| Автор |
Съобщение |
|
Jack
Ранг: Напреднал
Регистриран на: Вто Май 07, 2019 9:16 pm Мнения: 434 Местоположение: I bin thinkin’ this bin Gurindji country. We bin here longa time before them Vestey mob.
|
 Re: току да с дъх на ба деми
Даже можем да си отворим в тая тема клуб на инженерите с хемороиди, да си обясняваме един на друг как да си ги чешем и мажем... Дали ще привлече масов интерес За простатата ще оставим другата брилянтна тема.
|
| Чет Апр 30, 2026 9:02 pm |
|
 |
|
Мъдуро
Ранг: Минаващ
|
Батка тая тема за хемороидите е забранена тема защото съм чувал че най честата причина е праскане отзад ако се сещаш за какво говоря. Тия приказки дето се хващали от седене на стол и други интелигентни работи са прикаски за баламите.
_________________ Туй трънзистора го знаeм - MOSFET, JFET ... BOBA FETT
|
| Чет Апр 30, 2026 10:18 pm |
|
 |
|
ToHu
Ранг: Форумен бог
Регистриран на: Нед Сеп 26, 2004 9:21 pm Мнения: 30684 Местоположение: София
|
Аз пък съм чувал че точно тия дето се праскат редовно нямат никакви проблеми с хемороиди ...не знам дали обратното е в сила, и дали това че нямам проблеми означава че се праскам ...може и да е така и да не го осъзнавам 
|
| Пет Май 01, 2026 2:03 am |
|
 |
|
Jack
Ранг: Напреднал
Регистриран на: Вто Май 07, 2019 9:16 pm Мнения: 434 Местоположение: I bin thinkin’ this bin Gurindji country. We bin here longa time before them Vestey mob.
|
Пак добре че не споменах цикатридина че имаш нямаш хемороиди , алгоритъма щеше да напраска всички посетили темата с реклами на ци... опаа.. , май казах ци... ци... сещате се.
|
| Пет Май 01, 2026 10:41 am |
|
 |
|
palavrov
Регистриран на: Вто Окт 11, 2011 11:53 pm Мнения: 4582 Местоположение: Brussels / Пловдив
|
Късно се включвам по темата с жлъчките. От 10 години нямам. Моята беше пълна с кал/песъчинки т.е. нон стоп кризи. Жив съм, здрав съм. Засега. Нямам никакви ограничения в диетата. Но гледам с нищо да не прекалявам. Първо по спешност ми чистиха жлъчния канал и му сложиха някаква протеза т.е. тръбичка, че да го разширят малко. Операция през устата. Пак така я извадиха тръбичката. И ми докараха сепсис. Оправиха ме ама 20 дни венозно на антибиотици. После няколко часова лапароскопска операция - явно е имало усложнения но да чукна на дърво излезнах си жив и здрав от болницата след почти месец вътре като повечето време нищо ми нямаше ама ме държаха заради пълния цикъл на антибиотиците. Това в Брюксел де.
И от тогава като се почна - 3 вида хернии и 5 операции и май ще има и 6-та ... рано или късно човек си плаща за немърливостта към себе си на младини кога се има за безсмъртен (15-25).
_________________ Мразя да мразя ...
|
| Вто Май 26, 2026 1:26 am |
|
 |
|
Grubi
Регистриран на: Чет Мар 16, 2006 9:42 am Мнения: 12095 Местоположение: Гьотеборг
|
Как точно си бил немърлив на млади години - тъпчене с пържено и пиене от сутрин до вечер?
|
| Вто Май 26, 2026 8:07 am |
|
 |
|
velio
|
Елате в Търновската болница. Тука всякакви болежки ги оправят в рамките на седмица. А често и в рамките на 2-3 дни! Няма недоволни!
|
| Чет Май 28, 2026 5:47 pm |
|
 |
|
ToHu
|
на 10-ти пациент ампутираме главата и досега никакви оплаквания ...
|
| Чет Май 28, 2026 6:56 pm |
|
 |
|
TheWizard
|
„Проблемът на давещия се е проблем на самия давещ се“
_________________ main[-1u]={1};
|
| Чет Май 28, 2026 8:15 pm |
|
 |
|
Grubi
Регистриран на: Чет Мар 16, 2006 9:42 am Мнения: 12095 Местоположение: Гьотеборг
|
Да не мерим мизериите, че във Варна и Добрич са и по-бързи в оправянето...тъжна работа. Особено ако си по-възрастен, просто те отписват. Няма комплексен подход, няма рехабилитация - ако имаш късмет прескачаш трапа, ако не - към следващотото прераждане. Може пък в Швейцария, но може и в Афганистан.
|
| Чет Май 28, 2026 8:18 pm |
|
 |
|
palavrov
Регистриран на: Вто Окт 11, 2011 11:53 pm Мнения: 4582 Местоположение: Brussels / Пловдив
|
Ядеш каквото ти падне. Или пък не ядеш. Пиеш колкото можеш. Не спортуваш. Не си обръщаш кой знае какво внимание на здравето щото си млад, здрав и безсмъртен. А то се трупа леко по по леко и един ден сметката идва ...
_________________ Мразя да мразя ...
|
| Чет Май 28, 2026 11:31 pm |
|
 |
|
Grubi
|
Така е, също трябва да се ходи на регулярни прегледи, особено след 50, ама с тия соктори...се чудиш да ходиш ли, да не ходиш ли...
|
| Пет Май 29, 2026 12:36 am |
|
 |
|
ToHu
|
ААА Ами какво да ядеш ...дай да не ядем цял живот та да сме здрави старци ...а спортуването ...точно за тия проблеми не знам до колко е полезно ...те ме на от 2 години спортувам активно, току виж доживея пенсионна възраст...но едва ли, а и не се натискам.
|
| Пет Май 29, 2026 8:58 am |
|
 |
|
TheWizard
|
Навсякъде в биологията се говори за Хранене и обмяна на вещества а туй дето говорите се нарича Хормезис ... гладуване, спортуване и др -> контролиран "стрес"
_________________ main[-1u]={1};
|
| Пет Май 29, 2026 11:45 am |
|
 |
|
itso.t
Регистриран на: Чет Фев 03, 2005 2:21 am Мнения: 12764 Местоположение: София
|
Сума си и писане изписахте и така и не разбрах - осцилоскопът с две или с три сонди трябва да е? 
|
| Пет Май 29, 2026 11:52 am |
|
|