Отговори на тема  [ 102 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 3, 4, 5, 6, 7
Автомобили 

Каква марка е личният ви автомобил?
Mitsubishi 4%  4%  [ 2 ]
Nissan 5%  5%  [ 3 ]
Toyota 7%  7%  [ 4 ]
Honda 4%  4%  [ 2 ]
Audi 5%  5%  [ 3 ]
BMW 5%  5%  [ 3 ]
Mercedes 4%  4%  [ 2 ]
VW 11%  11%  [ 6 ]
Volvo 4%  4%  [ 2 ]
Skoda 0%  0%  [ 0 ]
Renault 9%  9%  [ 5 ]
Ford 5%  5%  [ 3 ]
Alfa Romeo 4%  4%  [ 2 ]
Peugeot 4%  4%  [ 2 ]
Москвич 2%  2%  [ 1 ]
ЛАДА 5%  5%  [ 3 ]
Друга японска 0%  0%  [ 0 ]
Друга европейска 19%  19%  [ 11 ]
Друга американска 2%  2%  [ 1 ]
Друга 4%  4%  [ 2 ]
Общо гласове : 57

Автомобили 
Автор Съобщение
Ранг: Форумен бог
Аватар

Мнение 
HCL написа:
...

Де ги тия VW за бедни? Дай един пасат ако са останали.

Абе TT то е кола за Барби. Я не се излагай, ще ти излезе име... :)

Вто Ное 14, 2006 12:12 pm
Профил ICQ
Аватар

Мнение 
Това ако е кола за барби, аз какво Кен ли трябва да сьм :D . Типично спортно купе, напомня силно на 350Z. При 250 кобили, някои модифицирани модели 325, спортното оборудване и такова power to weight отношение... забравяш скучните тюфлеци :twisted:

P.P.А ако някой твьрди, че Ауди като цяло продават по-скьпи автомобили от Мерцедес, очевидно не е виждал SL* класата :wink:. Не вярвам да не се продават зад океана.

Вто Ное 14, 2006 12:51 pm
Профил WWW
Аватар

Мнение 
Ауди според мен е много рядка кола за Америка и мен това ме изненада - много рядко ще се случи да видя някое ауди по улиците и за разлика от БМВ и Мерцедес поне тук в Чикаго повечето аудита са А4, т.е. най-евтините и ги карат млади хора, предполагам току що дошли от Европа (като тези дето карат и Голф-ове тук)8) . Незнам дали те гледат зависливо като караш ауди, но наскоро бях тук в един баровски квартал и освен БМВ-та и Мерцедеси и някой друг кадилак, други марки май нямаше. Някъде другаде може и да е така, ама тук не е :? .

Вто Ное 14, 2006 4:35 pm
Профил
Аватар

Мнение 
Ами направи справка да кажем за цената на Audi А4 и БМВ 3 серия. Като коли са в един клас.

Абе HCL кой ти сравнява с SL серия на мерцедес (макар че аз лично харесвам повече S8 пред SL). Говорим за нормални коли в еднакви класове - C на мерцедес с A4 на ауди например, Е на мерцедес с А6 на ауди. То логично че и бугати имат по скъпи модели от ауди, ама...

Нямам представа защо Audi (също и VW) е толкова скъпо в Америка. Отбелязвам го като факт. Скъпи са и държат солидна цена и на second hand (което би следвало да е комплимент за здравина).

Вто Ное 14, 2006 5:13 pm
Профил ICQ
Аватар

Мнение 
Доколкото съм слушал от хора живеещи в америка, VW-тата продавани там се сглобяват в Мексико и са пълна скръб. Можеби не всичките... Колегите от америка да кажат така ли е!!!

Вто Ное 14, 2006 5:52 pm
Профил ICQ
Аватар

Мнение 
Така е - в смисъл, че се сглобяват в Мексико, идея си нямам колко са здрави обаче :( . Ама те повечето европейски коли за тукашния пазар се сглобяват на тоя континент :) .

Вто Ное 14, 2006 6:01 pm
Профил
Ранг: Популярен
Аватар

Мнение 
И моето мнение е, че Аудита се срещат доста рядко в Америка. Доколкото съм чувал, носи им се слава на не много здрави коли (може и да греша - не претендирам, че съм прав, но и не съм се интересувал специално). Иначе съм гледал на сайта на Ауди USA и цените им са много близки до цените на съответните БМВ модели. Имам само един приятел, който кара и харесва Ауди, но той е върл фен на немските коли (и по-специално Ауди и VW). Скоро и едни колеги си купиха едно А4 комби, но според мен то си е доста грозно...
VW, които се продават в Америка, наистина са пълна скръб тук. Известен факт е, че ако си купите Jetta, в първите 2-3 години определено ще имате проблем с електрическата система и спирачките. А при цените на тези модели... според мен не си струва. Че и ремонтите са им по-скъпи.
Кадилак наистина правят луксозни и здрави коли. Но понеже не се карат много извън Щатите (а то няма и как, че харчат бензин като слонове ;-)), това не е много известен факт според мен.

Вто Ное 14, 2006 6:03 pm
Профил WWW
Аватар

Мнение 
При нас в сервизния отдел наеха един пич от Бош и неговото мнение за Аудитата беше същото - казваше "ако не ви се излиза от сервиза - купете си Ауди". Сега това си е негово мнение и да не вземе някой с Ауди да се обиди 8) . Факт е, че колите за американския пазар нямат много общо с тези за европейския, тъй като заради специфични изисквания тук и настройките на двигателите и други неща са коренно различни - така, че и самите коли е напълно реално да се държат по различен начин. Факт също е и, че VW в БГ се смятат за много здрави коли, докато тук наистина са си пълна скръб. За сметка на това обаче, от VAG групата Поршета има колкото си искате тук - според мен поне 5 пъти повече от Ауди и VW взети заедно :D .

Вто Ное 14, 2006 6:09 pm
Профил
Аватар

Мнение 
Dimitar написа:
Аз много се кефя тук на Dodge - викам им американските БМВ-та 8) . Имат много як дизайн и двигатели - особено Чарджър-а и Вайпър-а :roll: , но сега изкараха един Challenger , който е редезайнат модел от 70-те години и кърти мивки, а на живо направо спира дъха 8) . Кофтито е, че обикновенно след 1-вата година се раздрънкват отвсякъде и вътре интериора е един такъв пластмасов иначе са много яки и бих си взел някой Charger :cry: .

Ами аз мога да ти препоръчам вариант - ако толкова ти харесват Доджовете, можеш да си вземеш един Charger на лизинг за 2 или 3 години. Той толкова ще изкара без да се раздрънка или чупи много и после го връщаш и си на чисто 8)!

Вто Ное 14, 2006 6:17 pm
Профил WWW
Аватар

Мнение 
Цитат:
Кадилак наистина правят луксозни и здрави коли. Но понеже не се карат много извън Щатите (а то няма и как, че харчат бензин като слонове ), това не е много известен факт според мен.

А за кадилаците ми разправяше един колега от Китай, че били на голяма почит в родния му град Шанхай. По принцип се карали много американски коли, но кадилак се срещали особено често 8O

Вто Ное 14, 2006 7:44 pm
Профил WWW
Аватар

Мнение 
Dimitar написа:
При нас в сервизния отдел наеха един пич от Бош и неговото мнение за Аудитата беше същото - казваше "ако не ви се излиза от сервиза - купете си Ауди". Сега това си е негово мнение и да не вземе някой с Ауди да се обиди 8) . Факт е, че колите за американския пазар нямат много общо с тези за европейския, тъй като заради специфични изисквания тук и настройките на двигателите и други неща са коренно различни - така, че и самите коли е напълно реално да се държат по различен начин. Факт също е и, че VW в БГ се смятат за много здрави коли, докато тук наистина са си пълна скръб. За сметка на това обаче, от VAG групата Поршета има колкото си искате тук - според мен поне 5 пъти повече от Ауди и VW взети заедно :D .

Да бе те и в София поршетата се навъдиха доста. Имам чувството че са повече от москвичите вече. Да не са почнали без пари да ги раздават. :)

Това ме подсеща, като ме огря и мен преди време да видя ..... Швейцария на живо, с местен колега си киснеме на припек в една кръчма (и пием бира по 3.5 евро !@%#&^#), до нас спира един кайен, ама от тия най-наточените турбо версии, дзвер. Колегата поглежда и вика - ей гледай каква хубава кола. Пък на мен ми стана едно такова смешно - как да му обясня че в БГ тия поршета се прескачат по улицата, при положение че 70 евро за кльопане в местната кръчма ми се струват космическа сума. Другия готин лаф дето пусна колегате беше по адрес на едно минаващо ферари - "а, знам го тоя, спи под моста на гарата, ама се завива с financial times та е много напред с материала".

Вто Ное 14, 2006 7:48 pm
Профил ICQ
Аватар

Мнение 
@Цецо: И какво и е лошото на бирата по 3.5 евро??? Според един приятел, който живее в Дания, там половин литър бира в заведение е 11 евро!!! В Щатите хората се радват, ако си намерят 0.700 л наливна бира в ресторант за $4. Такива са си цените, няма начин.
Изводът от горния параграф май излезе: по-добре е да си даваме парите за Поршета, а не за бира :lol:

Вто Ное 14, 2006 8:55 pm
Профил WWW
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 102 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 3, 4, 5, 6, 7