|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Дата и час: Нед Юли 26, 2026 8:20 pm
| Автор |
Съобщение |
|
TheWizard
Ранг: Форумен бог
|
 Re: Медицински...
милиони години еволюция или учила недоучила бяла престилка
_________________ main[-1u]={1};
|
| Пон Юни 15, 2026 2:29 pm |
|
 |
|
Pif
|
Визарде, днес бях на поредната конференция. Тоя път беше противоположност на предните. Тук казват, че ако пиеш химия тялото вече не може да се самоизлекува и чакаш да умреш. Говореха да стоиш облегнат на дърво Х минути ама не У минути щото се превъртал брояча и ... не знам си кво. Колко минути с каква вода да се къпеш, колко време да стоиш на слънце, колко дни да постиш (ама не повече от У дни щото пак било вредно) и че трябва да си заредиш 5-те кръга на не знам си кое тяло и не знам си коя душа. Това е почти като твойта религия, само дето не говореха нищо за магнезий или видове храни. Казваха, че раково болните трябва да избягват мляко, хляб, сладко - защото от тях децата растели а и тумора като дете растял .... Та болни мозъци колко щеш. Може и ти да организираш такава секта. Ще събираш по няколко стотин евра да им обясняваш на хората как да се самолекуват с магнезий. Не мисля, че ще си по-зле от тоя дето им говори днеска 4 часа. Утре ще ги води да спортуват в парка и да им говори още 4 часа за по още няколко стотин евро.
|
| Сря Юни 17, 2026 11:36 pm |
|
 |
|
TheWizard
|
Pif, нищо не разбрах от поста ти...
хляб и сладко се корелират с Рак -> глюкоза При нормална клетка от една молекула глюкоза се получват до 36 молекули АТФ Раковите клетки ферментират глюкозата и получават само 2 молекули АТФ ( ефект на Варбург )
|
| Чет Юни 18, 2026 6:19 am |
|
 |
|
Grubi
Регистриран на: Чет Мар 16, 2006 9:42 am Мнения: 12095 Местоположение: Гьотеборг
|
Мдааа...бих ви поканил в клуба за замразяване, но нещо се изгубиха... Имаше линейка с антифриз(просто името, вероятно е друг, нетоксичен химикал)и т.н. Като се запътиш към оня свят, те чакат и може да си платиш да ти замразят само главата или цялото тяло. В момента в който се гътнеш, източват те и те наливат с антифриза и после като Сталоун в "Разрушителя"...докато разберат как да те размразят и да ти намерят ново тяло...евентуално. Те така...крионика, стазис и после 20 годишно тяло. А може да те направят и Робокоп https://ebf.foundation/https://kryonik.se/om-kryonik/Имате ли си клуб в София?
|
| Чет Юни 18, 2026 6:26 am |
|
 |
|
ДедоБоре
|
имаме си... с разрешително за подборен отстрел с нарезнò оръжие тони и той трупа запаси от токени. 12-ти калъбър, три нули. с по-ситните съчми дежури около фурната. да не избягал заека отвътре, казва.
|
| Чет Юни 18, 2026 7:39 am |
|
 |
|
TheWizard
|
специално за Pif ... от Науката Магнезий и рак: повече въпроси, отколкото отговориПрактически разказвателен преглед на ролята на магнезия в терапията на ракана тази тема съм чел малко и не искам да обяснявам мога само да вмъкна, че Магнезия и Цинка УПРАВЛЯВАТ една "машинка", която ПОПРАВЯ ДНК ... не че ще поправи раковата клетка до нормална, просто ще ѝ поправя кода при всяко делене до последния ѝ бъгав код което ме навежда на мисълта, че вероятно ще спре новите мутации... мога да вмъкна и друго Рака е лаком за глюкоза !!! Ако нормализираш нивата на минерали ( които са кофактори на много над 2000 ензимни процеса ) 30 трилиона клетки излизат от режим на оцеляване и започват да се конкурират с няколко милиона бъгнати клетки за - глюкозата...
|
| Чет Юни 18, 2026 6:25 pm |
|
 |
|
Pif
|
Визарде, изгледай някое видео на Торсонов. Завършил медицина, ама не му се отдало и се е отдал на природната медицина. Той пропагандира лечение от природата и дума не дава да се каже за витамини, хапове или магнезий.
|
| Пет Юни 19, 2026 11:53 pm |
|
 |
|
TheWizard
|
Pif, май не правиш разлика между медицина и Биология, Биохимия...
|
| Съб Юни 20, 2026 6:18 am |
|
 |
|
TheWizard
|
PIF ... ти този льольо ли гледаш https://www.youtube.com/watch?v=x-1st2VDlLgза какво ми набутваш вегани, които са обрекли организма си на клетъчно самоубийство Ся, 1. в ядките и зърнените храни има много минерали ... наистина, обаче те не са за човека !!! те са за самото растение, когато трябва да даде Живот "Сейфа" за фосфор и минерали на растението се нарича Инотизол Хексафосфат ( IP6, Фитинова киселина ) която "заключва" химически всички метали. Те са ВОДОНЕРАЗТВОРИМИ, организма не може да ги усвои и заминават директно в тоалетната с енергийни загуби при преработката им. А ако организма се опита да нареже фосфата се получват ФИАТИкоито моментално взаимодействат ( хелират ) с металните йони в храната -> водонеразтворими -> тоалетна Растението и животните имат ензима ФИТАЗА, която "реже" правилно фитиновата киселина и минералите стават БИОНАЛИЧНИ Хората НЯМАТ ензима фитаза !!! ... обаче могат да ферментират ядки и зърнени храни, което почти никой не го прави вече Като пример - баба ти е ЗАКВАСВАЛА хляба над 8 часа, което в момента не се прави ... за 30 минути с мая, фитиновата киселина не се разгражда, не се разгражда и с температура и си лапайте "здравословния" ( в кавички ) пълнозърнест хляб ... и ядки за мезе в белия хляб има само "гориво" -> глюкоза, без минерали 2. Растенията ( зеленчуци ) не могат да избягат при "криза" и си създават токсини с които да се защитават Наричат се ОКСАЛАТИ и ЛЕКТИНИ .. ( оставам на вас: кое какво прави ... и как се готви ) 3. ФРУКТОЗАТА от плодовете - в "големи" количества ( по съвета на твоя Торсонов ) прави същото като алкохола - омазнява черния дроб ... и трупаш мазнини и те така ... 4. остана месото - което се явява "филтър" на горните "отрови" Онези "отрови" вече са преработени от животните и са бионалични за човека - аминокиселини, минерали, витамини ... всички необходими "тухлички" необходими за организма Някой минерали са хелирани но, са познати на организма за усвояване като пример: желязото от растенията е не-хемово - организма трябва да хаби ресурси и енергия за да ги усвои докато в месата, желязото е хемово - бионалично ( 5. за захарта, да ти разкажат онези с инсулинова резистенция и диабет ) Pif, Биохимията трудно ще я излъжеш с медикаменти и хранителни добавки, но ти си знаеш
|
| Съб Юни 20, 2026 7:15 pm |
|
 |
|
TheWizard
|
Изкуствен Идиот анализира горния текст....
|
| Съб Юни 20, 2026 7:47 pm |
|
 |
|
Pif
|
Визарде, мързи ме да чета всички простотии дето си изписал. Не съм му фен на торсонов. Не подкрепям сектата му. С него си приличате по това, че си вярвате. И двамата приказвате глупости колкото да не заспите. Само дето той взима по 1000 долара на час за същото а ти го правиш безплатно. А и неговата секта е доста по-голяма. Обикаля по цял свят и забавлява хората а ти си се съсредоточил само върху нас тука във форума. Не знам кой от форума е почнал да яде магнезий заради твойте словоблудства но със сигурност интимните ти отношения и влюбването във висшият тенекиен разум забавлява целия форум. Човешкият организъм не е съвършен и се модифицира постоянно. Приспособява се към условията на живот за да оцелее. Както е видно е оцелял по един или друг начин в различни части на планетата. На едно място има разстения, на друго животни, на трето риба. И все има хора там. Къде живеят повече, къде по-малко - все живеят. Организма е конструиран да живее 30-35 години. Ние искаме да го ползваме по 100. На 15 съзряваш полово, раждаш, на 30 умираш и готово. Остават внучетата. Открили сме химията. Едни с тая химия успяват да изкарат някви кинти като произвеждат евтино и лесно храна. Други с тая химия успяват да ти помогнат да се излекуваш от някакви болести и живееш по-дълго. Пък какви химикали, пък какви чорби, какво ставало в клетката. Баба ти много е знаела какво става в клетката. Яла е каквото има. Ти от къде знаеш, е всички тея простотии за биохимия и други глупости са верни? Ти сам провери ли го това? Доказа ли го? Изследва ли го? Дали ще приказваш за биохимия или научна фантастика е все едно и също. Имагинерни думички които не знаеш дали са истина. Сега след торсонов прочети Карлос Кастанеда. Там има много по-смислени неща от биохимията и магнезия.
|
| Нед Юни 21, 2026 9:32 am |
|
 |
|
TheWizard
|
до колкото си спомням ти ми даде за пример някакъв си Торсонов - проверих просто, с какво си изкарва 1000 долара на час сега ме караш да чета Кастенада, който съм го чел през 90-те и да се тъпча с Аяхуаска ... и да пърдя като дон Хуан... последно, какво да чета от твоята любима медицина ??? и те така ... твоята медицина ги казва и доказва - не аз 
|
| Нед Юни 21, 2026 10:24 am |
|
 |
|
MYXATA
Регистриран на: Пон Юни 05, 2006 1:48 pm Мнения: 4906 Местоположение: където небето среща земята, ракията е Jameson, а бирата Guinness
|
Специално за Визард и др. Оставете тези магнезий и глюкозата. От незапомнени времена ( от преди да се знае за магнезий и какво е то глюкоза) пишман лекарите се лекуват едни други с клизми с оцет! Предполагам може и други ингредиенти да пробвате като например кафе-за повишаване на тонуса, ябълков оцет за повече витамини.. и т.н. Процеса е описан в не една и две книги, ефекта предполагам почва от намаляне на токсините в тялото по естестен път, а и не остава много време в тоалетната да питаш ИИ за нивата на магнезии и как счуканите ядки променят тонуса.. Та така 
_________________ ... ако трети ден не ти се работи... това означава, че е сряда !
|
| Нед Юни 21, 2026 11:20 am |
|
 |
|
TheWizard
|
MYXATA, не разбрах логиката ти Ако си прочистиш задника с оцет, какво точно ще постигнеш?
|
| Нед Юни 21, 2026 11:34 am |
|
 |
|
Pif
|
Визарде излагаш се. Как може да не знаеш един от най-старите и ефикасни методи за детоксикация и лечение. Явно биг-фарма и на тебе ти е промила мозъка и затова пропагандираш ядене на магнезий.
|
| Нед Юни 21, 2026 12:00 pm |
|
|