| Автор |
Съобщение |
|
the_real_maniac
Ранг: Почетен член
Регистриран на: Пет Авг 19, 2005 11:38 am Мнения: 978 Местоположение: Europe -> BG
|
Тази вечер няма да се спи - усещам.
1.Заради перпето (а и Никола може да изкочи от някъде с някоя книга).
2.Заради казуса с полицейската държава / който е интересен де.
3.(най-важният) имам да правя чертежи 
|
| Сря Окт 25, 2006 10:43 pm |
|
 |
|
Nikola Kirov
Ранг: Форумен бог
Регистриран на: Нед Окт 31, 2004 9:19 pm Мнения: 4464 Местоположение: Stara Zagora
|
Абе това с неспането по такива причини не е много студентска постъпка.
Бихме те разбрали ако няма да спиш щото някоя колежка те е натиснала с желание да ти изпие соса. Също бихме те разбрали ако съквартиранта се е прибрал с голяма туба вълшебна течност и сърце не ви дава така да я оставите да си стои,пък и нали някои може да я изпие и да му стане лошо
Пък поради тия причини поради които се каниш да не спиш така и ще си одъртееш с мечтите за перпетото и в страх някои Никола Киров да не изкочи отнякъде
Така че вземи смени стратегията
ПП. А заниманията с някоя колежка ще ти помогнат да си пооправиш речника и като обясняваш нещо да те разбираме
препоръчвам чернокоса,черноока и леко къдрава ако има и чуство за хумор значи с сигурност това е девоика дето може да те вкара в пътя 
|
| Сря Окт 25, 2006 11:34 pm |
|
 |
|
the_real_maniac
Регистриран на: Пет Авг 19, 2005 11:38 am Мнения: 978 Местоположение: Europe -> BG
|
|
| Сря Окт 25, 2006 11:55 pm |
|
 |
|
Nikola Kirov
Регистриран на: Нед Окт 31, 2004 9:19 pm Мнения: 4464 Местоположение: Stara Zagora
|
Не изглежда така.
Контакта с живи хора би ти оправил речника
Не се отразява добре когато комуникираш постоянно с техника  Трябва баланс.
За останалите неща ще имаш време 
|
| Чет Окт 26, 2006 12:01 am |
|
 |
|
Dimitar
Регистриран на: Пет Ное 12, 2004 3:38 pm Мнения: 9103 Местоположение: Chicago, IL
|
Като одъртее като нас. 
|
| Чет Окт 26, 2006 12:02 am |
|
 |
|
the_real_maniac
|
Миии имам чувството , че доста хора сте останали с погрешно впечатление за начина ми на изразяване, но какво да се прави. На живо е друго
Зад KBD-то е друго.
И тъй
Има прилики, но има и разлики
/най-вече ето това погрешното схващане, което забелязвам:
"Ти имаш ли си приятелка"
-"..."
"Еми много си енергичен"
-"Е какво като си имам трябва... какво?"
Просто приемете , че асз съм перпето мобиле бета версия и толкоз .еееее 
|
| Чет Окт 26, 2006 12:22 am |
|
 |
|
Gogo55
Ранг: Новодошъл
|
не им се връзваи,те двамката просто си търсят някои с които да се заяждат и да си го подхвърлят един на друг,като си чешат пръстите по клавиатурата,друго не са направили до сега- от 8 месеца им чета постовете във форума.
|
| Чет Окт 26, 2006 12:34 am |
|
 |
|
the_real_maniac
|
Значи - онова за спането -> първите две причини си беше чист майтап, но нещата избиха в друга посока.
Мисля вече за трети път се казва / втори от мен със сигурно:
Една баба си вървяла и видяла една котка. Бабата казала:
"Писсс , пиис, пиис."
Котката отвърнала: "Пийс бабо, пийс."
едит: ооо и за притеснените за мойто здраве колеги - след 15мин си лягам  / то и по думите си ми личи
Хваща ме лигата и сънят.
Лека нощ на всички 
|
| Чет Окт 26, 2006 12:52 am |
|
 |
|
Dimitar
Регистриран на: Пет Ное 12, 2004 3:38 pm Мнения: 9103 Местоположение: Chicago, IL
|
Учим се още. Де тоя късмет AVR-те да нямат тайни от нас и да произвеждаме на воля спиид контролери. Кой от кавото разбира - за това пише. Ние разбираме от чешене на пръсти  .
|
| Чет Окт 26, 2006 1:11 am |
|
 |
|
Nikola Kirov
|
GOGO55 аз с маниака не се заяждам.
То си напредва момчето
Ама с теб може да приемеш че се заяждам.
Спри да пишеш простотии по тоя форум. Тук не ти е мястото.
Може да задаваш въпроси в академия. Ще ти се отговаря човешки ако си задал въпрос коректно.
|
| Чет Окт 26, 2006 2:19 am |
|
 |
|
Gogo55
|
приел съм го отдавна че се заяждаш и много съм се притеснил уахахаха,въпрос и да задам някога то не искам ти да ми отговоряш  , нямам никво намерение да се занимавам с тебе,камо ли пък да те питам нещо,спри да разхвърляш книги насам натам по всеки които минава и тогава чак може да поговорим смислено,но едва ли ще се получи нещо-липсва ти елементарната култура на общуване.
а баи димитре щом учиш-ми учи си,никои не те спира нали,виждаш ли какъв съм добър, не ти се присмивам че не ги разбираш на атмелите  ,нито търся твои постове за да се изсера след тях?
|
| Чет Окт 26, 2006 9:31 am |
|
 |
|
Ки4о
|
Продължавам да се убеждавам,че има хора на които като им говориш с лека ирония и чувство за хумор ( нищо лично не влагаш,просто по този начин се опитваш да им дадеш шанс да се усетят кво приказават) те не ВДЯВАТ и НЕ ВДЯВАТ !!! Кво да я правиш сегашната младеж.Тя си мисли че всичко разбира ама.......
|
| Чет Окт 26, 2006 9:38 am |
|
 |
|
Tisho
Регистриран на: Пон Ное 22, 2004 11:24 pm Мнения: 1923 Местоположение: Габрово
|
И с два портокала става. 
|
| Чет Окт 26, 2006 9:45 am |
|
 |
|
Tisho
Регистриран на: Пон Ное 22, 2004 11:24 pm Мнения: 1923 Местоположение: Габрово
|
Мда. Ако се улавя и шума от търкалянето КПД-то ще се вдигне още. . 
|
| Чет Окт 26, 2006 9:55 am |
|
 |
|
Gogo55
|
слвънцето и вятъра маи си остават единствените безплатни/все още не са сложили данък на тях/източници на енергия
|
| Чет Окт 26, 2006 10:07 am |
|
|