| Автор |
Съобщение |
|
kont40
Ранг: Минаващ
|
 o6te edin forum!
Ami mnogo kefe6t forum  samo deto problema s pisa4ite mai predstoi da se re6i  ako puk ima mnogo naviti da pi6at eto o6te edin forum:
http://gateit.net/cgi-bin/ib/ikonboard.cgi - ideqta mu e mai su6tata kato na nastoq6tiq 
|
| Пон Сеп 27, 2004 9:47 am |
|
 |
|
Mozfet
Ранг: Ориентиран
Регистриран на: Съб Сеп 25, 2004 4:33 pm Мнения: 273 Местоположение: София
|
Аз нямам време да поуствам в два или повече български форума. Предлагам всички да се прехвърлим тук и да поддържаме този форум.
Хресва ми и мисля, че го заслужава.
_________________ Adios
Mozfet
|
| Пон Сеп 27, 2004 10:05 am |
|
 |
|
Реконструктор
Ранг: Форумен бог
Регистриран на: Съб Сеп 25, 2004 12:32 pm Мнения: 8382 Местоположение: София
|
Ами живеем в привидно демократична държава, всеки може да си прави колкото форуми си поиска.  А този линк да не е сбъркан, щото не ми се отваря?
|
| Пон Сеп 27, 2004 1:06 pm |
|
 |
|
kont40
|
 RE
1. Dokolkoto ot vreme na vreme mu spira toka na servera na onzi forum - vuzmojno e ponqkoga da ne rabopti linka,..no tova e edinstveniqt mu kusur, koito 6te bude otstranen...
2. "Nqmaneto na vreme" e drazne6to opravdanie, kato 4e li "eto na - az sum tolko zaet, a pa vie kato nemate rabota - pi6ete si.."
3. Durjavata e demokrati4na i naistina moje vseki da si pravi forum kudeto i za kakvoto mu haresva.. i ne sum kazal 4e nqkoi deto ne 6te da pi6e tam trqbva da pi6e ili 4e toq forum ne e hubav ili ne6to podobno...
prosto kazah "sutrudni4estvo" - za6toto po - silnite pe4elqt...
|
| Пон Сеп 27, 2004 2:58 pm |
|
 |
|
Mozfet
Ранг: Ориентиран
Регистриран на: Съб Сеп 25, 2004 4:33 pm Мнения: 273 Местоположение: София
|
ОК, прав си. Българските идеи заслужават подкрепа. И аз искам да имаме големи форуми като западните, в които да виждам поустове на български. Проблема е, че актвините потребители се оказахме много по-малко от колкото очаквах и май сме под 20.
Точно поради тази причина проявявам по-голяма активност и се опитвам да помогна на Реконструктора да оживим този форум.
Не съм против демокрацията (въпреки че ми се вижда куца тази система, в която всички се стремят към пари и власт), и след като вече научих за http://gateit.net/cgi-bin/ib/ikonboard.cgi и за форума в www.eldevice.net мисля да ги преглеждам за в бъдеще.
_________________ Adios
Mozfet
|
| Пон Сеп 27, 2004 4:05 pm |
|
 |
|
kont40
|
 ;)
Eto 4e postignahme suglasie  Az puk ot svoq strana obe6tavam da u4astvam v tozi forum  A za potrebitelite - malko , malko - ama da sa ka4estveni 
|
| Пон Сеп 27, 2004 4:50 pm |
|
 |
|
ToHu
Ранг: Форумен бог
Регистриран на: Нед Сеп 26, 2004 9:21 pm Мнения: 30684 Местоположение: София
|
Ами аз eldevice.net го бях змислил като допълнение към сайта, но откакто се заех с по сериозна работа в тази фирма изоставих напълно работата по проекти, не че от нея се изкарваше много по малко но ... все дреболии ..... а и мразя клиенти, искам да работя не да се пазаря  ....... а за там ...оказа се че няма много писачи, има регистрирани но не се пише .. дано тук да е по добре
|
| Пон Сеп 27, 2004 9:27 pm |
|
 |
|
forest_gump
Ранг: Професионалист
Регистриран на: Сря Окт 13, 2004 11:24 pm Мнения: 500 Местоположение: Стара Загора
|
Аз съвсем наскоро открих този форум, но ме кефи идеята му и смятам да участвам съзнателно и да не се изхождам където е метено преди мен, защото крайно време е да си седнем на Г. и да си помогнем сами, ако някой си мисли че западняка ни се кефи колко сме умни много се лъже, господин EU просто изпада в ужас като си помисли че някой може да прави нещата по-добре от него за 1/10 от заплатата му ... така че апелирам да се отнасяме сериозно към форума ... много се отплеснах... 
|
| Чет Окт 14, 2004 7:41 pm |
|
|