Отговори на тема  [ 26 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2
Как да (си) го начукаме на Пловдивчани ? 
Автор Съобщение
Ранг: Почетен член
Аватар

Мнение 
Много го демонизираха Сидеров.
Успяха да внушат че е голямо зло.
Че е малоумен че който гласува за него е ненормален.

И после най-малкото зло било Първанов.
Остане ли той. Остава и правителството. Остава и проблема с боклука. Ще има и един "неспособен" кмет от който
все някаква част от хората ще се отдръпнат.
Разследването в топлофикация ще зацикли до топлото и майка му.
Ура за "левицата".
Ще остане още дълго неразследвана и зърнената криза и .... и.......и.................

А кой как е гласувал е ясно.
Българите са 50 на 50 Първанов, Сидеров.
Но първия има + 1 милион турци и цигани.

Направали изборите "случайно" по време на 6 дневния Рамазан Байрама за да могат да дойдат и да гласуват тука.
А най вероятно са гласували и там.
Другата неделя ще гласуват тук и ще си тръгнат за да гласуват и там вероятно.

Гледайте слушайте и мислете със Свойте Глави.
Иформацията е около нас макар и прикривана, интерпретирана и манипулирана.

П.П.
Не се страхувай от Сидеров мило Зайче.
Тебе могат да те разследват и сегашните управници.
Номера е тях някой да напити.

Пон Окт 23, 2006 9:44 am
Профил
Ранг: Форумен бог
Аватар

Мнение 
няма да коментирам темата, всеки има право на лично мнение и убеждения.
Малко факти:
*висше образование "приложна фотография"
*трудов стаж журналист

Погледнете в мрежата биографиите на президентите на други страни, Путин, Меркел и др.
Разбира се, това са показатели, който не определят способностите на един човек като политик, но президентьт на една страна има и не малки предствителни функции.

Пон Окт 23, 2006 9:54 am
Профил WWW
Ранг: Популярен
Аватар

Мнение 
Зайо Байо, а според теб за кого да гласувам? За продажния турчин Първаноглу ли?
В нашата избирателна секция (където бях член ) гласуваха главно пенсионери и турци, Първаноглу имаше 183 гласа срещу 97 на Сидеров останалите по 1-2 гласа. Познай турците за кого са гласували?
А относно наказателния вот нямам никакво намерение да гласувам с празна бюлетина тъй като това
означава да гласувам против себе си, като ще пускам празна бюлетина по-добре да не гласувам.

ПП. След някоя и друга година като дойдат и при тебе ще ми запееш друга песен, и не съм убеден, че влизането ни в Европа
ще се отрази добре на бизнеса ти :D от Зайо може да са останали само ушите :D

Пон Окт 23, 2006 10:11 am
Профил ICQ
Аватар

Мнение 
Хехе, не го мислете Заека. Еле пък за бизнеса му. Гледайте си собствените панички. Щото Сидеров няма да ви ги напълни, колкото и да му вервате на глупостите.

Мен честно казано не ми е от особенно значение в живота кой ще е президент (предполагам и на Заека).

"Ако изборите променяха нещо щяха да ги забранят.... "

Умна мисъла, много умна. За Президентските избори е в пълна сила.

Все пак Сидеров си върши работата. Има нужда някой да лигитимира нагласите у българите. Все пак трябва да се знае че 10% от хората в БГ са склонни да подкрепят това недуразумение, било от злоба, било от глупост, било от желание за възмездие.

Иначе все тая - Сидеров няма шанс. Неговия електорат е мобилизиран на 100%. И му стигна за 20% при 40% активност. И да не гласуват турците Първанов пак ще спечели, само от бабичките.

Последна промяна Цецо на Пон Окт 23, 2006 11:01 am, променена общо 1 път

Пон Окт 23, 2006 10:53 am
Профил ICQ
Аватар

Мнение 
Ако пък знаеш колко ми дреме за бизнеса на Зайо ......

Edit: Защо пък си мислиш,че смятам, че Сидеров ще ми напълни паницата .... до сега да съм умрял гладен , просто казах, че ще гласувам за него,защото няма да гласувам в никакъв случай за Първаноглу.. справка - първия ми пост :!:

Пон Окт 23, 2006 10:58 am
Профил ICQ
Аватар

Мнение 
Цецо написа:
Мен честно казано не ми е от особенно значение в живота кой ще е президент (предполагам и на Заека).

Всичко е от значение за паничката ми но аз съм най важния.
Това според мен важи за всички.

Пон Окт 23, 2006 12:22 pm
Профил
Аватар

Мнение 
Леле колко сте умниииии 8O

Пон Окт 23, 2006 12:59 pm
Профил WWW

Мнение 
на Сидеров не му е мястото като президент!! прекалено е краен и ще докара повече проблеми за всички ни.
той трябва да си стои като опозиция и от там да се мъчи да промени нещо. за това го бива със сигурност.
бих гласувал с/у него, само и само да не е той.
на тези избори нямаше за кого да се гласува реално .... което е много жалко за нас
може би най малкото зло е Първанов. МОЖЕ БИ.

п.п. това си е мое мнение и никого не задължавам с него

Пон Окт 23, 2006 5:41 pm
Профил ICQ
Аватар

Мнение 
Цецо написа:

абсолютно, това са първите избори след 89 на които не гласувах - просто нямаше за кого
нито пък *нещо* зависи от президентската институция в момента - всичко е в ръцете на правителството
президентската функция е сведена до "кучето си лае керванът си върви" ;)
лаенето на Сидеров очевидно харесва на хората които не са се реализирали в живота и търсят причината за това в "турци" "цигани" и прочее "обективни причини" но не и в себе си, тяхна си работа

Пон Окт 23, 2006 6:41 pm
Профил

Мнение 
Ами не е въпроса кой е продажен и кой не е, Първанов не е продажен, просто в омента е изгодно ДПС да гласуват за теб. Някой да е забелязал да с еговори че американските политици а продажни, като дават мило и драго за гласовете на черните? Избирателя е избирател, червен, зелен, черен все тая. Грешката беше че дадха много длъжности на неспособни хора от ДПС защото нямат кадри. Иначе ДПСна никойнищо не прече, освен че крадат по малко коеот ще го прави всяка друга партия от тях нищо лошо почти няма.
Относно национализма, аз лично съм краен националист, бих разстрелял всичко що е черно, рязано а останало да ходи на северния полюс да лови бели мечки. Обаче това не може да стане, осен ако някой не иска да последваме сърбия, само дето на нас няма кой да ни налее толквоа пари. Малцинствата много успешномогта да се подтискат и екплоатират и всичко да изглежда добре. Всъщност истината е че ако не са малцинствата, житництаа на българия, може да с епревърне в трънака на българия. Също ако се загледате по строежите доста голяма част са турци. Турците са проблемни, поддаат се на проокации от тяхната партия, всички са доста сплотени и постъпват организирано, тов аможе да е проблем ако някой реши да прави глупости, но не мисля че Ахмед Доган ще бъде тоя, той не е тъп, гледа си келипира. Турците като хора също не са много лоши, ако пренебрегна всичките ми националистически възгледи.
Най-големия проблем а циганите, и незаслужената социална политика към тях, те са превилигировани, от тях ползанаистинаняма никаква, но и там нищо не може да се направи, имат си милиони цигани в ЕУ които ще ги защитят, специални визирам франция и испания, скоро и румъния, по цигански държави едва ли има по-света.
Фактите за мен оабче са факти, Сидеров не става за нищо, дори и за опозиция. Мненията ми за него не са въз основа на веснтици или ТВ, а въз снова на интервюта които е давал,на малкото негови предавания които съм гледал. Това е неуравновесен, психически болен човек, или много добре се преструва на такъв. Национализма му е забележимо престорен, това е и причината често да преиграва. Ако беше чоек който наистина им амалко мозък, и иска да промени нещо, най-вече за благото на страната прво нямаше да направи партия от идиоти и престъпници, защото повечето са именно такива, нямаше да прати 20 годишно хлапе в европейския парламент което да му подронва авторитета на партията, а щепе да създаде партия със същите цели и идеали но която да се толерира от ЕС и да получава подкрепата им. Неговата цел е да лапа парички колкото с еможе повече и по бързо, да докопа контрола до каквото може за да постигне това лапане. Няма д аразследва никого.
Относно Зърнената криза много отдавна беше, да се разследва смисъл няма, както и насякъде другаде държата се ръководи от частни интереси. Интеренсо какво стана с разследването срещу US енергийната компания, забравих и името, колко ли са отишли в съда, и след това в затвора .. 1, 2... 3-ма .. които са обрали пешкира, а истинските иновници викат дръжте крадеца ...... нвсякъде е едно и също прите управляват държавтаа, парите са в частни ръце, т.е. частни интереси упрвляват. И колкото по добре стсва за тях, толкова по добре ще става и за хората, тук вече мина момента в който се трупаха капитали като се унищожаваше потребителя.

Вто Окт 24, 2006 7:41 pm
Профил
Аватар

Мнение 
Вчера произнесоха присъдата на единия от изпълнителните директори на Енрон - 24 години. Другия се самоуби одавна и си отиде с близо 300 млн. дългове.

Вто Окт 24, 2006 8:19 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 26 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2