|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Дата и час: Пон Юли 27, 2026 5:31 pm
|
Страница 1 от 1
|
[ 7 мнения ] |
|
| Автор |
Съобщение |
|
limba
Ранг: Минаващ
|
 Цифрови филтри???
Не знам дали тук и е мястото на тази тема, но трябва да опитам.
Трябва ми информация за приложението на линейни цифрови филтри е LAN.
Моля ви за помощ?
|
| Пон Ное 20, 2006 3:08 pm |
|
 |
|
MYXATA
Ранг: Форумен бог
Регистриран на: Пон Юни 05, 2006 1:48 pm Мнения: 4906 Местоположение: където небето среща земята, ракията е Jameson, а бирата Guinness
|
цифрови филтри - LAN
би ли бил така добър да поясниш? 
_________________ ... ако трети ден не ти се работи... това означава, че е сряда !
|
| Пон Ное 20, 2006 3:20 pm |
|
 |
|
limba
|
Вижте не се смейте...
Това ми е зададена тема..........колкото и странно да звучи, точно така е формулирана.........
|
| Пон Ное 20, 2006 3:26 pm |
|
 |
|
limba
|
какви са тези филтри в мрежите и на идея си нямам и къде ги има?
За това търся помощ!
|
| Пон Ное 20, 2006 3:27 pm |
|
 |
|
the_real_maniac
Ранг: Почетен член
Регистриран на: Пет Авг 19, 2005 11:38 am Мнения: 978 Местоположение: Europe -> BG
|
big offtopicИмам чувството , че от някое Уни или даскало ни / ВИ взеха за справочници, което не е голям проблем стига да сте съгласни хора
Аз имам опит и в ИТ , и в администрирането , обаче така зададен въпроса идея си нямам какво питаш 
|
| Пон Ное 20, 2006 9:20 pm |
|
 |
|
HCL
Ранг: Форумен бог
|
Много странно формулирано задание. Спомням си, че cisco имаха някаква своя реализация на PoE за VoIP телефоните си, разминаваща се сьс стандартите. Та в нея switch-a изпращаше пьрвоначално 340kHz-ов сигнал и ако у-вото от другата страна му го loop-не директно значи може да се захранва по "cisco-стандарта". Та с малко вьображение мога да си представя, че тук би могьл да влезе някакьв дигитален филтьр, който да loop-ва ниските честоти, но и на мен ми е нещо мьтно , така че това го приемай само като разсьждение. Пьк и много работа за решението на подобен проблем, а и доколкото си спомням у-вото можеше да бьде детектвано дори когато е изключено, което май излючва дигиталния филтьр като опция. При всяко положение драсни няколко реда като се поизяснят нещата. Защо направо не разговаряш с този, който ти е вьзложил задачатa за малко жокери.
|
| Вто Ное 21, 2006 12:43 am |
|
 |
|
limba
|
Много благодаря на всички!
Реших да попитам в този форум, защото видях доста компетентни и хубави отгори и си казах, това са хората, които ще знаят нещо!
Единствения начин да се справя с поставената ми задача е да искам повече инфо от асистента.
Ще споделя след това...........
|
| Вто Ное 21, 2006 9:47 pm |
|
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 7 мнения ] |
|