|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Дата и час: Пон Юли 27, 2026 11:47 pm
| Автор |
Съобщение |
|
Цецо
Ранг: Форумен бог
Регистриран на: Пон Сеп 27, 2004 9:22 am Мнения: 15501 Местоположение: София
|
Не слагайте Тойота, при японските коли с изключение на джиповете, поне не и тея дето се продават в ЕС. Те са мейд ин ЕС & Турция. Също както и Сузуки. Според приятел който работеше в Сузуки, единствено гарантираните японски марки на ЕС пазара са Митсубиши и Субару. Всичко друго е .... минало покрай Япония (поне ниския клас в гамата).
_________________ "Да еба и шибаната държава" мислеше си Гошо, докато се опитваше да улучи кофата за боклук от балкона на осмия етаж.
|
| Сря Дек 06, 2006 11:04 am |
|
 |
|
ToHu
Регистриран на: Нед Сеп 26, 2004 9:21 pm Мнения: 30686 Местоположение: София
|
Абе нисана не е съни .. примера .. ли беше .. май примера, с един голям екран на мултимедийния център в средата на конзолата.....то сигурно повечеот са с таква де ама ..... а те май не всички са заоблени, това беше комби .. та затова казах заоблено, иначе .. май не е толкова зоблен.
|
| Сря Дек 06, 2006 12:33 pm |
|
 |
|
Реконструктор
Регистриран на: Съб Сеп 25, 2004 12:32 pm Мнения: 8382 Местоположение: София
|
Само Субару.  От останалите японски са само топ моделите, като изключение прави само Мицубиши Галант.
|
| Сря Дек 06, 2006 5:05 pm |
|
 |
|
Syrius-B
Регистриран на: Пон Яну 30, 2006 2:48 am Мнения: 1248 Местоположение: София
|
|
| Сря Дек 06, 2006 5:45 pm |
|
 |
|
ToHu
Регистриран на: Нед Сеп 26, 2004 9:21 pm Мнения: 30686 Местоположение: София
|
Ууууу тиа камиони .... де ще караш такова нещо бе, то по американско му идва тесн паркинга за тия големите и правиш 3 маневри докато паркираш, а по улиците на софия си представям .. рдимство ако е по голям и тежък че няма д го лови паяк  Не е з БГ такава голяма кола според мен. Аз карах дна малка въшка на ланча, и мога да кажа ч е къде къде по удобно от моята алфа, кото немога да кажа ч е голяма, а представям си таквоз добиче .....
|
| Сря Дек 06, 2006 11:12 pm |
|
 |
|
vlado
Ранг: Популярен
Регистриран на: Чет Ное 10, 2005 9:26 pm Мнения: 393 Местоположение: Buffalo, NY, USA
|
Абе Рейнджъра е от най-малките пикапи, но и аз малко трудно си го представям по тесните улички на българските градове - просто не са проектирани за такива возила. Иначе такива trucks са много удобни за вършене на работа, а и не са супер скъпи.
|
| Сря Дек 06, 2006 11:24 pm |
|
 |
|
plameniv
|
 Хм
 |  |  |  | ToHu написа: Ами ... мен акопиташ да не е френско и да не е Ауди. Колегата горе хвали А4-ката ама може да е късметлия, аз като купувах ислех а Ауди , но след разпитване по сервизи и познати се отказах. Ако е съвсем ново, може би са оправили някои стари фабрични дефекти, но ако не е .... окачването сдава багажа за нула време, смяната му е златна дори и на А4, а аз мислех за 6-ца. То не че след толкова мислене взех здрава кола де, ама поне ми харесва и не и е толкова скъп ремонта  Опредлено ако ще я товариш и въртиш доста километри нещо на фолсваген или шкода, така ми се струва. Сега имаме служебна шкода, от която няма почти никакви оплавания, е естествено нова. Има и берлинго, него много отдавна не му се радвам, има и едно пежо, баничарка някаква и то горкото хич го няма. Мерцедес, ванче, не е лошо но поддръжката му струва доста пари сега май ще вземаме WV ама .. не се знае още. Гледаме и коли които са фабрично на метан, за сервизна дейност е подходящо. Значи имам не лоши впечатления от турнео, обаче, това беше първите една две години, т.е. кажи речи са били нови, сега не ги знам как са. Вървяха си, големи са, може доста да ги пълниш, икономични са. Недотатъка е че дори и най-натруфените са си каруци, салона е дървен ......но .... За други марки ... volvo, saab, rover по принцип са корави коли, и по принцип по скъпи, ремонта им също не е ефтин когато с еналожи, а ако я вземеползвана все за нещо ще ти се налага. За мерцедс и БМВ мисля не говорим, определено не са икономични, а пък ако са и нови ти гарантирам много влизания в серивза, имам преки наблюдения над едно 645 и едно 535, и все още са гарнционни, като им изтече гаранцията .. ще е здраво плащане. За Алфа .... аз търкалям такова повечето време, красиво и удобно, ама не е за твойта работа, не е много здраво въпреки че аз нямам кой знае какви оплаквания, но гори доста. Иначе sport wagon на 156 е идеален за такива цели. Мммм малко пропуснахме японските, имам впечатления основно от нисан, здраво добиче, комби версията . този заобления .. все му забравям името, едно че добе върви, икономичен е и е здрав, като недостатък държи висока цена. Изобщо всички японски са читави и Митсубиши и Тойота а май и Хонда. Ако имаш повечко пари може би си струва да помислиш за някоя от тия марки. |  |  |  |  |
За какви дефекти нещо говориш я разкажи малко да я огледам 
|
| Чет Дек 07, 2006 10:21 am |
|
 |
|
Реконструктор
Регистриран на: Съб Сеп 25, 2004 12:32 pm Мнения: 8382 Местоположение: София
|
И да не е италиянско.  Изобщо, най-добре да не е европейско или американско.
Аааа, призна си най-накрая. 
|
| Чет Дек 07, 2006 10:57 am |
|
 |
|
rumen
Ранг: Почетен член
|
 Най добре да е австралйска или африканска
|
| Чет Дек 07, 2006 12:45 pm |
|
 |
|
quad
Ранг: Новодошъл
|
 Re: Избор на автомобил???
...и като стигнеш момента за оглед, може би следния линк (на който попаднах случайно) ще ти е полезен:
http://auto-pz.com/viewtopic.php?t=297
_________________ Ти не си някаква атракция на пътя, ти си част от него!
|
| Чет Дек 07, 2006 1:28 pm |
|
 |
|
perlsite
Ранг: Ориентиран
|
Реконструктор: Лафа да не е италианското на база опит или слухове? 
|
| Чет Дек 07, 2006 7:57 pm |
|
 |
|
Dimitar
Регистриран на: Пет Ное 12, 2004 3:38 pm Мнения: 9103 Местоположение: Chicago, IL
|
Така, така - Дурасел, японската сила  .
|
| Чет Дек 07, 2006 10:05 pm |
|
 |
|
milenjs
Регистриран на: Сря Мар 08, 2006 2:12 pm Мнения: 2017 Местоположение: Котел
|
След мнооого дълго чудене, оглеждане и пробване най-накрая /преди месец/ си взех това Space Wagon-че. За сега съм повече от доволен, върви като самолет /2.0сс 133 коня/, вътре е комфортно и доста удобно, пътя направо не се усеща, има си и климатиче. Има си газова уредба монтирана в Италия, разхода при разумно каране /до 120/ е около 10-11 л., на бензин не съм го карал /по разбираеми причини/ и нямам впечатления.
Единствено данъка му е доста по голям в сравнение този на Colt-чето ми, но най-вероятно идва от разликата в мощността. Остава да почерпя - ако някой колега минава през Котел да свирка 
|
| Сря Авг 01, 2007 9:07 am |
|
 |
|
mitko_el
Регистриран на: Вто Яну 24, 2006 6:34 pm Мнения: 1753 Местоположение: Варна
|
Ми , честито ! Да я караш със здраве 
_________________ За пари сичко праим,даже и работим...
|
| Сря Авг 01, 2007 9:34 am |
|
 |
|
milenjs
Регистриран на: Сря Мар 08, 2006 2:12 pm Мнения: 2017 Местоположение: Котел
|
Благодаря Митко и ако идваш насам се обаждай
|
| Сря Авг 01, 2007 11:01 am |