станишев 47 млн. лв., защо не ги даде на софийските села ? И без това по селата инфраструктурата е лоша, ще им дойдат дюшеш тия пари. Може и да обезлюди принудително едно село, да ги обезщети с жилища на 3 туби бензин от центъра на София и проблема ще се реши за отрицателно време. Ще излезне еФтино и безБолезно.

Национален проблем, ами да се премести столицата в Пловдив или в някой друг град и проблема няма да е национален :D

Нед Окт 22, 2006 8:24 pm
Профил WWW

Мнение 
[quote="ToHu"]Ами наказателен е вота с празна бюлетина, това намаля процентите на всички участници... /quote]

Вече не е така. Невалидните бюлетини се броят като негласували. Най-ми харесва руската бюлетина (ако са я запазили още) с поленце "Против всички".
Относно софийския боклук работата е ясна - да пречат на ББ, луд да го направят и накрая да кажат - той е виновен. И за този цирк всички ще плащаме, не само софиянци.

Нед Окт 22, 2006 9:48 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 26 мнения ]  Отиди на страница 1, 2  Следваща