|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Дата и час: Пон Юли 27, 2026 7:46 pm
| Автор |
Съобщение |
|
MYXATA
Ранг: Форумен бог
Регистриран на: Пон Юни 05, 2006 1:48 pm Мнения: 4906 Местоположение: където небето среща земята, ракията е Jameson, а бирата Guinness
|
 Re: Новини от страната
Баси мамата и роман с неочакван край… То не че не имало и преди, ако се сещате за белега на евгения калканджиев, за сестрите белнейски(по-специално за патолога по случая с десетки години стаж дето изведнаж се депресирал и се обесил на детска площадка…
_________________ ... ако трети ден не ти се работи... това означава, че е сряда !
|
| Пет Фев 13, 2026 5:42 pm |
|
 |
|
al_at
Регистриран на: Пет Апр 13, 2018 4:00 pm Мнения: 1622 Местоположение: София
|
|
| Нед Мар 01, 2026 9:49 pm |
|
 |
|
ДедоБоре
|
напоследък съм се откъснал малко от нашенския дебат, но нашумяло едно 'интервю', та му фърлих един поглед водещият в един момент изглежда така не коментирам широтата на етимологичната динамика и дълбоката семантична структурна издържаност на пиеската... но, вие бихте ли отишли на крака при такъв водещ? --- кеворк, дмитрий, бочаров, томата... циливиЛИзация?
|
| Пон Мар 23, 2026 10:34 pm |
|
 |
|
MYXATA
Регистриран на: Пон Юни 05, 2006 1:48 pm Мнения: 4906 Местоположение: където небето среща земята, ракията е Jameson, а бирата Guinness
|
 |  |  |  | ДедоБоре написа: напоследък съм се откъснал малко от нашенския дебат, но нашумяло едно 'интервю', та му фърлих един поглед водещият в един момент изглежда така не коментирам широтата на етимологичната динамика и дълбоката семантична структурна издържаност на пиеската... но, вие бихте ли отишли на крака при такъв водещ? --- кеворк, дмитрий, бочаров, томата... циливиЛИзация? |  |  |  |  |
Ами Дедо, натам вървят нещата, както се беше изразил Светльо Витков от Хиподил, “те” в днешно време са толкова сладкодумни и умни, че докато говориш с тях може ла лапнеш някоя пишка -ей така, без да искаш просто от интерес… В момента съм в Дания и на летището двама “татковци” с бебе-това рекламен плакат на медицинска застрахователна компания….
_________________ ... ако трети ден не ти се работи... това означава, че е сряда !
|
| Вто Мар 24, 2026 10:06 am |
|
 |
|
itso.t
Регистриран на: Чет Фев 03, 2005 2:21 am Мнения: 12765 Местоположение: София
|
 |  |  |  | ДедоБоре написа: напоследък съм се откъснал малко от нашенския дебат, но нашумяло едно 'интервю', та му фърлих един поглед водещият в един момент изглежда така не коментирам широтата на етимологичната динамика и дълбоката семантична структурна издържаност на пиеската... но, вие бихте ли отишли на крака при такъв водещ? --- кеворк, дмитрий, бочаров, томата... циливиЛИзация? |  |  |  |  |
Досега дезинфекцирах монитора! Ама може ли да публикувате такива... де да знам какво...
|
| Вто Мар 24, 2026 12:00 pm |
|
 |
|
MYXATA
|
То сигурно се определя като със визия “леко гей”. На практика си е педераст в добрият смисъл на думата, не като онези дето взимат пари назаем и не ги връщат 
|
| Вто Мар 24, 2026 12:08 pm |
|
 |
|
Н'бабане Гт'муан'га
|
На мен екрана ми се омазни там дето беше картинката 
_________________ 'просто' е технически синоним на 'красиво'
|
| Вто Мар 24, 2026 12:41 pm |
|
 |
|
ToHu
Регистриран на: Нед Сеп 26, 2004 9:21 pm Мнения: 30686 Местоположение: София
|
Ако го навиете за една почивка в Мексико аз с радост ще го посрещна на летището ...
|
| Вто Мар 24, 2026 3:32 pm |
|
 |
|
ДедоБоре
|
ъъъъ... статиятаднес някъде в страната, утре и в големите градове. клуба на богатите? ъхъ. с четка в ръка. четка за миене на тоалетна. при упорита работа, ако подлежиш на обучение, след 5 години упорита работа може да получиш кариерен ръст до белач на картофи в кухнята. или да отлепяш лепенките от бананите, като в Кухня...
|
| Вто Апр 14, 2026 8:15 am |
|
 |
|
emilvtc
Регистриран на: Вто Фев 06, 2007 8:44 pm Мнения: 3175 Местоположение: Пловдив
|
Като говорим за обазУвание, направо ме "застреляха"с информация, че учителите трябвало да сведат информация на министерството кои ученици и/или родители са пътували в руската федерация в периода 21-25 година ?!? това им било спуснато като нареждане от МОН буквално преди няколко месеца ?!? Децата са ми ученици в момента и това нас лично не ни засяга по никакъв начин, но самата информация какво се случва в училището им направо ме гръмна ... И това понеже живеем в дИмокрация ...
Странно е , че граничен контрол би трябвало да разполага с такава информация, а тя се "събира" по други канали ...
|
| Вто Апр 14, 2026 9:10 am |
|
 |
|
nik
|
Въпрпси за пътуване до русия пак бива, можеше да е и от друго естество, по западняшки - кои родители са против смяна на пола и гей бракове и вредят на децата си със закостеняло мислене и отживелици някакви
|
| Вто Апр 14, 2026 12:10 pm |
|
 |
|
Grubi
Регистриран на: Чет Мар 16, 2006 9:42 am Мнения: 12097 Местоположение: Гьотеборг
|
На 65г, кара автобус, с наркотици...какво може да се обърка https://dnes.dir.bg/intsidenti/avtobus- ... bila-video
|
| Съб Апр 18, 2026 10:24 am |
|
 |
|
itso.t
Регистриран на: Чет Фев 03, 2005 2:21 am Мнения: 12765 Местоположение: София
|
В случай че не си запознат, у нашенско се използват тестове за наркотици които показват каквото си искат. Разбирай - често дават фалшив резултат. Когато преди време задължиха куките да минават редовни тестове за наркотици, те излязоха на протест - 'щото тестовете не били надеждни и имало много фалшиви резултати.
Та не съди толкова строго възрастния "наркоман"...
|
| Съб Апр 18, 2026 11:48 am |
|
 |
|
Pif
|
Сега пак ги почват със същите тестове. Предния път съда отмени наредбата за тестване поради някаква формална бюрократична причина. Тоя път уж я били изпипали. Сега ще ги тормозят и тях, не само нас.
|
| Съб Апр 18, 2026 4:35 pm |
|
 |
|
Grubi
Регистриран на: Чет Мар 16, 2006 9:42 am Мнения: 12097 Местоположение: Гьотеборг
|
В нормалните държави тестове има всякакви - въздушни, кръвни, от коса и т.н. И си плащат глобите, и остават без книжки за доста илу завинаги, както и могат да потъркат наровете или да ги сложат да помагат в моргата. В БГ - все нещо ако може, ей така, по-тънкана и после пак, докато не се самоутрепем или не замъкнем няколко невинни живота. Ей на - пак еземпляри https://dnes.dir.bg/intsidenti/kola-s-n ... na-trakiyaАло беше държава, щеше да е в ареста и нямаше да помирише книжка за поне годима, с нов изпит и общественополезен труд. В БГ - 500Е, 3 месеца и "свързване по телефона ". Няма оправия.
|
| Сря Май 13, 2026 5:30 pm |
|
|