Отговори на тема  [ 31 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3  Следваща
Избор на автомобил??? 
Автор Съобщение
Ранг: Форумен бог

Мнение Избор на автомобил???
Жената я хвана мерак и тези дни ще получи свидетелство за правоуправление и работата въобще не е - каза Митсубишито за мен, ти си вземай друга.
Сега се чудя какъв автомобил да си харесам - искам да е нещо като пикапче за да мога да си транспортирам с него багажа и инструмента но да има и 4 места за пътници. Гледам едни Ситроенчета Берлинго, но не мога да се сетя за друг. Ако някой има идея за подобен тип автомоибил да обади та да имам възможност за избор.

Вто Дек 05, 2006 12:25 pm
Профил
Аватар

Мнение 
Форд Рейнджър

Вто Дек 05, 2006 12:27 pm
Профил WWW
Аватар

Мнение 
Ти слезна от Митсубишито и ще се качваш на комби каруца ли... :)

Вто Дек 05, 2006 12:31 pm
Профил ICQ

Мнение Re: Избор на автомобил???
milenjs написа:
... Гледам едни Ситроенчета Берлинго, но не мога да се сетя за друг.

Пежо партнер, Рено сценик-и аз съм на такава вълна 8O

Вто Дек 05, 2006 12:31 pm
Профил ICQ

Мнение 
Каруца, ама ми трябва за работа. Митсубишито е малко но много си го харесвам - икономично, пъргаво, перфекто за градски условия....
Погледнах Пежо Партнера, не е лошо но нещо не ми се ще френски автомобил. А пък този форд рейнджър не мога да намеря поне снимка да го погледна - в мобиле бг няма подобен.

Вто Дек 05, 2006 12:48 pm
Профил

Мнение 
Защо не някое комби - Опел, VW ?

Вто Дек 05, 2006 12:53 pm
Профил
Ранг: Почетен член
Ранг: Почетен член
Аватар

Мнение 
И аз се заглеждам по разни ванове.
Еспаса и Сценика на рено. Зафирата на опел.
Форд има с-макс , s- макс.
Шарана на фолксваген коета май си е форд галакси и т.н.
Вече са много явно търсенето е в световен мащаб щом всички производители вадят модел след модел.

Та ключовата дума е ван ако съм те разбрал правилно.

П.П.
от баничарките пропуснат е рено канго

Вто Дек 05, 2006 2:37 pm
Профил
Ранг: Новодошъл

Мнение 
Ситроен Берлинго и Пежо Партнер са едни и същи автомобили само надписите са различни, даже се правят в един завод. Разликата е единствено в цената около 2000лв. в полза на Пежото. Ако се спреш на тях и избереш дизел взимай само HDI двигател

Вто Дек 05, 2006 4:41 pm
Профил

Мнение 
от тоя клас имаше разни модели, май предино италиански дето имат фабрично метан, бутилката е вградена в самото купе...
Ако трябваше да си купувам бих погледнал... 4 пъти по-евтино гориво не е за подценяване ;-)

Вто Дек 05, 2006 5:40 pm
Профил
Аватар

Мнение 
Може да пробваш някоя от тези http://www.mafma.com/images/Mondial%202 ... h%2001.jpg казват, че добре возят :roll:

Вто Дек 05, 2006 6:31 pm
Профил

Мнение 
един такъв майбах спира на сфетофара и някакво жигули застава до него и шофьора почва да го зяпа...
на следващия светофар пак същата история, жигулито - газ и пак спира до майбаха. На третия светофа шофьора на жигулито похлопал на стъклото:
- а бе колега, тая коля върви ли?
- върви, що да не върви - учудил се собственика на майбаха.
- ами не ги карат много тия...

Вто Дек 05, 2006 7:08 pm
Профил
Ранг: Ориентиран
Ранг: Ориентиран

Мнение 
http://www.carpages.co.uk/fiat/fiat_ima ... _12_05.jpg

Вто Дек 05, 2006 9:55 pm
Профил

Мнение Хм
milenjs написа:
Каруца, ама ми трябва за работа. Митсубишито е малко но много си го харесвам - икономично, пъргаво, перфекто за градски условия....
Погледнах Пежо Партнера, не е лошо но нещо не ми се ще френски автомобил. А пък този форд рейнджър не мога да намеря поне снимка да го погледна - в мобиле бг няма подобен.

Зависи каква ти е работата колко километра на месец ще връткаш ще го товариш ли с много багаж , какъв багаж , много въпросителни :D :roll:
И аз миналата година много се чудих каква да е следващата ми кола и в крайна сметка си взех Ауди А4 комби, мога да ти кажа че е доста здрава колица, е нее от най евтините но пък и не са и много скъпи частите и поддръжката иначе от А6 нагоре не ми се мисли всичко е в пъти нагоре :roll:
Относителна работа е зависи на каква ще попаднеш може и хубава марка да е ама ако е на старо не се знае оня преди тебе как я е поддържал и колко е скатал от километрите 8) , дори съм решил пак да я сменям защото другата година може да не ми трябва вече , понеже има вероятност да напуснем кораба (БГ) , и ще гледам да си взема нещо евтино и да я зарежа на родителите ми :roll:
А и всеки си има предубеждения относно марките .Във фирмата имаме само френски коли , пежо , ситроен и .т.н, но за мене това са твърде скъпи и скапани боклуци и редовно се пръскат по за 1000-2000 лв пари за ремонти и направо ме е яд ама нали фирмата ги дава ,затова вече съм се разочаровал тотално от тези марки , един път се наложи да сменяват цяла подкачваща помпа и то защото тъпия французин решил че имобилайзера трябва да е в нея и беше се повредил и е капсуловал това нещо, и не подлежи на ремонт направо ужас, въобще не искам да си мисля за тях камо ли да говоря , то са хиляди при това неоправдано скъпи проблеми :evil: :evil: :evil:

Сря Дек 06, 2006 12:12 am
Профил

Мнение 
Ами ... мен акопиташ да не е френско и да не е Ауди. Колегата горе хвали А4-ката ама може да е късметлия, аз като купувах ислех а Ауди , но след разпитване по сервизи и познати се отказах. Ако е съвсем ново, може би са оправили някои стари фабрични дефекти, но ако не е .... окачването сдава багажа за нула време, смяната му е златна дори и на А4, а аз мислех за 6-ца. То не че след толкова мислене взех здрава кола де, ама поне ми харесва и не и е толкова скъп ремонта :)
Опредлено ако ще я товариш и въртиш доста километри нещо на фолсваген или шкода, така ми се струва. Сега имаме служебна шкода, от която няма почти никакви оплавания, е естествено нова. Има и берлинго, него много отдавна не му се радвам, има и едно пежо, баничарка някаква и то горкото хич го няма. Мерцедес, ванче, не е лошо но поддръжката му струва доста пари сега май ще вземаме WV ама .. не се знае още. Гледаме и коли които са фабрично на метан, за сервизна дейност е подходящо.
Значи имам не лоши впечатления от турнео, обаче, това беше първите една две години, т.е. кажи речи са били нови, сега не ги знам как са. Вървяха си, големи са, може доста да ги пълниш, икономични са. Недотатъка е че дори и най-натруфените са си каруци, салона е дървен ......но ....
За други марки ... volvo, saab, rover по принцип са корави коли, и по принцип по скъпи, ремонта им също не е ефтин когато с еналожи, а ако я вземеползвана все за нещо ще ти се налага.
За мерцедс и БМВ мисля не говорим, определено не са икономични, а пък ако са и нови ти гарантирам много влизания в серивза, имам преки наблюдения над едно 645 и едно 535, и все още са гарнционни, като им изтече гаранцията .. ще е здраво плащане.
За Алфа .... аз търкалям такова повечето време, красиво и удобно, ама не е за твойта работа, не е много здраво въпреки че аз нямам кой знае какви оплаквания, но гори доста. Иначе sport wagon на 156 е идеален за такива цели.

Мммм малко пропуснахме японските, имам впечатления основно от нисан, здраво добиче, комби версията . този заобления .. все му забравям името, едно че добе върви, икономичен е и е здрав, като недостатък държи висока цена. Изобщо всички японски са читави и Митсубиши и Тойота а май и Хонда. Ако имаш повечко пари може би си струва да помислиш за някоя от тия марки.

Сря Дек 06, 2006 10:00 am
Профил
Аватар

Мнение 
Nissan Sunny се казва. И аз съм чувал че са много здрави. От баничарките забравихте да споменете Opel Combo - на базата на корса. Едни познати климатикаджии си зеха такава преди година (нова) и не съм чувал да се оплакват от нея. И те имат вариант turbo diesel. Основно предимство - евтини :) Колкото до френските, на няколко пъти съм бил свидетел на малоумни изпълнения по Berlingo и Partner. Особено с едно Berlingo беше върха на сладоледа - някви дупки по шарнирния болт разпробити неправилно и някакъв клин имало там. Та клина понеже не влизал - с чука здраво набит. На човека му се наложи да сменя шарнира -> ряза половината окачване. Луда работа. За задните врати (тия плъзгащите) въобще няма да говоря - не знам кола дето да е минала годината и задните и врати да нямат нещо дето да не е наред.

Сря Дек 06, 2006 10:31 am
Профил ICQ
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 31 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3  Следваща