Отговори на тема  [ 32 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3  Следваща
Стъклени играчки .... и защо трябва да изтребим китайците .. 
Автор Съобщение
Ранг: Форумен бог

Мнение Стъклени играчки .... и защо трябва да изтребим китайците ..
два дена .. обикалям, докато намеря стъклени играчки, обиолих илиенци и повечето пазараи дето се сетих, навсякъде едно и също, китайси пластмаси. Дали потребителите толкова малоумни станаха че пазаруват вече пластмаси ..... а стъклените не бяха по скъпи, около левче топката, срещу 6 токи за 4 лв на илиенци, не е голяма разликата ... н ми е ясно .. айде електрониката разбирам, дрехите добре, детските играчки бива, ама и играчките за лха ли трябва да са извратени така .. скоро и във ватикана сигурно на пластмасови кръстове ще минат, маде ин чина .....

Съб Дек 23, 2006 10:13 pm
Профил
Аватар

Мнение 
предполагам защото се чупят стъклените :)

Съб Дек 23, 2006 11:23 pm
Профил
Аватар

Мнение 
Ами като свърши нефта пак ще се мине на стъклени :) Е може да не сме живи като свърши нефта но нещата ще си дойдат на мястото.
Но ако ще трепем китайци аз съм за :) :) :) Ако може до крак че се множат като мухи и ако изтървем някой пак ще се навъдят пущините :)
Само дето в БГ много са оскъдни средствата за изтребление не китайци :(
Трябва да се напише пионерско поръчение и да се направи международна бригада за премахването на тоя вид паразити. :) :)

Съб Дек 23, 2006 11:58 pm
Профил

Мнение 
Ами това че се чупят още по добре, така всяка година ще могат да продават на същите клиенти. А самите клиенти . чудно ми е ... пестят 3-4, 5 лв на година .. какъв е смисъла, разбирам да се купува всеки ден ... а и не всеки има като мен едно стадо котки и куче които да унищожат половината елха ...... сранна работа са това хората. Съвсем друг са си стъклените, ей сга си ги редя и са много красиви, взех едни пластмасови, 3 уж изрисувани наравени, хубави ама като го сложиш до стъкленото и бледнее .... няма ги тези цветове.

п.с. за да бъда честен трябва да призная че на илиенци намерих два модела стъклени, някакви прозрачни топки .... и не броя на някаква сергийка една жена дето продаваше стъклени втора употреба, но повечето бяха счупени и с изпадала боя. Тия ще са най отдолу .. да не ме е яд хиените като ги строшат

Нед Дек 24, 2006 12:04 am
Профил
Аватар

Мнение 
Nikola Kirov написа:
Трябва да се напише пионерско поръчение и да се направи международна бригада за премахването на тоя вид паразити. :) :)

Стига бре, всеки българин изяжда по една-две тенджери стар боб, без да се хвърля първата вода и без да се слага гьозум в него, след това .... ела че ми трябваш китаецо, от сто метра муха убивам :D, при това безшумно и екологично чисто ...

Нед Дек 24, 2006 12:45 am
Профил WWW
Аватар

Мнение 
Nikola Kirov написа:

Има много проста рецепта за намаляване на популацията:
1. Нареждаш ги в колона по 10
2. Всеки захапва топките на предния
3. Удраш топките на последния с две тухли, следва ефекта на доминото
4. Пазиш си пръстите, че боли... :D

Нед Дек 24, 2006 12:48 am
Профил WWW
Аватар

Мнение 
Пирев. Не бъди жесток ! Може да са паразити но все пак виж че приличат на хора. Имай сърце.
Виж Lupus предлага по малко жестоко средство. :) :) :)

Но те много бе. Кога ще ги редим ,пък и те няма да искат сигурно да се редят .....
Ами че те половината нямат и топки :idea:

Нед Дек 24, 2006 1:18 am
Профил

Мнение 
Ами ако се пробута на НАТО или на ООН мозе да го финансират и тогава ще можем да пуснем арсенал отново на пълна пара, 1млрд китаеца ... и две на ум .. абе 20-на млрд патрона, ако сложим по 3000 изстрела на АК, са си има няма 7 млн АК-та това мисля ще е добра сделка .....

Нед Дек 24, 2006 1:21 am
Профил
Аватар

Мнение 
Ми то калашниците ще ги направим ако ни финансират ама то толкоз народ нямаме у нас че да ги ползва.
Пак към международна бригада отива работата.
Или ще ни трябва някакво по модерно антипаразитно средство. Ама не чак толкова жестоко като предложеното от Pirev.

Нед Дек 24, 2006 1:37 am
Профил

Мнение Hm
ToHu написа:
Ами ако се пробута на НАТО или на ООН мозе да го финансират и тогава ще можем да пуснем арсенал отново на пълна пара, 1млрд китаеца ... и две на ум .. абе 20-на млрд патрона, ако сложим по 3000 изстрела на АК, са си има няма 7 млн АК-та това мисля ще е добра сделка .....

Не че искам да защитя китайците ама те от 10г са си все 1милиард и малко , иначе до 2-3 г индииците ще ги задминат ако и сега вече не са , по скоро това дето е с по тъмна кожа тряя да се из...би, или наи вече на това дето като се моли и някои задни части му стърчат нагоре по нагоре от главата, мани че и тука си ги имаме :evil: :evil: :evil:

Нед Дек 24, 2006 2:19 am
Профил
Аватар

Мнение 
когато петър младенов каза "по-добре танковете да дойдат", танковете не дойдоха, а петър младенов позорно подаде оставка под натиска на паплачта.
когато дън сяопин каза "да дойдат танковете" танковете дойдоха и намазаха здраво веригите с чревца.
така че да говорим за избиване на китайците е все едно овцете да говорят за избиване на хората :)

Нед Дек 24, 2006 12:32 pm
Профил

Мнение 
zaphod написа:
все едно овцете да говорят за избиване на хората :)

много точно определение за темата ;-)
Какво са ни виновни китайците, че им купуваме боклуците?
Тони, ако търсиш качествени стоки, какво правиш на илиенци и пазарите?

Нед Дек 24, 2006 1:43 pm
Профил

Мнение 
Ами това ми беше второто ходене там, първия път търсех гави за манекем, отидах с надеждта поне там да има, след много питане и турсене стигнах до там. Преди това минах през метро, бриколаж, практикер, офис едно, къде що пазар се сетих, магазини за играчки и украса, включително някакъв вносител в красно село, е няма та няма. Намерих в един подлез на пазара в иван вазов, и то само защото единия търговец се смили и ми каза, другите всичките вдигаха рамене и сигурно очакваха да купя боклуците им. Впоследствие снощи двама човека ми се обадиха да ми кажат че са видяли и в Халите, помолих познатите ми който където види да обажда. Бях готов да си ги купя и по 10 лв на топка, просто за да са стъклени и красиви, за сведение в Цум и Сити Център също няма :)

А за изтребването, да не са виновни че масата купува пластмаса .. но какво от това .. :)

Нед Дек 24, 2006 7:59 pm
Профил

Мнение Mda
miro_atc написа:
zaphod написа:
все едно овцете да говорят за избиване на хората :)

много точно определение за темата ;-)
Какво са ни виновни китайците, че им купуваме боклуците?
Тони, ако търсиш качествени стоки, какво правиш на илиенци и пазарите?

Добре че са китаиските братушки иначе сега май нямаше да има такова развитие на компютри и интернет , те доста евтина работна ръка и продукция имат, а това направо прави убииствена конкуренция на марковите неща, дето малко хора имат достъп до тях , а едно време и компютрите бяха маркови и скъпи :D
Като знам колко съм дал за един 386 със 1МБ рам леле мале :?

Нед Дек 24, 2006 9:43 pm
Профил
Аватар

Мнение 
Да ама преди да навлязат жълтите маймуни се ценяха хората които си разбират от работата и си я вършат както трябва. Сега кво жълтата стока е на жълти стотинки. Хората които могат да правят нещо реално все повече изпадат в немилост. Тъпака търговец дето продава жълти боклуци си свирка и се радва. Най предпочитаната специалност на младото ни поколение е ПИАР или подобни идиотщини които са свързани най вече с правене на нищо. Говоря за по интелигентната част на младото поколение,за останалите не ми се и говори.
Жълтата напаст е прояла света отвътре. И вече можем само да си спомняме с умилиние по истинските времена.

Така че може поне да си мечтаем да ги изтребим до крак. Те може би и овцете си мечтаят за изтребление на хората .....

Нед Дек 24, 2006 10:16 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 32 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3  Следваща