|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Дата и час: Вто Юли 28, 2026 12:39 am
Харесва ли ви новият (стар) президент?
| Автор |
Съобщение |
|
ToHu
Ранг: Форумен бог
Регистриран на: Нед Сеп 26, 2004 9:21 pm Мнения: 30686 Местоположение: София
|
Интересно ка може да има толкова безрасъдни хора в тая държава, 7х% за волен, та дори и съвсем неофициално, и само за интернет ... не го разбирма това, честно казано ако избора беше доган / волен, пак много бих се замислил кой е по-малкото зло, а при алтернативата ърванов, защото според мен си е точно на мястото като президент не вижам никакъв проблем. Както и други по горе казаха първанов е последната дупка на кавала, и да иска, много малко неща може да направи. По важното е да изглежда представително и да не излага страната. Като го избраха първия път не можеше да каже две думи на кръст, изглеждаше като много неугледно, но както виждаме имиджа му сега е съвсем друг. Това тук не е US, президента тук е толкова независим че от него нищо не зависи, както се казва. Волен е психиески болен, не мисля че такъв човек трбва да се показва по телевизията, камо ли да предствя България пред други страни, и без това мнението за нас не е от най-хубавите, този съвсем ще го развали. А на нас колкото и да не ни пука от мнението на някой си, това имам занчение и ни се отразява по един или друг начин.
|
| Сря Окт 25, 2006 7:55 pm |
|
 |
|
rumen
Ранг: Почетен член
|
На мен пък ми е чудно защо в изказванията анти Сидеров.
се набляга на малоумието на избиритателя и психическите отклонения на Волен.
И омаловажаването на президенския пост.
Чудя се каква е сделката този път.
Турците гласуват за тези дето ги преименуваха.
Обявяване на турски за втори национален език?!...
Като нищо. Продажноста им е безгранична.
|
| Чет Окт 26, 2006 9:38 am |
|
 |
|
paregov
Ранг: Ориентиран
Регистриран на: Сря Мар 01, 2006 2:21 pm Мнения: 267 Местоположение: Fort Lauderdale, FL
|
http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%92%D0% ... 0%BE%D0%B2
http://ide.li/modules.php?name=News&fil ... le&sid=319
Не знам защо сте решили, че Волен Сидеров е с някакви психически отклонения. Ако беше такъв най-вероятно отдавна да е в някоя "бяла стая". Човекът си има собствено мнение и го изказва. Ако той е психически нестабилен заради мисленето си излиза, че и 600 000 българи гласували за него са психически болни.
_________________ Всички обичаме да печелим, но колко от нас обичат да тренират!
|
| Чет Окт 26, 2006 9:56 am |
|
 |
|
Tisho
Регистриран на: Пон Ное 22, 2004 11:24 pm Мнения: 1923 Местоположение: Габрово
|
То му личи... 
|
| Чет Окт 26, 2006 10:12 am |
|
 |
|
Gogo55
Ранг: Новодошъл
|
90% съм сигурен че които и да е на власт ще бъде марионетка и ще прави това което му се диктува от вън така че според мене няма никво значение за кои ще се гласува-един дол дренки са всичките.
с пълна сила си важи лафа че ако от изборите зависеше нещо щеха да ги забранят.
|
| Чет Окт 26, 2006 10:33 am |
|
 |
|
the_real_maniac
Регистриран на: Пет Авг 19, 2005 11:38 am Мнения: 978 Местоположение: Europe -> BG
|
Не е луд, лукав е. (точка)
|
| Чет Окт 26, 2006 10:33 am |
|
 |
|
rumen
|
Gogo55 Моля те пусни си числата за тото-то .
Виждам че ти се отдава 90% -ната сигурност.
Успех!
|
| Чет Окт 26, 2006 10:43 am |
|
 |
|
perlsite
Ранг: Ориентиран
|
Волен ПРЕЗИДЕНТ
Много ясно, че всички скачат срещу (психически неуравновесения /може би/) Волен, тъй като извзема функцията на опозиция, а това не се харесва на псевдоопозицията (СДС, НДСВ и другите партийки). За Доган е ясно.. там турците гласуват срещу Волен.
Какви ли не пропаганди, какво ли не се изписа и каза, че едва ли не ще настъпи 2-рото пришествие...
Жалко е, че Волен няма волята да изтрепе (физически) всички политици дето се "наядоха" на гърба на народа. Жалко е, че Волен само приказва (популизъм).. но поне идеята му е добра...
Кефа са, че всички ние (малоумниците и идиотите на България) сме толкова много и сме гласували за Волен 
|
| Чет Окт 26, 2006 7:43 pm |
|
 |
|
Цецо
Регистриран на: Пон Сеп 27, 2004 9:22 am Мнения: 15501 Местоположение: София
|
_________________ "Да еба и шибаната държава" мислеше си Гошо, докато се опитваше да улучи кофата за боклук от балкона на осмия етаж.
|
| Чет Окт 26, 2006 7:45 pm |
|
 |
|
Цецо
Регистриран на: Пон Сеп 27, 2004 9:22 am Мнения: 15501 Местоположение: София
|
И колко сте много? По резултатите от изборите сте по малко и от турците дето ги мразите толкоз.
_________________ "Да еба и шибаната държава" мислеше си Гошо, докато се опитваше да улучи кофата за боклук от балкона на осмия етаж.
|
| Чет Окт 26, 2006 7:45 pm |
|
 |
|
MGBY
Ранг: Популярен
Регистриран на: Сря Дек 22, 2004 2:56 pm Мнения: 347 Местоположение: Хасково
|
Не мразя турците, дори едни от най - големите ми приятели са турци ....
Последна промяна MGBY на Чет Окт 26, 2006 9:11 pm, променена общо 1 път
|
| Чет Окт 26, 2006 9:09 pm |
|
 |
|
MGBY
|
Мразя характерния за турците рушветчийски манталитет .... че това им е начин да постигат нещата в живота....
ПП. Също така мразя продажния характер на някои наши сънародници, ама тях ги е имало винаги ...
|
| Чет Окт 26, 2006 9:11 pm |
|
 |
|
HCL
|
Не ги е срам! Ето го кьде бил проблемьт. Турците бутали много рушвет на бьлгарите 
|
| Чет Окт 26, 2006 9:18 pm |
|
 |
|
MGBY
|
Може и да ти е смешно ама е точно така.Не искам да споменавам имена на фирми(шивашки и др.) в Хасково и имена на мои съграждани работещи в общината на високи постове а също и в EVN !
Тони казваше че обикновените турци (по строежите) не били заплаха, ама нека си има работа с турски шефове на фирми да видим дали пак ще мисли така! Да те гледа нагло в очите и да ти казва,че утре ще си скъсам сам протокола, който съм написал.(става дума за констативен протокол за извършена кражба на енергия)
|
| Чет Окт 26, 2006 9:49 pm |
|
 |
|
HCL
|
MGBY сам го казваш "шефове на фирми". Фирмата не е дьржавна институция, за какви рушвети става вьпрос. Някой си шеф бил продажен, ами подсечи го при пьрва вьзможност. Над него стои друг шеф, в края на веригата все някой има финансов интерес. ПАРИ, около това се вьрти играта. Има кражба, има накьрнени интереси. Този, чиито интереси са накьрнени, няма да е доволен. Напротив, ще е доволен да му бьде обьрнато внимание, но по правилния начин разбира се.
|
| Чет Окт 26, 2006 10:09 pm |
|
|